Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość bozeeee....zal
ale jestescie prymitywni ;/ Nie bedzie zadnej wojny, jutro wejde na ten temat i wysmieje was wszystkich.. ale mozna wami manipulowac.. chociaz ciekawe jak jedna plotka mogla rozsiac taki zamet , gratuluje pomyslodawcy :P zalll...

Gość Chcę żyć !!!
mnie podobnie uspokajają :) kazdy się ze mnie śmiej,że to bzdury,by zarobić na ludzkim strachu i ciekawości.Tylko podobno nostradamus,baba wanga i jackowski mieli wizję na 10 listopada tego roku.

Gość sprawdzilo sie ??
jackowski mial na rok 2009 !

Gość Chcę żyć !!!
DO bozeeee....zal mam nadzieję,że nas wysmiejesz :] kazdy ma prawo się pocieszyć i wesprzeć,wolę w to nie wierzyć,ale jakaś obawa jest i nie da się spokojnie siedzieć

Gość bozeeee....zal
Bo to sa bzdury, nie majace zadnego pokrycia z rzeczywistoscia, jakies wyssane z palca bajeczki starej babie ktorej poprzewracalo sie w glowie... Czytalam ze ona z kosmitami twierdzi ze gada.. no sorry ;/ ale jak mozna wierzyc komus kto takie brednie wygaduje... ;/ Po prostu niech ta sroda juz zleci bo tyle durnych tematow z ta wojna az zygac sie chce :///

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ja tez w to nie wierze:-O a tez o tej babce wandze czytalam juz wczesniej. popieram przedmowce-ciemnocie kazda scieme da sie wcisnac:D kiedys nawet zrobili taki zart w Ameryce ze w radiu rzucili plotke ze ufo wyladuje i bedzie mordowac ludzi i taka tragedia sie rozpetala ze pare ciemniakow az zginelo w roznych okolicznosciach:D jakby wam taka glupote podali to tez byscie ja polkneli i wszczeli lament ze ufo nadleci!:D

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
a takie przypadki losowe jak wojna itp sa nie do przewidzenia przez jakiegos ciemnego proroka! to sie dzieje z dnia na dzien i nikt tego nie przewiduje z paroletnim wyprzedzeniem.

Gość sprawdzilo sie ??
wszedzie wypisuja, ze sie sprawdzilo itd... to czlowiek sie nakreca jak glupi... Sama sie dziwie, Stara baba, po studiach jestem i sie boje :( Glupia jestem

Gość Chcę żyć !!!
Jackowski przepowiadał że zanim dojdzie do wojny dojdzie do prowokacji : " Czuję, że to może być wojna lokalna, która wymknie się spod kontroli - napaść na Irak to była wojna kontrolowana. Najpierw będzie prowokacja ze strony dwóch państw - małego i dużego. Ten, który będzie oskarżany o atak, nie zrobi tego, o co będzie oskarżany. I jeżeli, daj Boże, do tej wojny nie dojdzie, to proszę Czytelników, żeby nie mieli mnie za hochsztaplera, bo kryzys bankowy przewidziałem. Po prostu czuję, że taka możliwość jest. Jeśli się zacznie, to dowiemy się o tym nocą. Wszyscy musimy jednak wierzyć w zdrowy rozsądek i na to należy liczyć.Najpierw będzie prowokacja ze strony dwóch państw - małego i dużego. Ten, który będzie oskarżany o atak, nie zrobi tego, o co będzie oskarżany. I jeżeli, daj Boże, do tej wojny nie dojdzie, to proszę Czytelników, żeby nie mieli mnie za hochsztaplera, bo kryzys bankowy przewidziałem. Po prostu czuję, że taka możliwość jest. Jeśli się zacznie, to dowiemy się o tym nocą. Wszyscy musimy jednak wierzyć w zdrowy rozsądek i na to należy liczyć."

Gość bozeeee....zal
niektorymi ludzi bardzo latwo jest manipulowac... dajmy na to ja puszczam jakas plotke ze koniec swiata bd w 20xx roku bo jakis iksinski przepowiedzial dodam pare bajeczek zeby bylo ciekawiej , jeden drugiemu przekaze, nastepny temat o tym zalozy i spoleczenstwo glupieje ;) ludzie !! troche rozumku...

