Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowatorka dusz

dziwna wiadomość na n-k... co odpisać?

Polecane posty

Gość nowatorka dusz

Hej... spotkało mnie dziś coś szokujacego. Napisała do mnie żona mojego kolegi ze studiów, czemu ogladam jego profil i czego tam szukam :O Jestem w szoku, bo patrzyłam na jego znajomych. Dwa tyg.temu doopiero dołączyłam do roku, bo miałam przerwę kilkuletnią. Szukałam w jego kontaktach, czy kogoś jeszcze znam lub kojarzę.. no ale mam słabą pamięć do twarzy, a ze zdjęć tym bardziej nie poznam. Dodam, że on pierwszy mnie znalazł na n-k i zaprosił do znajomych. Dlatego chwyciłam się tego kontaktu i szukałam reszty. Miałam kilka problemów z zadanymi pracami i chciałam kogoś podpytac o nie. no normalnie nogi mi się ugięły i nie wiem zupełnie co jej odpisać :D Jak to potraktowac? przecież nie bede jej tłumaczyć że mam faceta i dziecko, a o drugie się pilnie staram.. Co jej odpisać? i w jakim tonie? Ostro? czy może obrócić w żart i uspokoić ją? pierwszy raz mnie to spotkało :o niemiłe wrażenie :/

Gość TARARA
NIE USPOKAJAJ I NIE TŁUMACZ - PODGLĄDAJ DALEJ - PIKANTNIE KOMENTUJ NAWET Z FIKCYJNEGO KONTA- NIECH WARIATKĘ ZEZRE ZAZDROSC

Gość kozibonk
piszjej: Szargam Freda twojego meza

Gość Indra87
Napisz tak: "Co Ty sobie wariatko wymyslilas, ze jestes zona X? X to mój facet i mam prawo sobie wejsc na jego profil. To Ty lepiej spadaj, bo jak nie to pozalujesz" :-D

Gość belle de jour1
wogole nie odpisuj i wejdz jeszcze kilka razy na jego profil. Gul jej bedzie chodzil

Gość jakis lekarz?
napisz ze jest na złym tropie i to akurat nie ty jestes kochanka jej męża :P

Gość Najbardziej brak mi czasu
Ja bym jej napisala. Witam. Jestem bardzo zdumiona Pani pytaniem, ale rozumiem, ze jest Pani zazdrosna o meza, wiec Pani odpowiem, choc w gruncie rzeczy to moja prywatna sprawa. Pani maz jest moim kolega ze studiow, a szukalam wspolnych znajomych. Pewnie chcialaby Pani wiedziec, ze mam meza i dziecko :P pozdrawiam

Gość ja bym ją wyśmiała
:)

ale psycholka :D winny się tłumaczy radzę zignorować i zablokuj swoją widoczność gdy wchodzisz na profile innych

Gość nowatorka dusz
Hehe, spoko :D ale też nie chciałabym byc w konflikcie z kimkolwiek na roku. Jak pisałam jestem zupełnie nowa, mam póki co 2 kolezanki , byłam dopiero na 2 zjazdach zaraz jak tylko dostałam zgodę na reaktywację. Nie chcę miec konflików.... ale nie chcę żeby ktoś szargał mnie w ten sposób.. :/ prostactwo normalnie z tej baby :/

Gość sacc
Odpisz ze sie nie znacie ale po tej wiadomosci widzisz ze kultura nie jest jej mocna strona. pozycz milego dnia :)

Gość nowatorka dusz
a jak się teraz zachowac wobec tego kolesia? przeciez kazdy kontakt na zjazdach będzie żenujący :/ pogadać z nim o tym czy olać?

Gość belle de jour1
zignoruj wiec i jak ktos Ci juz poradzil zablokuj swoja widocznosc na odwiedzanych profilach

Gość kozibonk
ewentulanie napisz: Me no English -to ja na pewnoi zaskoczy!

