Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusica90

Staraczki listopad 2010

Polecane posty

Gość Aichaoao
jest to najprzyjemniejsza praca :) tylko kiedy ona jakies eferty przyniesie.. :P

Gość Aichaoao
fioletowy lakier a jesteś po jakiś zabiegach, czy u Ciebie wszystko gra ?

Aichaoao Obecnie to moja jedyna praca ;) Mam nadzieję, że szybko będę musiała przejść na pół etatu hihi Fioletowy lakier ten temacik szczęście przynosi!! No i listopad też jest szczęśliwy! (jw dobry układ gwiazd i planet)

Gość Aichaoao
a ja poza ta przyjemna praca mam jeszcze dwie mniej przyjemne i byłoby mi na reke gdybym zafasolkowała i mogla pojsc na L4 :)

u mnie wszystko ok maz idzie w poniedzlek na badanie nasienia zobaczymy co sie okaze 2 lata to jest jednak masa czasu wiec łatwo powiedziec ze sie uda

Gość Aichaoao
Mój facet sie nie badał pewnie tez dlatego ze to ja jestem ta felerna strona po operacjach itp. jednak od pewnego czasu bierze cynk, podobno pobudza od ruchliwosc plemników

Gość cztery sery
Wiecie co? -to pisze do autorek tych delinych tpików pt. staraczki-nie zasmiecajćie debilnymi wiadomościami forumo, bo już się od tego robi niedobrze....masz jedna z drugą problem-idź do lekarza, a nie cała Polska ma wiedzieć, że Kasia, Joasi i inna Jóźia nie może zajść w ciążę-jesteście po prostu beznadziejne

Gość Aichaoao
czy ktos ci polecał ten lek dla faceta?

Gość Aichaoao
To co Ty tutaj robisz skoro to jest takie beznadziejne, jesli cie to nie interesuje to won !!!

Gość Aichaoao
Staramy sie od 4 m-cy ale nie zabezpieczamy sie od pół roku i nic a lecze sie norprolaciem od ponad tygodnia zbijajac ta prolaktyne, i to teraz pewnie potrwa zanim ona sie ureguluje

Nie ma co odpowiadać na prowokacje. To piszą osoby samotne albo zdesperowane. Ostatnie stadium w drodze do wariatkowa. Szkoda mi takich.

Gość Aichaoao
Masz racje, lepiej nie reagowac na kogos kogo "nie ma" :) A powiedz mi czy to prawda ze czeste przytulanie takie codziennie czy co drugi dzien nie jest wskazane ?

Aichaoao to nie jest tragiedia jeszcze kochana!!! zdrowe pary staraja sie po rok czasu ale jak masz faktycznie klopty z prolaktyna to nieda sie tak zybko zbic kolezank moja staral sie pol roku po leczeniu i zaszla a co ja mam powedziec jak ja 2 lata juz!!!!!!!!!!to dopiero szmat czasu i nie jeden by sie załamalm na moim miejscu

Gość Aichaoao
skonczyłam w tym roku 26 :)

no ja czekam 2 lata mam nadzije ze po nowmy roku cos juz sie uda i jakie bede wyniki mojego m to sie okaze miam isc rok temu ale jak to facet myslal ze sie uda itd a tu lipa a terz juz niema wyjscia ale jak to mowic lepiej pozno niz wcale

otóz to dokladnie tak jest masz racje!!!!!!!!ale przynajmniej wiem ze moje dzeko przyjdzie na swiat dlateog ze pragnelismy go z calego serduszka i wyczekiwalismy cierpienie i cerpliwoc napewno zostanie wkoncu nagrodzona

ja za ciebie tez w poniedzlek sie dowiemy co jest grane z plemnikami mojego m a to jest dobry ginekolog bo leczy nielplodnosc małazenska i jest analitykiem

Gość Aichaoao
Ukryteznaczenie To witaj w klubie 26-latków :) Tylko widzisz ja jestem ze swoim facetem od 7 m-cy wiem ze na to nie ma reguły ile powinno sie byc badz jest ze soba jesli dwie osoby pragna tego samego i chca byc razem to nawet dluzej sie nad tym nie zastanawiałam czy to ten moment, ten czas na dzidzie, w moim przypadku nie mam czasu jak powiedział lekarz musze działac wiec działam :)