Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusica90

Staraczki listopad 2010

Polecane posty

Sylla Wybacz mi moja droga, że wieczorem nie wpadłam, ale miałam straszny dzień (mężowi pomagałam, bo się maszyna zepsuła), jak późno wróciłam, to od razu spać poszłam. A powiedz mi jeszcze kiedy odstawiłaś antyk? Aichaoao Miłego łykendu. Aleksia aleksia 2:1 zatem już mogę pogratulować. Pozytywne rzadko są błędne. Storczykowaaaa Z Tobą się jeszcze nie przywitałam. Zatem witam cieplutko! :)

storczykowaaaa witaj ja mialam robione badania a moj maz idzie dopiero w poniedzialek na badanie nasienia dziewczyny wczoraj dostlam okres zanim go dostalam mierzylam tem 37,1 dzis mialam skapy okres a terz juz nie mam wcale:/ a zawsze mam miesaczke pelne 4 dni a tu raptek 1,5 dnia nie wiem oc myslec o tym:/

Gość Aichaoao
Cześć Dziewczynki :) Dzisiaj miała zawitac u mnie ciocia z ameryki, jak dotad nie dotarła i moze sobie wkoncu odpusci, mam wciaz nadzieje :)... Nie robie testów, bioje sie szybkiego rozczarowania :) \Ściskam WAs z rana :)

Gość evryka
hej hej. Jak tam? ja dzisiaj nie w humorze, wszystko mnie drazni, piersi bola, wiec pewnie dostane okres :( mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze...

Gość syll19
kontracept podobno najlepszy dla modych.. no nie taki zły bo ani nie przytyłam tylko humory miałam kurde... a jak tam Ciebie moja droga?? do ukryteznaczenie :)

Sylla Mi babka gin powiedziała, że jak odstawię hormonalną (evra), to po pierwszej @ już powinnam być płodna. Tobie też powinna płodność od razu wrócić. Więc jak już wszystko masz w normie, to działaj szybko, bo nie mogę się doczekać momentu kiedy mi wyślesz fotki z usg maleństwa :) Evryka A to nie są objawy ciąży? :P Aichaoao Musisz się nam szybko dwoma krechami pochwalić! I znowu mam masakryczne przeczucie, że ten temacik wszystkim szczęście przyniesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A u mnie 34 dc i nic... w sumie mam zawsze długie cykle. Czekam jeszcze do soboty i jak nic, to w niedzielę rano będę testować. Boje się tego jak cholera...

Gość syll19
ukryteznaczenie ja trzymam kciuki za Cb.. i z ta płodnoscia to nie wiem jak jest bo niby mam tylko triche śluzu płodnego kurde i nie wiem... czekam czekam okaze sie.. za nie dlougo bd robic wszysrkie badania

Gość syll19
a no i antyk odstawiłam w czerwcu

Gość fdgdfgdf
czesc! to moj pierwszyc cykl staran ale chyba bedzie lipa bo maz przyjedzie w niedziele :/ niby z obliczen wychodzi owluacja na niedziele przy ostartnim okresie z 2listopada i 26-27dniowym cyklu no ale zrobilam test clear blue owulacyjny i dzis wyszla mi buzka usmiechnieta ... teraz nie wiem cy trakotwac to jako okres plodny i liczyc na niedziele czy juz wszytko stracone w tym miesiacu... jak myslicie?

Gość syll19
zawsze możesz próbować!!!

Nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj... mam DWIE krechy!!! nie mogę w to uwierzyć! No i martwi mnie, to że boli mnie cała prawa strona, dlaczego? Dzisiaj sobota już się nigdzie do lekarza nie dopcham. Będę umierać z niepewności do poniedziałku.

Gość Lidka tez chce
Chcialabym dolaczyc. Dopiero zaczelam sie starac. Mam 36 lat wiec moze byc ciezko.

a ja jestem po rzekomy okresie a moja tem 37,2 i nie spada w dalszym ciagu robilam wsrode ibyl negatywny ale to byl test z tesco za 5 zeta niewem co myslec:/ Ukryteznaczenie moje GRATULACJE!!!tylko pozazdrośćic kochana dbaj teraz o siebie Lidka tez chce witaj!! fdgdfgdf spokojnie to dopiero pierwszy cykl

Gość evryka
hej hej. Mnie potwornie bola piersi, chodze zla, wiec pewnie dostane okres.....

