Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podjaranaa

Jak poskromić ogiera?

Polecane posty

Gość Podjaranaa

Tu generalnie prosiła bym o pomoc Was facetow :P no chyba ze dziewczyny macie sprawdzone porady! Takie na 1000000% Otóż jakiś czas temu bylam na imprezie u kumpeli i jej kumpel którego wcześniej nie znalam przyprowadzil swojego - Adam. zostalismy sami w 4 i w koncu skonczylo sie tym ze prawie z tym Adamem sie nie przespałam. Ale mimo to zajebiscie z nim bylo. Wiem od poczatku ze ma opinie uwodziciela, ktory tylko zalicza laski, najdluzszy zwiazek to miechy na cale jego 25 letnie zycie... Ja mu sie postawilam, ale co do reszty to zyciu nikt mnie tak nie calowal i piescil jak on, pociag do niego mam niesamowity i wiem ze ja na niego tak samo dzialam, ale pewnie jak kazda inna z ktora sypial. Problem w tym, ze ja bym chciala cos wiecej, sprobowac, jakies uczucie w to wnieść, nie to ze sie zakochalam, ale chciala bym go uwieść, rozkochac, ale nie koniecznie porzucic. Tak bym to ja miala wladze nam nim a nie on nade mna! Jak do tej pory mysli ;) Wiec dajcie jakies fajne rady, pomysly, wasz tok myslenia panowie!

Gość rzezinieszeq
to nie fair ze o kolesia ktory traktuje kobiety jak worki na sperme, pozostale chca o niego walczyc. rozejrzyj sie, sa inni bardziej wartosciowi

Gość dodałem czekam na
taki już jest ten świat popir... rzezimieszku.. :O

Gość Podjaranaa
Ja nie pytam czy to moralne czy nie i w jaki sposob koles laski traktuje. Ja chce sprobowac wlasnie go ujarzmić ;)

Gość ...aaa
Skończy się tak, że dasz mu dupy i się zakochasz a on już będzie inne obracał

Gość Podjaranaa
Mysle ze sie nie skonczy ze sie zakocham :P Ludzie skumajcie ze po prostu chce porade jak takiego faceta zdobyc na tyle by sie ode mnie uzaleznil a nie myslal ze ja od niego ;) I na takich pewnie sa sposoby:P

Gość buritto
Batem i ujezdzaniem

Gość o*giniiiiiii von QugelcwAncisz
.....bat i ujeżdzanie oraz MUNSZTUK...qrwa łagodny jak baranek będzie

Gość JezdemJurekKiler
jak mu bedziesz ssac jaja, łykać i lizac kakao do tego sypniesz groszem bedzie twój

Na początek założ sobie munsztuk,dając mu nadzieję i NIC WIĘCEJ.Całusa w najlepszym wypadku. Jak, nie daj boże,stracisz kontrolę,to masz przej... A jak przetrzymasz go na takiej huśtawce parę miesięcy,może pół roku,wygrałaś. Inaczej on powiesi twoje rogi nad kominkiem jako kolejne trofeum. Powodzenia!

Gość Podjaranaa
No podobaja mi sie te pomysly :D dzieki dzieki