Gość sprawdzilo sie ??
ale to podobno na 2009 przewidzial

Gość Chcę żyć !!!
wiem,ale on często podkreśla,że moga być pomyłki w liczbach

Gość bozeeee....zal
skoro sie tak niektorzy boja to radze wylaczyc komputery i zrobic zapas jedzenia oraz przygotowac schron :D kafe was nie uratuje ;D

Gość a to proroctwo
piach oslepil kobiete....PIACH!!!! tornado ja porwalo w gore i grzmotnelo o ziemie!!! kurva ludzie pomyslcie gdzie takie cos widzieliscie oprocz yebanych bajek jak tom&jerry czy myszka miki :O babka mowi, ze kosmici ktorych tylko ona widzi zsylaja na nia wizje, jakims dziwnym trafem te wizje ograniczaja sie do terenow bylego zwiazku radzieckiego :O

Gość Chcę żyć !!!
nie wiem.co ma być niech bedzie.nie ma co gdybać,poczekamy do jutra.

Gość bozeeee....zal
to jest wszystko smieszne jak dla mnie :D ale wierzcie, no przeciez ta adrenalinka to jakies urozmaicenie waszego nudnego zycia, czyz nie ?:) brak slow...

Gość sprawdzilo sie ??
ja nie mam nudnego zycia... i nie chce w to wierzyc i nie wierzylam - dopoki tu choelra nie wlazlam !!:)

Gość bozeeee....zal
to widze, ze jestes podatna na takie rzeczy :) nie ma czego sie bac, to glupota... jutro bedziesz sama z siebie sie smiala , ze sie tym przejmowalas ;) cos tam pisalo pare kretynow ze jakos po 15 ma byc ta wojna, ja to sie wrecz doczekac nie moge ;D szczegolnie zdziwienia tych co w to wierza :) ciekawe co beda pisac ? ;D na pewno wymysla cos zajebistego i podadza kolejna date :)

Gość Chcę żyć !!!
A ty bożeee żal,chyba czerpiesz radość z ubliżania innym,nie podoba Ci się temat,to nie wchodź,widocznie sama się upewniasz,że to nie prawda,skoro siedzisz i wmawiasz wszystkim,że to bzdury.Daj Bóg aby to były puste słowa,ale to że dzieje się źle na świecie,mi nie powiesz,że się mylę !

Gość sprawdzilo sie ??
no ja tu wlaze po to aby mnie ktos wysmial :D

Gość .brand
NIE BĘDZIE ŻADNEJ WOJNY! powiedziałam, że nie będzie, to nie będzie. Do jutra o tej samej porze na kafe, pośmiejemy się z dzisiejszego dnia:)

Gość Chcę żyć !!!
sprawdziło się ? nie martwmy się,wystarczy nam stresu w zwykłych codziennych sprawach.daj znać w czwartek jak przeżyłaś środę :D:)

Gość bozeeee....zal
nikomu nie ublizam ;D ale czytajac to mozna peknac ze smiechu ilu naiwniakow jest na swiecie :D sami sebie nakrecacie i jak dla mnie to jest zabawne ;D najpieerw probowalam wam to jakos racjonalnie wyperswadowac ale sie w ogole nie daje ;) ile wy macie lat ? czas zmadzrzec :)

Gość sprawdzilo sie ??
Będzie wojna? "Jestem pewny, że Ameryka ma problemy z kryzysem, a Obama dostał profilaktycznie tę Nagrodę Nobla, żeby do wojny nie doszło. Konflikt jest jedynym ratunkiem dla Ameryki, bo ją strasznie zżera kryzys, zaś ludziom się tam mydli oczy. Nadal widzę zagrożenie wybuchem jakiegoś konfliktu, ale w tym roku z przyczyn ekonomicznych może on dotknąć Azję. Polski nie będzie to dotyczyło. Natomiast latem to ja widzę potężny ogień tam, gdzie jest Irak. Nie wiem, z czym to kojarzyć, ale będzie o tym mówił cały świat."

Gość bozeeee....zal
do .brand oo normalna osoba :) witam :P

Gość Chcę żyć !!!
spokojnie,tylko bez uniesień,każdy ma inne lęki,wole nie poznawać waszych :)

Gość sprawdzilo sie ??
Widzę, że w styczniu będziemy mieli dwa, trzy napady chłodu, luty będzie zimny i brzydki. Wiosna zacznie się późno, a lato będzie nieładne. to jackowski cały czas

Gość sprawdzilo sie ??
albo to: Unia Europejska rozleci się na trzy części, żeby potem się definitywnie rozpaść. Unia nie ma długiego żywota przed sobą. Do rozpadu nie dojdzie w tym roku, ale coś już się zacznie dziać. To kryzys sprawi, że nastąpi podział.