Fioletowy lakier koniecznie powtórz test! Może było tak, że był przechowywany w różnych temperaturach, a wtedy bibułka w teście lubi się skroplić i wtedy jest nieprawidłowy wynik. Trzymam kciuki. A ja dzisiaj byłam u gin i mam potwierdzenie więc zaczął się u mnie 6 tydzień. Strasznie się cieszę i na przemian boję, że skończy się jak ostatnio na 12 tyg. A w ogóle gdzie nam reszta dziewczyn zginęła? Czyżby tak intensywnie "pracowały" nad dzidziusiami, że czasu nie mają? hihi

Gość ala83
mój mąz zaplanował sobie poczęcie na pa ździernik bo po pierwsze dzieci bęą mialy koło siebie urodziny(pierwszy syn jest z sierpnia) a po drugie będe mial chwilę zanim wróce do szkoły! i udało sie!jestem w ciąży 5tydzien :)

Gość ala83
nie dziękuję żeby nie zapeszyć ale jestem normalnie meeeeegggggaaaa szczęśliwa :) wiem ze niewolno jeszcze nic kupowac ale ja juz wszystko oglądam :)

Gość ala83
ukryteznaczenie mamy małą różnice suuuper gratuluje bardzo i głowa do góry bedzie dobrze bedzie całe 9 miesięcy :)

mam 6 dzien cyklu a tem nie znacznie spadła byla 37,2 a jest dzi bylo 37 moja tem od owulacji caly czas sie wacha nawyzej bylo 37,5 potem 37,3 ,1 a terz 37 ale nadal wysoka niewe moze ten test byl uszkodzony albo za wczesniej byl zrobiony, hmm trudno powiedziec jkoas niechce mi sie wierzyc zeby to byla ciaza ale nie poki mnie ta tempka

Gość Julka 87...
cześć dziewczyny! można się przyłączyć?? widzę topik jest jak dla mnie, bo również staram się o bejbe :) jak na razie od 4 miesięcy także niedługo, ale badania mam ok, więc myślę że nic straconego :) z moimi cyklami to różnie bywa, dostałam lek na regulowanie... skończyłam opakowanie i czekam co się będzie działo :p oczywiście działam z mężem bardzo aktywnie... :p hmm.. a tak zapytam, nie wiecie może po ilu dniach powinien pojawić się okres po braniu Duphastonu? gdzieś już czytałam tu na forum o tym ale jakoś nie było chyba konkretów... ja odstawiłam 3 dni temu i na razie nic nie widać, tzn nie mam objawów na @... mam nadzieję że się nie pojawi jednak :) mierzyłam temperaturę waha się między 37,1-37,4 i jedni piszą że przed okresem się podwyższa a gdzie indziej pisze że opada... i sama nie wiem :/

Gość ala83
u mnie tez nie było tak od razu bo w kwietniu tego roku odstawiłam tabletki i dopiero zaskoczyło :)

Ala83 Jak będziesz miała foto z usg to się chyba podzielisz? :) Fioletowy lakier Ja bym na Twoim miejscu leciała jednak po teścik. Julka 87... Witaj, trzymam kciuki.

Ukryteznaczenie myslisz ze to ciąza??? ale chyba by pokazal test prawda bo trudno mi uwierzyc zeby to byla ciąza mam strasznie gorzko w buzi nie wem czy to nie po kawie czasem tak jak pisalam moja tem od owulacji jest ciagle wysoka i spadla tylko nie znacznie bo jest 37 a wczoraj podczas stosunku mial jakies brazowe plamy sama niewem

Gość ala83
no jasne że sie pochwalę :) a kiedy takowe foto można sobie zafundować?:)

Fioletowy lakier Ja też tak się głupio tłumaczyłam, bo bałam się narobić sobie nadziei! a jednak! Leć po test. Tylko z apteki gdzie go odpowiednio przechowują.