Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusica90

Staraczki listopad 2010

Polecane posty

Gość ala83
ukryteznaczenie a ty masz już dzieci? bardzo duzo wiesz :)no może jakoś wytrzymam :) a w którym tygodniu można poznać pleć dziecka?

bo tak sie wlasnie zastanawiam ten okres by dziwny bardzo i to tego ta utrzymujaca sie tempka przeciez juz dawno powinna byla spac a jak nawet wczoraj mialam 37,2 a w czawartek mialam jeszcze plamienia a dzis juz jest poniedzlek ale by chyba pokazal ten test boje sie zrobic bo jestem raczje nastawiona ze to nie ciaza zbyt piekne zeby bylo prawdziwe:/

Gość ala83
leć po test trzymamy kciuki :)

Gość Julka 87...
no dzięki:) zobaczymy co przyniesie ten miesiąc:) Ala 83 gratuluję!!! ja też miałam jakieś plamienie jednodniowe ale nie podczas stosunku tylko rano... trzymam kciuki i za Was :)

Ala83 Nie mam jeszcze dzieciaczków. Dużo wiem, bo boję się o tą ciążę (jedną straciłam w 12tyg), chodzę do gin i pytam aż mają mnie dość :) Płeć można ustalić jak się dzidziuś dobrze ustawi nawet już w 14-16 tyg ale najlepiej poczekać do 20. Fioletowy lakier Bo zaraz kupię sama test i Ci go pocztą wyślę !! Pod groźbą chłosty!! Trzymam kciuki za Ciebie jak nigdy dotąd nie trzymałam!

ukryteznaczenie gartuluję!!! i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:)

Gość evryka
no juz myslalam,ze topik umarl :P ja mam dostac okres ok 20.11, juz mnie pobolewaja piersi.....no nic, ok 26.11 chce zrobic test, niezaleznie od tego czy dostane :P

Gość Aichaoao
Cześć dziewczyny Okres mi sie spoznia 5 dzien, pokusiło mnie w niedziele na zrobienie testu i wyszedł negatywny, co prawda robiłam go wieczorem i dlatego tez mam cicha jeszcze nadzieje ze mogl wyjsc zle... nadzieja umiera ostatnia.. Nawet nie mam specjalnych objawow na nadchodzacy okres, czasami pokłuje mnie jajnik i tyle.... tak bardzo bym chciała...byc w ciazy :)

Gość Aichaoao
Ukryteznaczenie Strasznie sie ciesze razem z Toba, badz dobrej mysli, wszystko musi być dobrze !!! :) Trzymam z całego serca za Ciebie kciuki ! :*

Gość evryka
Aichaoio zrob moze bete....albo powtorz tes rano. Trzymam kciuki...ja nie wierze,ze sie udalo a bylabym najszczesliwsza na ziemi

Gość evryka
Aichaoao przepraszam za pomylke w nicku

Gość Aichaoao
evryka Witaj sorki ale co to jest beta..? i musisz miec nadzieje !! sprobuj zrobic ten test i niech wyjda dwie kreseczki :)

Gość ala83
jak czytam wasze wypowiedzi to sama mam obazy czy oby napewno jestem w ciązy co prawda test wyszedł pozytywnie ale czy mógl pokazac nie prawde? boje sie bo u ginekologa jeszcze nie była:(

Jak by któraś z Was chciała do mnie napisać, albo zajakiś czas fotkę z usg wysłać, to serdecznie zapraszam: ukryteznaczenie@gmail.com

Aichaoao Dziękuję, że jesteś ze mną. Powtórz test za kilka dni, na pewno wyjdzie + Ala83 Ja też takie czasem mam wątpliwości, mimo że mi gin potwierdziła - w ogóle nie mam prawie żadnych objawów...

Evryka Ten temat nie padnie dopóki ja nie padnę :P W ogóle to nie słuchajcie mnie dzisiaj bo mi chyba zaczynają hormony wariować... :/

Gość evryka
:D:D ja tez bede tu pisac.....my sie staramy bardzo intensywnie, pewnie juz 20.11 zrobie test bo nie wytrzymam.Ale ja ma problem z owulacja, jesli teraz nic z tego to sprobuje testow owulacyjnych.....

Gość zyza myza
witam a ja juz 7 dzien cyklu tempka nadal 37 czuje sie strasznie senna a do tego mnie jajniki pokluwaja w sobote zrobie tescior poczekam jeszcze te pare dni czekalam 2 lata to i poczekam do sobtoy chdz nie wydaje mi sie ze to ciąża

ukryteznaczenie jestem jestem tylko wiesz jeak jest szkoła i praca od czasu do czssu daje po tyłku.... cieszę się że Ci sie udało:) ja czekam nadal zobaczymy co bd... nie chce sobie robić nadzieji... a Ty jak sie czujesz jako przyszla mama??? buziaki

Sylla Mówię Ci, też Ci się już nie długo uda. A ja jeszcze chyba tak do końca nie wierzę, chociaż myślami dosłownie non stop jestem przy maleństwie. No i na każdym kroku się boję, że zrobię coś nie tak i coś się maleństwu stanie... Chyba mam za dużo czasu na myślenie... czasem lepiej chyba być zaganianym, wtedy się tak nie myśli.

czasem mam już dośc... ale trzeba miec nadzieje jakąś... mysle ze bedzie dobrze... no nie mysl tyle bedzie dobrze kochana

Gość evryka
hej Kobietki jak tam? u mnie po staremu, czekam na 20.11 zeby zrobic test....Minely mi nerwy i jestem wrecz przeciwnie-super spokojna...

Hej dziewczynki, ja też chcę dzidzię!! Z mężęm staramy się od lipca i na razie nic. Odstawiłąm prochy anty i się okazało że mój organizm przestał wytwarzać prolaktynę. Biorę teraz dupahston czy coś takiego... i może się wyreguluje. Na razie mam pierwszy dzień cyklu i może listopad będzie szczęśliwy :) Pozdrawiam

Evryka Jeszcze tylko jeden dzień...! Mówię Ci będą dwie!! Tylko od razu jak zrobisz, biegniesz się nam pochwalić!! (Możesz jedynie przed nami powiedzieć szczęśliwemu tatusiowi ;) ) Sylla U Ciebie który dzień cyklu? Bo już nie wiem, w które dni mam trzymać kciuki. Karinka Witaj w gronie szczęściar z listopada! Ostrzegam ten temat przynosi szczęście!!!