Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

ja sie boje tylko dlatego ze przypomina mi sie moj powracajacy kilkakrotnie sen o wojnie. siedze w swoim pokoju i tule w sobie moja mala siostre, zeby nikt jej nie zobaczyl, a droga przed domem jezdzi czolg....

Gość : - [[
Czołg ? : - [

Gość sprawdzilo sie ??
gasiennicowy ?? czy na kolkach ? Sny o wojnie mam od dziecka... uciekam przed niemcami, gonia mnie, chowam sie po kosciolach, slysze tupot ich nog na schodach... Na Lisice Schindlera musialam wyjsc z sali w pewnym momencie bo zaczelo mi serce z nerwow walic... zupelnie jak bym to przezyla

Gość .brand
NIE BĘDZIE JUTRO ŻADNEJ WOJNY! jade do domu, więc nie ma prawa wybuchnąć kiedy będę siedzieć w pociągu:D

Gość : - [[
Jestes tego pewny ? że nie będzie ?

Gość sprawdzilo sie ??
wez zmien plyte bo nudzisz na kazdym watku

Gość Chcę żyć !!!
Dziewczynki żyjemy !! haha :D jeszcze pół dnia przed nami :) odezwijcie się później :) buziaki :*

Gość cvbb cbvcxbx
kurwa,ja przez tych pojebów całą noc nie spałam,podejrzewam że te ploty ZUS rozpuszcza,żeby starsi chorzy na serce ludzie zeszli na atak serca i nie trzeba im będzi e rent wypłacać:)

Gość Chcę żyć !!!
wymyślają i sieją panikę ! na szczęście środa prawie za nami ;)

Gość bazyl smok
nie chwal dnia przed zachodem słońca :P

Artykuł "Łuk furii szatana" nad USA apokalipsa | nostradamus | usaniewiarygodne.pl 10.11.2010 10:25 "Łuk furii szatana" nad USA Czy francuski wizjoner mógł mieć na myśli rakietę, która przeleciała w poniedziałek nad Kalifornią? (fot. AP) W niektórych interpretacjach przepowiedni Nostradamusa pojawiają się słowa o "łuku furii Szatana". Zdaniem tłumaczy i interpretatorów, może tutaj chodzić o pocisk balistyczny, który sprowokuje konflikt w wymiarze globalnym. Czy przepowiednia ta może mieć związek z testami rakiet, które systematycznie przeprowadzają ostatnio Rosjanie? Czy francuski wizjoner mógł mieć na myśli rakietę, która przeleciała w poniedziałek nad Kalifornią? Przypomnijmy - jej smugę kondensacyjną sfilmowano na wideo, ale incydent wciąż pozostaje tajemnicą, jak oświadczył we wtorek rzecznik Pentagonu. Zobacz także: Nostradamus: Za dwa miesiące czeka nas koniec świata! Nostradamus: Za dwa miesiące czeka nas koniec świata! więcej "Ten czas" nadchodzi. W środę rozpocznie się III wojna światowa! "Ten czas" nadchodzi. W środę rozpocznie się III wojna światowa! więcej Domniemane wystrzelenie pocisku kierowanego zostało zarejestrowane w poniedziałek wieczorem czasu lokalnego na taśmie przez śmigłowiec reporterski telewizji KCBS. Nagranie wideo ukazuje rozszerzającą się smugę na tle wodnego horyzontu około 50 kilometrów na zachód od Los Angeles i na północ od wyspy Catalina. Nie jest jasne, czy miała ona początek na lądzie, czy też na morzu. "Na razie nie mamy żadnego wyjaśnienia tej sprawy. Rozmawiamy z innymi agendami rządu USA. Czynimy wszystko, co możliwe, by sprawdzić, czy ktokolwiek dysponuje jakąś wiedzą o tym, czym mogło być to zjawisko" - powiedział dziennikarzom rzecznik ministerstwa obrony, pułkownik David Lapan. Były ambasador USA przy NATO i były zastępca ministra obrony Robert Ellsworth po obejrzeniu wideo określił smugę kondensacyjną jako "naprawdę dużą" i nie wyglądającą na taką, jaką pozostawia pocisk manewrujący Tomahawk. Jak zaznaczył Lapan, start wojskowej rakiety z morza wymaga wcześniejszego ogłoszenia ostrzeżeń dla żeglugi i ruchu lotniczego oraz zamknięcia okolicznej przestrzeni powietrznej. Podobne przedsięwzięcia towarzyszą lotom rakiet cywilnych. "Z niczym takim nie mieliśmy do czynienia" - powiedział rzecznik, dodając, iż nie ma wskazań, by wystrzelenia dokonali obcy intruzi. Zdaniem innych komentatorów, widoczny na niebie ślad wcale nie musi być pozostałością po rakiecie. Może być np. smugą kondensacyjna samolotu. Takiego zdania jest m. in. John Pike, ekspert wojskowy, który udzielił wywiadu CNN. Jego zdaniem jedynie złudzenie optyczne sprawia, że wydaje nam się, że obiekt porusza się w górę, tymczasem w rzeczywistości zbliża się on do kamery. Pike uważa, iż obiekt porusza się zbyt wolno jak na rakietę. Co warte podkreślenia - od poniedziałku liczni eksperci cywilini i wojskowi badają tę sprawę i wciąż nie są w stanie podać jednoznacznego wyjaśnienia tajemniczej smugi.

