Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versen

w jaki sposób kobiety tłumaczą sobie

Polecane posty

podobno wystarczy pewność siebie i można mieć każdą laskę, nawet jak się wygląda jak gówno A skad brać pewność siebie jeśli się jak to przysłowiowe gówno wygląda?

chcę, żeby dziewczyny - jesienna aura, napisała co o tym sądzi bo z tego co rozmawiałem, co wiem, na co mam dowody - to wygląd jest bardzo ważny a pewność siebie to insza inszość gdyby tak było, że wystarczy pewność siebie to menele pod monopolowym mieliby największe branie

Ogólnie kobiety maja jedno wytłumaczenie jesli są same - bo żaden ze znajomych facetów nie jest jej godzien i jeszcze trafi sie lepszy.

darken rall. >> no najwyraźniej nie zawsze się to sprawdza.. co więcej ja nie lubię takich gamoniów co to myślą,że mogą mieć każdą. Znam faceta, który co chwilę ugania się za inną. Mi nie podobał się kompletnie. No i zaczął do mnie oczywiście startować też. Olewałam go bo był taki dumny, myślał,że moze mieć każdą. A on był taki żałosny wtedy w moich oczach :P bo latał za mną jak pies. A ja chciałam mu udowodnić,że nie moze mieć każdej tak jak to sobie wyobraża :)

Aha - i odnośnie "tego czegoś co ma się w spodniach" no niestety ale to też się nie sprawdza w moim przypadku :)

a jak faceci sobie tlumacza brak kobiety??? Facet,ktory nie ma dziewczyny,jestok,ale dziewczyna od razu na pewno jest zalosna i beznadziejna. Ja to przynajmniej tak widze...

Faceci tłumaczą sobie brak kobiet własnym nieudacznictwem czyli brzydotą, brakiem zaradności, nieśmiałością itp.

Nie tylko faceci :) przecież każdy ma prawo czuć sie gorszy, gdy wciąż bezskutecznie próbuje znaleźć drugą połówkę,a nie udaje mu się to :)

Gość dzifny
jak? szlo to mniej wiecej... "gdzie ci prawdziwi mezczyzni" :D

"jesienna aura darken rall. >> A on był taki żałosny wtedy w moich oczach bo latał za mną jak pies. A ja chciałam mu udowodnić,że nie moze mieć każdej tak jak to sobie wyobraża" no i jak, udowodniłaś, że nie może cie mieć?

ja tak wtrącę tylko takie małe zdanko: "facet jest potrzebny kobiecie jak rybie rower" ot co

nie mam faceta bo żaden mi nie jest mi równy w niczym ot co! byle czego nie chcę bo i po co mi taki ktoś?

Gość ile ?
ja nie miałam faceta, bo nie chciałam i tak mówiłam, jak ktoś był na tyle niekulturalny, aby wypytywać Można chyba nie chcieć|? :P

Autor chyba sam już sobie odpowiedział i czeka na potwierdzenie.

Ja tam zawsze mowilam, ze jestem zbyt piekna i jeszcze odpowiedni facet sie nie urodzil:P hahahahhaha