Gość Śmieszni jesteście z takimi
radami.Jeszcze nie tak dawno na kafe było pełno topików o NK i o tym jakie problemy mieli przez to ludzie w związkach. Autorko,odpisz tej pani miło i uprzejmnie.Napisz prawdę dlaczego przegladałas jego profil.Ty sama poczułaś się nieciekawie gdy ona napisała do Ciebie.Pomyśl jak ona sie poczuła gdy zobaczyła,że jakas kobieta przegląda często profil jej męża.Dla ciebie może byc w porządku kolega ale nie wiesz jaki jest dla swojej żony i nie wiesz co nią kierowało,że napisała do Ciebie.

bądź uprzejma dla tego kolesia i rozmawiaj myślę, że nie poruszaj tego tematu bo gdy jego żona dowie sie że go zagadujesz o nią to cię rozszarpie albo w dalszym ciągu będzie pisać wiadomości na n-k adresowane do ciebie

Gość Tiili Maly Kwiatek
Ale wiesz, moze on jej jakies maniany juz urzadzal, zdradzal czy cos. MOze ona ma prawo go podejrzewac i jest przewrazliwiona i dlatego pisze do kazdej kobiety, która chocby odwiedza jego prfil na nk? Oczywiscie, moze tez byc tak, ze jest bezpodstawnie zazdrosna i tylko chlopakowi psuje krew, ale nie wiesz tego, prawda? Wiec po prostu napisz prawde, badz uprzejma, zapewnij, ze jej maz to tylko kolega ze studiów itp.

Gość nowatorka dusz
no rozumiem ,że można byc zazdrosnym... Ale napisała tą wiadomość we wrogim tonie "czego tam szukam" itp.. bez żadnego dzien dobry, albo coś... no nie spodobalo mi się to . Nie chcę być chamska, ale nie chcę też być: "przepraszam, ze jestem , przepraszam, że mnie biją" Wydaje mi się, że powinnam zagadać do niego i to wyjaśnić... tylko nie wiem ,czy on o tym wie, czy nie, co pisała do mnie :o

Gość Najbardziej brak mi czasu
Dlatego ja bym jej odpisala dokladnie tak jak napisalam

już fakt ,że ta kobieta pyta obcą osobę o takie coś świadczy że ma tupet i wykazuje zalążki agresji. Miałaś prawo wchodzić gdzie chcesz i oglądać co chcesz, jesli ktos zamieszcza swój wizerunek to godzi się na to. Bezczelna, trzeba z nią ostrożnie :D

jesli chcesz wyjaśnić sytuację to na pewno nie przez pośredników czyli jej męża tylko bezpośrednio z nią. Napisz jej kulturalnie,napisz -Dzień dobry - to że ona jest chamska - nie znaczy że ty musisz powielać jej zwyczaje . Grzecznie wyjaśni sytuację.

Gość ja powiem tylko tak ze
do mnie tez pisala kiedys dziewczyna kumpla hahah ze chyba za duzo mu komentarzy napisalam pod fotkami, bo ona rozumie, ze pod jedna, ale ze pod wszystkimi?? Panna jakas slepa, bo pod wszystkimi nie pisalam, wiec bez przesady. Zeby bylo smieszniej, to on na te moje komentarze poodpisywal i ja znowu cos tam napisalam hahahah a ta znowu do mnie wiadomosc. Wkurzylam sie i do niego napisalam, zeby ja uspokoil i ze sobie nie zycze glupich wiadomosci od niej. On mnie przepraszal za nia i napisal, ze ona straszliwie zazdrosna i ma z nia jazdy i nie daje rady. Czekam na jego nowe fotki :P

Gość kozibonk
nadal twierdze ,ze moej dwie sugestie sa najlepsze z tego wszystkeigo co tutaj napsialyscie

radzę nie podjudzać atmosfery i nie pisać typu "rozumiem że jest Pani zazdrosna o męża" nie rób sobie konfliktów i nie rób podśmiechoojek bo może sie skonczyć niesympatycznie

a po co autorka topiku ma sie tlumaczyc obcej babie??? ja bym do meza napisala i tyle

babie bym nic nie odpisala, ja ta laska kumpla napisala do mnie po raz drugi i nie byla zbyt mila to chciala jej naprawde dowalic, ze wspolczuje jemu, ze sie z taka zazdrosnica zadaje, ale sie powstrzymalam i napisalam do niego.

Gość krolowa..ja
tlumaczy sie winny ja rowniez bym nie odpisala nic nie mozna popadac w paranoje, a widac ta kobieta juz w taka popadla...

po co zadzierać, z doświadczenia wiem że taka kobieta może jej zatruwać, mścić się na różne sposoby. Napisz grzecznie i daj se siana bo się uczepi .Ma paranoje, jej mąż gdzieś wyjdzie i będzie oskarżać że jest u ciebie i inne schizy.