Gość .brand
a może nam się wydaje ze żyjemy a tak naprawdę już dawno umarłyśmy i to jest nasze drugie alternatywne życie, tylko identyczne jak doczesne?:P

Gość Chcę żyć !!!
też tak pomyslałam,ale chyba żyjemy,bo boli mnie dziś szczególnie głowa,czyli odczuwam ;)

Gość .brand
wojna odwołana więc zbieram się na pociąg, dobrze, że nie kupiłam tego rogalika:D

Gość bozeeee....zal
jak tam dziewczynki ? ;) zyjemy :P

Gość sprawdzilo sie ???
Ja przezylam.. Wczoraj mama kazala mi spac pod lozkiem :)) a ze madra kobieta z niej..to przestalam sie bac :D

Gość bozeeee....zal
ja dzis kolezankom opowiadlam ze wojna ma dzis byc , one nawet nic nie wiedzialy ;D kazdy mnie oczywiscie wysmial :P ale ja to tak z zartow powiedzialam :) zartowalysmy sobie z tego :))

Gość sprawdzilo sie ???
a mama jak mnie wysmiala .... ale 1 co rano zrobilam to tvn24 wlaczylam :D

Gość bozeeee....zal
no mnie moja mama to juz calkiem :)

Gość BikiniKill
ja sie nadal boje ;/

Gość niemacie nic innego
do roboty tylko bzdurami sie zajmuecie

Gość Chcę żyć !!!
Dziewczynki przeżyłyśmy :D Ze mnie tez się śmiali,ale obróciłam wszystko w żart,ufff ale człowiek bywa naiwny ;) buziaki i do zobaczenia :):*

Gość .brand
u mnie było to samo, wszyscy się z wojny śmiali, jak powiedziałam o tej wojnie mojemu przyjacielowi, to rozgadał wszystkim w pracy i mieli z tego taki ubaw, że zaczęli planować ewakuację, gromadzić zapasy, jego kumpela nawet kupiła sobie pelerynę moro, a swojemu facetowi czołg zabawkę:D z kolei u mnie na zajęciach z francuskiego, był to główny temat do "rozmówek" np. jak przeżyć atak biologiczny?:D pomysłów było mnóstwo;) więc dla mnie dzień "wojenny" był bardzo przyjemny:D tylko nie poszłam zobaczyć czy są te buty w deichmannie, ale może jutro... tylko wiecie co? martwi mnie ta plama na niebie w usa, może to faktycznie jakaś rakieta balistyczna? ale grunt że we still alive;)

Gość debilka1234567890
To pewnie nie była prawdziwa przepowiednia, ktoś chciał tylko nastraszyć tak naiwnych ludzi, jak my wszyscy :)

Gość yeyeyeyeyeyyeyeyejkaaaaaaaaaaa
Obama wczoraj zechciał rozpocząć wojnę z Iranem za pomocą wystrzelenia tej tajemniczej rakiety wczoraj rano o 9:00 naszego czasu, a to co zaobserwowali ludzie było udaremnieniem mu tego przez naszych braci Plejadian, którzy stacjonują nad nami swoimi statkami juz od dłuższego czasu! Nie udało im się dzięki temu rozpocząć wojny! Czyli nasze wizje zaczynają na prawdę się materializować Nowa Ziemia się zaczyna!!!! http://www.youtube.com/watch?v=7UAeSsvHhTg&fe ature=share