Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i po terminie

no i jestem po terminie

Polecane posty

Gość no i po terminie

Dziewczyny jestem po terminie Nie czuje zadnych symptomów wskazujących na poród Martwie się Jak było u was ? Ile po terminie czekałyscie na poród ? Czy akcja rozwineła się sama czy potrzebne było sztuczne wywoływanie ?

Gość jdnvjdf
to chyba powinnaś być w szpitalu teraz, co ty robisz w domu?

Gość endriu leppa
Przepadło...następna okazja za 9 miesięcy

zgłoś się do swojego ginekologa,powiedz, że jesteś po terminie i da Ci skierowanie na ktg najwyżej ;)

ja urodziłam równo 10 dni po terminie ,poród wywołany tak że się nie martw idz do swojego lekarza skieruję Cię na KTG, mnie skierował na KTG zrobili i poszłam sobie do domku i za dwa dni miałam się zgłosić bo nic się działo złego a był to piątek i nie było sensu w tym żebym zostawała w szpitalu na weekend w poniedziałek już spakowana przyjechałam do szpitala skierowali mnie na odział patologii ciąży leżałam dwa dni ,po czym wywołali poród,życzę lekkiego porodu powodzenia.

Gość no i po terminie
dzięki dziewczyny

Gość no i po terminie
szalonaduszyczka to długo czekałaś Nie martwiłas się ?

Ja tak jak Jagoda co 2 dzien chodzilam do ginekologa pewnie ze sie balam ale on uspokajal mnie ze nic nie czuje ze nie ma rozwarcia i ze tak sie zdarza:)

Gość urodzilam 14 dni po terminie
Od dnia wysnaczonego jezdzilam co drugi dzien na ktg do wybranego szpitala. Po 2 tygodniach zostalam przyjeta na patologie ciazy i po 2 dniach wywolywano mi porod, ktory zakonczyl sie cesarka.

Ja termin miałam na 15 lutego, od 22 lutego leżałam w szpitalu, a rodziłam 26 lutego - poród wywoływany.