Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Stalingrad wrócił do dawnego stanu emocjonalnego

Polecane posty

Gość specjalista relacji damsko-mes
do 5 lasek wsrod 10milionow :D stalingrad i inni:D koniojebcy, darken rall tez do nich nalezysz a gdybys zobaczyl tych przystojnych to bys wiedzial co jest nie tak - oni by wzieli bo wiedza ze lepsza laska od reki powtarzam - jesli nie znalazles laski to znaczy ze trzeba obnizyc wymagania - przypaczcie sie na tych atrakcyjnych - oni nawet brzydkiw ruchaja bo oni wiedza o co chodzi a wy nie bo macie problemy

Gość darken rall
specjalisto a jak taka brzydka zajdzie w ciążę to co wtedy, z seksu są DZIECI i zawsze dopuszczam takie ryzyko nie chcę mieć dziecka z maszkarą, zwłaszcza że musiałbym to robic u mnie w domu więc wiedzialaby gdzie mieszkam

Gość generał Custer u źródeł Nilu
darken rall czyli obłapiałeś maszkarę?

Faith Hope Glory no to po co jeszcze o tym myslisz daj sobie spokoj z laskami zapomnij i zyj sam a jak nie to do roboty sama nie przyjdzie trzeba podejsc trzeba doznac odrzucenia trzeba sie starac do wielu kobiet trzeba wiedziec ze wiele straci zainteresowanie i przede wszystkim trzeba podchodzic az w koncu wygrasz swoja laske a jak nie to przestan juz o nich myslec bo jeszcze wiekszych kompleksow sie nabawisz

Gość darken rall
nie, wtedy była z niej niezła dupa

Gość tgaaaaaaaa wypowiedzź
geniusza "nie mogą wiedzieć, że żadna ich nie chce". Otóż mogą. Przecież jeżeli są: 30 letnimi, bezrobotnymi, niewykształconymi, 170 cm, otyłymi, z krzywymi zębami czy innymi takimi dodatkowymi wadami, którzy do tego nie prowadzą życia towarzyskiego to... powinni zdawać sobie sprawę, że żadna, ale to żadna, na nich nie poleci :classic_cool:🖐️

darken rall- ano jest ciaza moze byc chora moze byc nie pachnoac moze byc nieogolona albo moze byc ogolona:D:D moze miec minimalnie mniejszego jednego cyca:D jakie jeszcze wymowiki masz zeby na recznym w dalszym ciagu dzialac? ale najgorsza i niszczaca cale rzesze facetow to - nic nie bede robil sama sie trafi:D:D:D

Faith Hope Glory w 2012 roku będę miał dziewczynę która będzie mi się podobała a nie jakąś maszkarę żeby tylko włożyć jej penisa w pochwę o kurwa - wiec cierpisz na najgorszy syndrom - sama sie trafi... bierz sie chlopie do roboty a nie wmawiasz sobie glupoty

Faith Hope Glory - towarzysko sie zacznij rowijac i zacznij wychodzic za laskami a nie pisz glupot

tgaaaaaaaa wypowiedzź geniusza "nie mogą wiedzieć, że żadna ich nie chce". Otóż mogą. Przecież jeżeli są: 30 letnimi, bezrobotnymi, niewykształconymi, 170 cm, otyłymi, z krzywymi zębami czy innymi takimi dodatkowymi wadami, którzy do tego nie prowadzą życia towarzyskiego to... powinni zdawać sobie sprawę, że żadna, ale to żadna, na nich nie poleci poleci poleci... henka bezrobotna otyla 150cm po podstawowce ma jeszzcze nizsza wartosc od takich kolesi - a nawet tak zle nie musi byc a sa laski jeszcze gorsze sprawa tylko taka czy beda zdolni przyjac taka laske do swojego lozka i ja zdobywac

Gość darken rall
specjalisto - ale ja dobrze wiem czego chce i ma być piękna - tylko tyle i aż tyle tydzień temu zaprosiłem do domu kolezankę na film i miała obejrzec tylko film, myślalem że sobie pójdzie a ta nie, zrobiła wszystko żeby zostac na noc wiec jakies tam powodzenie mam i nie stanowi problemu znalezienie dziewczyny jakiejkolwiek, tylko tej odpowiedniej, pięknej

Gość przecież zdobywanie
nie ma żadnego sensu 🖐️. Mózg ocenia każdą poznaną osobę w kilka sekund i seksualna atrakcyjność jest już zaklepana. Coś mogło by się zmienić tylko w wyniku dłuższej znajomości ale jak poznaje na disco :O 🖐️ to jak nie wpadnie od razu do przegródki atrakcyjny, to przecież nie będzie miał możliwości pokazania się z innej strony. Jak się komuś podoba to nie trzeba zdobywać jak się nie podoba to zdobywanie prawie na pewno nic nie da. lepiej poznawać więcej osób niż męczyć się nad jedną.

Gość darken rall
Stalingrad a co, źle ci sie kojarzy zapraszanie na film? Dla mnie zresztą naprawdę chodziło tylko o film, a jej widać o coś więcej. W dodatku zaczeła gadac ze chciałaby miec ze mną dzieci, coś jej zupełnie odbiło. :/

Chciałem zaprosić w piątek ją do siebie na film, przyjęła zaproszenie i 3-4 godziny przed napisała, że jednak nie, nie podając powodów i milcząc do soboty.

Gość darken rall
gwoli ścisłosci - spaliśmy razem ale jej nie wyruchałem, chociaż mogłem już bez tego jest na mnie nakręcona i szkoda mi jej po prostu, wiem że tylko bym ja skrzywdził znałem ją dwa lata i nie wiem co jej odbilo zwłaszcza, że jest taka jedna nad ktorą pracuję i z którą mógłbym się ożenić i ona o tym wiedziala że coś czuję do innej ale mimo to chciala sie ze mną przespać traktowałem ją jak siostrę a ona chciała mnie wyruchac :/

Gość generał Custer u źródeł Nilu
"Mi się trafi i opiszę to na kafe i wszyscy zbaranieją " Genialne :classic_cool: darken rall a ja sobie myślę, że Ty jesteś taka ciotka, która, chciałaby ale boi się... raz Ci się spodobała, mimo, że była przychylna, Ty nic nie zrobiłeś, za rok już się nie podoba, więc oczywiście nie będziesz nic robił, ale zapraszasz jakąś inną na film :D która, myśli (bo jak ma inaczej myśleć?), że chodzi, Ci o coś więcej może i jest pieprznięta, skoro wyskakuje z dziećmi, ale Ty też masz niezły bajzel w głowie i kto Ci każe od razu uprawiać seks? jeśli tak się boisz? wiele dziewczyn, też nie śpieszy się zaraz po filmie :D możesz przecież do cholery pospotykać, się jakiś czas i zobaczyć z kim masz do czynienia chociaż Ty pewnie nic nie zobaczysz Ty sam nie wiesz czego chcesz, jesteś wyprany z pewności siebie, masz niską samoocenę i chyba boisz się być w jakimkolwiek związku, nawet niezobowiązującym