Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość Chcę żyć !!!

Boję się,że te przepowiednie sie spełnią !!! co to będzie ? Siedzę na necie i czytam wciąż wiadomości ! A jeśli to co piszą,sprawdzi się ????? Jak Wy do tego podchodzicie ???

Gość zdzirsone prodżekte
jeśli się boisz, zrób dzisiaj coś, na co nie miałaś nigdy odwagi :classic_cool: możesz np skoczyć :classic_cool:

Gość Chcę żyć !!!
głupiś ? siedzę w domu i spedzam dzień jak co dzień,tylko nie wiem jak jutro się będę zachowywać,chyba cały dzień na tvn24 :/

Gość fjdnfkbfk
Ja też się obawiam jak nie wiem co:O ale czy oprócz na "niewiarygodne.wp.pl" trąbili gdzieś o tym?:O bo nic nie słyszałam.. ani w wiadomościach ani nigdzie indziej:O Za granicą w ogóle o tym nie wiedzą... Mam ciotkę w Bułgarii i o tej babci pierwszy raz słyszy, mimo, że mieszka tam prawie od urodzenia:O

Gość lilith.
Ja się boję tylko tego, że jeśli coś się zacznie to nie będę z rodziną:( ja w innym mieście, siostra w innym, rodzice w innym:(

Gość Chcę żyć !!!
kurcze nie wiem jak to jest,ja to wcześniej czytałam,ale wczoraj na wp dali artykuł i sobie przypomniałam :( mam nadzieję,że jutro będzie tak samo piekne jak dziś :)

Gość a to proroctwo
bulgarskiej babci, ktora porwalo tornado, rzucilo o ziemie a piach ja oslepil i od tego czasu miewala powgawedki z kosmitami, ktore zreszta spisywala jej rodzina?

Gość fjdnfkbfk
a to proroctwo - no właśnie o tej babci....

Gość juz tyle razy
mowiono o III wojnie swiatowej , o atakach itd i co? do tej pory nie sprawdzilo sie wiec luz , nie stresowac sie za bardzo a jak i nawet by cos bylo to tak czy siak i tak kiedys umrzemy :D

Gość bardzo prosze o szybka pomoc
a powiedzcie mi ktore z przepowiedni Nostradamusa sie spelnilo ze tak sie boicie?

Gość Chcę żyć !!!
nie wiem co o tym mysleć,co bedzie jak rano wszystko na zawsze będzie już inne niż do tej pory ? jak wywalą taka bombę to co z nami się stanie??

Gość fjdnfkbfk
malinowy sorbet - o zamach trąbili już w tamtym roku, więc według mnie to normalne, że te debile znów chcą coś wysadzić:O

Gość bardzo prosze o szybka pomoc
no wlasnie nic sie nie sprawdzilo. dokladacie ideologie to slow wypowiedzianych bez sensu.

Gość Chcę żyć !!!
podobno tej baby wangi dużo się sprawdziło,WTC,|| wojna światowa,kursk itd...:/

Gość Chcę żyć !!!
podobno wszyscy zginiemy,a Ci co przeżyją,zaczną chorować na raka skóry,a reszta debili będzie dobijać,tych co przeżyją :(:(:(

Gość sprawdzilo sie ??
Skad wiesz, ze sie sprawdzilo ??? Przeciez napisali o tym PO FAKCIE :) Wczesniej jakos nikt nie mowi o tym... Wszystko jakos WYSZLO PO FAKCIE

Gość Chcę żyć !!!
po co media straszą ludzi,tyle osób panicznie boi się końca,a nie wspomne już o samobójstwach.Dawniej było inaczej,beztrosko,odkąd jest net,kablówka,ciągle nas straszą kolejnym armagedonem !!

Gość garfieldowa
Srati-tati :-D

Gość sprawdzilo sie ??
slyszalam, ze to ruska gazeta wymyslila, aby miec dobre "branie"

Gość Chcę żyć !!!
obyś miała rację :) te ruskie to zawsze coś wymyślą...

Gość sprawdzilo sie ??
Tez sie balam na poczatku i nie ukrywam jeszcze sie boje...ale kilka osob mnie pociesza. 1. Maz- mowiac, ze to bzdury i sie smieje .. A on madry gosc :) 2. Siostra.. mowiac, ze tych prorokow juz bylo tylu ile koncow swiata. 3. Dziwne, ze wszystkie te proroctwa wychodza po czasie... dziwne .. czemu nie przed ???