Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona30

Bratowa podkrada mi szampon!

Polecane posty

Gość Zaciekawiona30

Witam, Jak ukarac bratowa za podkradanie moich drogich szamponow, balsamów, odżywek itd, chodzi mi o to czego by dosypac aby swedziala ja skóra albo cos:D Dostanie za swoje:D:D:D hihi Pozdrawiam

Gość ja mojej wylewalam jej kosmety
ki do kibla:D zawsze jak ja kupowalam coś nowego 2 tyg poźniej ona kupowala, więc musiala testować moje, wiec swoje zaczelam chować a jej wylewac:D

Albo jak krem ci się skończy to zrób do pustwgo słoiczka kupkę popryskaj perfumem.... postaw na widoku i idź przy wszystkich zachwalaj jaki to super krem kupiłas iże był drogi

Gość Zaciekawiona30
Aj bylo mowione itd w szafce zawsze trzymam, ona jest na tyle bezczelna ze poprostu sobie pożycza :P Przeciez nie bede chowala w pokoju pod łózko hihihi:):) Trzeba ja nauczyc ze cudzych rzeczy nie bierze sie bez pytania:D Prawda??:)

wiem!!!! kup krem do depilacji i wymieszaj z szamponem:D albo balsamem do wlosów:D

Gość Zaciekawiona30
Do : ja mojej wylewalam jej kosmety Chodzi o to ze ona nawet swoich nie kupuje... poprostu i jednym slowem PASOŻYT :)

heheh szkoda ze mi nikt nie podkrada bo chetnie wyprobowalabym wasze metody heheheh

Gość malinowa czekoladka21
nalej octu do szamponu jak umyje nim włosy to będzie waliło przez 2 dni na kilometr a,jak przejdziesz koło niej to powiedz "czujesz coś tu octm wali" :P ja tak zrobiłam mojej współlokatorce na studiach która także była beszczlna..i potem odwaliła się od moichkosmetyków :D

Gość Zaciekawiona30
hehehehe jestescie poprostu Zajebiste:D:D Az nie moge sie doczekac:D

Gość moja wspollokatorka kiedysp
odkradala mi kosmetyki i do odżywki dodałam krem do depilacji (odżywkę prawie cala wykonczylam, wiekszosc bylo kremu do depilacji) i duzo wlosow jej wypadlo. Dodaj do odżywki bo szampon zaraz spłucze a odżywke musi na glowie troche potrzymac. Tylko jak tego kremu bedzie mniej niz odzywki to niewiele zadziala. Musi byc go dużo.

no to zrób tak z tym kremem do depilacji, tylko kup drugi zestaw kosmetyków i trzymaj je sobie w pokoju. no niestety jeżeli nie chcesz zeby na tobie pasożytowala, musisz chować.

malinowa czekoladka dziwne ze nie poczula octu w szamponie,.. Cos sciemniasz

Gość latifa latifa
trzeba chować

Gość Zaciekawiona30
Nawet jakbym chciala to nie mam co jej podkradac...bo ona nic nie kupuje bo po co jak wezmie moje:D hmmm moze jest tak oszczędna?:P

z tym kremem do depilacji to troche okropne.. :P a moze farbe do wlosow? jakas szamponetke z jakims odcieniem czarnym czy fioletowym?

a jak jej zaczną wlosy wypadac, wtedy zapytaj: co sie stało?? czyżbyś zaczela używac kosmtyków gorszej jakości??:D:D:D

tak poza tym dlaczego autorka ma zamykac kosmetyki w pokoju skoro jest u siebie? niech jej bratowa kupi sobie swoje a nie podkrada :o Autorko, dlaczego jej nie powiesz, że nie życzysz sobie by używała Twoich kosmetyków?

ale ocet dobrze wpływa na włosy

z tym, że gdyby wlała ocet to od razu byłoby czuć więc to zły pomysł

Autorko wyobraź sobie : Twoja ukochana bratowa umyłaby włosy szamponem z dodatkiem oleju (proporcje 1:1 są wystarczające :D a Ty mogłabyś jej z przekąsem powiedzieć: " Och (np.) Marysiu jakie masz dziś lśniące włosy, jakiego szamponu używasz, chętnie spróbuję :P"

Gość Zaciekawiona30
hmmm moze nie umiem zwrócić komuś uwagi??? Chyba nie mam odwagi.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej