Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość Baba Wanga
Helloł ja też pracuje ale jako przywidywaczka pszyszlosci. Chyba wyplata mi sie nalezy co? :D

Gość bozeeee....zal
o dziekuje :)) no skorki pomaranczowej tez nie znosze ale skoro mowisz ze dobre :) to chetnie skosztuje :P

Gość Chcę żyć !!!
ja szukam bucikow ale nie zamszowych,typowo zimowych,bo jak śniegu nasypie,to musze mieć takie,ktore mi nie przeciekną

Gość .brand
sprawdziło się: dzięki za cynk;) jutro sprawdzę:D co do lidla, tam mają fajne promocje typu: tydzień amerykański, tydzień chiński i wrzucają jakiś spożywczy stuff charakterystyczny dla danego kraju, nie wiem czy to dalej praktykują, ale jak był tydzień amerykański to były właśnie jakieś dziwne rogaliki, że niby taki specjał amerykanów, a myślałam że to pączki z dziurką są ich głównym charakterystycznym przysmakiem:D

Gość Chcę żyć !!!
baba wanga,jutro dokonam Ci przelewu,tylko obiecaj że nie bedzie wojny ?:D:D:D

Gość Chcę żyć !!!
ciekawe czy w innych krajach w lidlu jest "kuchnia polska " :D

Gość .brand
chce żyć: swojego czasu, w okresie tzw buntu młodzieżowego chodziłam w glanach zimą, polecam, nie przeciekają i nawet grzeją, ale to nie są jakieś specjalnie "zimowe buty";) a w tamtym roku chodziłam w półbutach bo stwierdziłam ze nic nie ma w tym naszym polandzie:D

Gość .brand
nooo, na przykład w Niemczech dział z jedzeniem polskim: kopytka, bigos, pierogi, kluski...:D

Gość valerianna młoda panna
tak samo miała być wielka katastrofa 15 sierpnia bo niby święto NMP przypada w niedzielę czy coś i jakoś ładnie słoneczko świeciło a też schizowałam bo to podobno PRAWDA miała być

Gość Baba Wanga
Za stowe przedluze wam zycie o jeden dzien ;)

Gość Chcę żyć !!!
aaaa w glanach to i ja śmigałam,ale jakieś 8 lat temu :D

Gość bozeeee....zal
o jeden dzien sie nie oplaca :) za maz chce wyjsc i dzieci miec :) i chce dozyc tego :)

Gość sprawdzilo sie ??
byly takie rogaliki z makiem na pieczywie... Takie typowo polskie...takie jak za dawnych czasow Teraz bedzie tydzien brytyjski...

Gość Chcę żyć !!!
baba wanga nie przesadzaj ;) bo nie przeleję :D

Gość .brand
a, tez pamiętam tę aferę z 15sierpnia, z moim już nie obecnym facetem śmialiśmy się że trzeba dobrze wykorzystać 14sierpnia, żeby umrzeć szczęśliwym:D baba wanga, jestem studentką, mogę się złożyć z chcę żyć na ta stówę ale przedłużasz nam życie o 5dni [20zł za każdy dzień:D]

Gość Baba Wanga
To sie nie wyplacisz ;) bo kazdy dzien zycia bedzie kosztowal 100zl hmm ale sie dorobie majatku:D

Gość megadada
ludzie dajcie spokój jakąs chorą fantazje macie i siejecie te ploty ze ogłupieć , zamiat sie cieszyc ze długi weekend przed nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość .brand
baba wanga nie bądź taka, dorzucę dwa rogaliki:D ej, bozeeee, nie wklej tych głupot, teraz rozmawiamy o jedzeniu i butach, skup się:P

Gość Baba Wanga
Ee 20zl to za malo. Studiuje i sie doksztalcam na pasztetowa mi nie wystarczy

Gość bozeeee....zal
no wiem ale koles mnie rozjebal tym :) i tak tylko chcialam pokazac :) no wiem ze rozmawiamy o jedzeniu i butach, mozna by jeszcze dorzucic temat o kosmetykach :) jaki jest wasz ulubiony tusz ?:)

ej ludzie Wy normalni jestescie? Wzajemnie sie nakrecacie na jakies pierdolenie starej babci.. Ten cały Nostradamus niby tez przepowiadał o koncu swiata w 2000 roku i co? a TERAZ Sie nagle okazało ze koniec ma byc w 2012 i ze jakies stare ksiegi jego znalezli..jassssne tej.. zajmijcie sie czyms pożytecznym..

Gość Baba Wanga
Hmm rogaliki;) idzie wam coraz lepiej:D

Gość .brand
baba wanga, no to rozumiesz, że nie stać mnie na więcej bo też studentką jestem:D dobra, mogę dać 30zł na dzień z możliwością przedłużania życia o kolejne 5dni pod koniec każdego jednorazowego trwania ochrony mego życia:P

Gość bozeeee....zal
a ja moge dorzucic swiezutkie jajka bo moi rodzice kury maja :) :D

Gość Chcę żyć !!!
mój to loreal,max factor 2000 kcal i dobry,a ostatnio był w promocyjnej cenie,po 11 zł miss sporty lash millionaire

Gość .brand
tusz? zależy jaki jest w promocji:D ale najczęściej ten taki czerwono-czarny z manhattanu, tylko troszkę się obsypuje, szukam ideału;) przy okazji polecam podkład stay matt rimmela, który zakupiłam 2dni temu, bo faktycznie matuje ale słabo kryje:D

Gość Chcę żyć !!!
ja dorzucę grabie :D