Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość .brand
no widzisz, baba wanga, rogaliki i jajecznica na śniadanie przez 5dni, wchodzisz w te interes?;>

Gość sprawdzilo sie ??
tylko RIMMEL.. czarno czerwony !

Gość .brand
a co to za tusz ten czerwonoczarny z rimmela?;> jak się zwie?:D

Gość bozeeee....zal
ja uzywajac tuszu za dyche czy za 4 dychy nie czuje roznicy, naprawde :) uzywalam teraz astora ale znow kupilam miss sporty bo roznicy zadnej nie bylo:)

Gość Chcę żyć !!!
zależy jakie masz rzęsy,dość dobry efekt daje ten miss sporty.moja mama ma dwa na krzyż rzęsy i jest wniebowzięta,że po nim ma tyle i takie rzęsy,polecam,bo jest tani i można spróbować.

Gość bozeeee....zal
no ja go wlasnie uzywam , z taka szczoteczka wygieta do gory :)

Gość Chcę żyć !!!
ja szukam podkładu,ale musi niezwykle kryć i tuszować.kupiłam z vichy ale zostawia ślady na ubraniach i tak jakby spływał po kilku godzinach

Gość .brand
chętnie sprawdzę ten tusz miss sporty, ogólnie mam długie rzęsy i nawet gęste, więc nie potrzebuję jakiegoś cudaka który zrobi mi z rzęs wachlarze, tak tylko żeby się maznąć to mi styknie:D

Gość Chcę żyć !!!
miss sporty "LASH MILLIONAIRE" pogrubiający,tłusty

Gość bozeeee....zal
a znacie jakies sposoby zeby wlosy szybciej rosly ?:( bo musialam teraz sporo sciac bo mialam bardzo zniszczone... mialam platyne.. ale teraz pomalowalam sie na braz i musialam koncowki sciac. Dlugosc mnie denerwuje, bo sa takie za szyje.. i mi sie nie podoba ta dlugosc i wciaz je spinam.. Juz chce zeby urosly, 2 tyg temu scialam dopiero wiec zanim urosna to ja nie wiem :(

Gość .brand
dobry podkład ma teraz maybelline: super stay 24h. nie spływa, nie brudzi ubrań, przyzwoicie kryje. tylko kolory dosyć ciemne, najjaśniejszy ivory jest dla mnie za ciemny, wiec mieszałam go z affcitone [czy jakoś tak] bo z kolei ten kupiłam za jasny, a on ogólnie słabo kryje, jego zaletą jest duża liczba jasnych odcieni.

Gość a o co chodzi
???

Gość bozeeee....zal
dobry jest tez dream statin liquid ;) uzywam go i jestem zadowolona :)

Gość .brand
o, ja też teraz walczę z włosami, intensywnie je zapuszczam, bo miałam asymetrię, która mi się znudziła. Osobiście kombinowałam z jakimiś różnymi maseczkami z olejków rycynowych i innym szajsem, w końcu stwierdziłam że same urusną i wspomagam je tabletkami belissa, widze po odrostach [w końcu trzeba iść do fryzjera, ale nie mam kiedy] że dosyć szybko po nich zaczęły rosnąć:D więc polecam:D

Gość bozeeee....zal
a ile te tabletki kosztuja ?:) moze kupie sobie :)

Gość .brand
miałam ten dream satin liquid, całkiem przyzwoity, ale właściwie nie wiem dlaczego nie kupiłam go ponownie, chyba nie było go w promocji jak skończył mi się podkład:D

Gość .brand
chyba z 20-25zł, chwilę, pójdę sprawdzić na pudełku cenę:D

Weszłam, że by sobie o końcu świata poczytać, a tu o kosmetykach topik. Czy to znaczy, że zagładę globu musimy w pełnym makijażu przyjąć? Jutro malowanie obowiązkowe??

Gość Chcę żyć !!!
ja tez miałam platyne,zwyczajnie mi się pokruszyły i odpadły,byłam załamana,poszłam do fryzjera,ściął mi doś sporo włosów,były strasznie krótkie,a ja mam kręcone,to sobie wyobraź :/ aż kupiłam sobie witaminy dla kobiet w ciąży,kreatyne i tym sposobem uratowałam moją czuprynę,dziś są dłuższe,jestem od tamtej pory 2 razy po fryzjerze i stopniowo rozjaśniam,ale tylko przy dobrym fryzjerze,który wie co robić i jakie nakładać farby,nigdy więcej nie zrobię sobie fryzurki na własna rękę

Gość bozeeee....zal
temat konca swiata byl ale nam sie znudzil, wiec zeszlysmy na inne tamaty :) przyjemniejsze :)

Gość Chcę żyć !!!
my już się tak odstresowałysmy,że możemy powiedzieć że konca świata nie będzie,a tym bardziej wojny :)

Gość bozeeee....zal
no jak mialam platyne to tez sie kruszyly... teraz po obcieciu pomalowalam na tego braza (mniej wiecej taki kolor podchodzacy pod moj naturalny) nie susze, nie prostuje, nakladam odzywki postanowilam ze musze dac im odpoczac, bo tyle przezyly przez te blondy... i tylko chce zeby urosly i bylo ich wiecej bo duzo ich wypdlo :(

Gość .brand
1768*: oczywiście, musisz się w pełni wysztywtować bo inaczej Pan Bóg ewentualnie Diabeł nie przyjmie Cię do swego królestwa i będziesz gnić na ziemi w oparach po wonie biologicznej:P tablety 21,85, 50szt:D tak piszecie o tej platynie że wam włosy się zniszczyły, a ja ostatnio się zastanawiałam żeby zmienić z rudego na blond, i tak teraz się trochę boję, bo jak znowu będę musiała ściąć to chyba się poszlachtam, za długo się męczę z tym wyrównywaniem:(

No i fajnie. :) Poczytam, może coś mi się przyda.:)

Gość bgtyuoputrwebgyhjkolptrf
haha jak to kobietki;D

Gość retyeyte
JA NIC NIE WIEM.. O CO CHODZI?

Brand serdecznie dziękuję za uszczypliwą uwagę.:(

Gość bozeeee....zal
Dziewczyny a tak w ogole to jak macie na imie ?:)

Gość .brand
1768*: żartowałam, nie gniewaj się:) trochę ze mnie wredna istota.

W pełnym makijażu spać pójdę, bo a nuż koniec świata zacznie się tuż po północy? Muszę być przygotowana na spotkanie z B. lub D. :D