Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę żyć !!!

BOJĘ SIĘ JUTRA !

Polecane posty

Gość Chcę żyć !!!
zgadzam się,mozna oszaleć od nawału artykułów

Gość bozeeee....zal
dalabys mi 29 ? :) niee. 19 mam :D

Gość wrexdcddd6
ja w to nie wierzę,pomimo,że zanim przeczytałam o tym w necie śniło mi się że do polski wkroczyły wojska i ....pełno kotletów schabowych...ale to było przed moją miesiączką,więc normalne że śnił mi się koszmar,mam pms. zawsze jak śnią mi się kotlety potem dowiaduję sie o czyjejś śmierci nadal w to nie wierzę nie mam zamiaru czytać tych przepowiedni,a Nostradamus to jeden wielki bełkot te jego przepowiednie,są zbyt ogólne i nie wiadomo o co konkretnie chodziło-wszystko można pod to podpiąć jedna uwaga:proroctwa o końcu świata z datą włącznie są typowe dla wyznawców jehowy,od zawsze straszyli tym ludzi i zawsze znali datę na 100% liczyli że ze strachu ludzie nawrócą się na ich "wiarę"

Gość bozeeee....zal
oo daj troche popcornu :) ja przed chwila spagetti szamalam :) no jak ma byc wojna to trzeba sie wyszalec :P heh :)

Gość .brand
bozeee: jesteś młodsza ode mnie, a też myślałam podobnie jak sprawdziło się ze grubo po 20:D

Gość sprawdzilo sie ??
Boze --> no prosze, a ja 35. Kurna - stara a taka durna jestem. Dobrze, ze moj maz tego nie czyta bo by mnie z domu wygnal :D

Gość Chcę żyć !!!
.brand :D:D ha ha ha ale mnie rozśmieszyłaś,ja na szczęscie będę z rodzinka,tylko bez partnera :( ale za to smaże frytki,w dupie z dietą,jak mam umierać,to chociaż z zapasem tłuszczyku :D

Gość bozeeee....zal
hehe no 19 mam w 4 klasie jestem technikum :) jutro 2 sprawdziany mam ale z tego wzgledu ze ma byc wojna to sie nie ucze :D a co mi tam :)

Gość Baba Wanga
Powiadam wam, ze jutro wojny nie bedzie bo jutro mam wyplate. Jakos w polowie miesiaca bedzie.

Gość .brand
proszę :D kotlety schabowe rozwaliły mój błogi nastrój:D

Gość Chcę żyć !!!
a ja mam 25 lat,mój chłop też by mnie pogonił z domu,że wierzę i denerwuję się przez jakieś głupie przepowiednie.Widzicie laseczki,jak sobie humorki poprawiłyśmy :D:D:D

Jedyne czego się obawiam odnośnie dnia jutrzejszego, jest to że J. Kaczyński otworzy znowu paszczę. A wojny to żadnej nie będzie. Idźcie spać. Jak się będziecie nakręcać, to nie będziecie mogli zasnąć i pójdziecie jutro do roboty nie wyspani.

Gość .brand
pewnie, nie ucz się, po marudźmy na kafe, w końcu i tak zginiemy od broni biologicznej a wiedza na temat [w moim przypadku] znaczku fonetycznych nikomu się nie przyda w obliczu tegoż zagrożenia:D *podaje popcorn*

Gość .brand
Chcę żyć: no i oto chodzi, chill out, wojny nie będzie. a nawet jeśli to trzeba wypić zdrowie za swoje dotychczasowe życie, za wszystkie błędy i cudowne chwile które nas spotkały haha:D

Gość bozeeee....zal
Hehe :) no dokladnie nie ucze sie :P a jak dostane paly dwie to zwale na ta co ta wojne przewidziala a :P

Gość Chcę żyć !!!
mój men jutro ma wypłatę,trzeba się wyszaleć do końca dnia w sklepie,gorzej bedzie jak ta wojna nie wybuchnie,wtedy to mi chłop wojne zrobi,ale domową :D:D:D:D:D

Gość sprawdzilo sie ??
a ja rzucialm robote.. i siedze w domu. Pojade sobie na zakupy .. przecie nie bede siedziec przed tvn24 :/

Gość bozeeee....zal
ja do 14 w szkole bede ale jak wroce to od razu na kafe wpadam zobaczyc co piszą o tym :)

Gość Chcę żyć !!!
ha ha ha i od razu mi lepiej dziewczynki,w jajnikach siła ! pokonwersowały,zdania wymieniły a rozmowa i tak sprowadzila się do jedzenia,picia,zakupów i przyjemnosci :D

Gość .brand
postanowienie2 z racji zbliżającej się wojny: kupię sobie na podróż rogalika, nie wiem czy ktoś wie, ale w Poznaniu sa za je bi ste rogaliki, nie wiem jak się zwą, ale wcina się je z okazji św.Marcina które to święto obchodzi się 11 listopada:D

Gość bozeeee....zal
a z czym te rogaliki ?:) bys i mi kupila dobra kobieto :D

I jeszcze jedna ciekawostka: W obecnej sytuacji geopolitycznej Polska nie jest zagrożona inwazją lądową z żadnego kierunku. Słabą stroną Polski jest jedynie wrażliwość na ostrzał rakietowy przy użyciu pocisków cruise i pocisków balistycznych. Jest to jednak zagrożeni czysto teoretyczne, ponieważ zgodnie z zasadami sztuki wojennej ostrzał z dużej odległości ma sens tylko wtedy gdy służy przygotowaniu terenu do zajęcia przez wojska lądowe (co w przypadku Polski można obecnie wykluczyć).

Gość wrexdcddd6
albo to wymyslił nasz głupi rząd,bo jak oczywiście wojna żadna nie wybuchnie to będziemy się cieszyć że mamy w ogóle co żreć ,przestaniemy narzekać i zgodzimy się na płacenie większych podatków z tej euforii:P

Gość .brand
chcę żyć: wiadomo, w końcu w kobietach siła;) ej, może też sobie coś kupię między zajęciami a pociągiem, ostatnio planuję sobie kupić jakieś ładne botki na obcasie, ale nigdzie nic nie ma:( wie może któraś z was gdzie można dostać fajne buciwo?;>

Gość sprawdzilo sie ??
kiedys najlepsze rogaliki byly w lidlu ... a dzis wchodze i KICHA Zafundowali sobie PIEC i pieka tam jakies sztucznosci dmuchane :/ DUPA 16 robie sobie sztuczne rzesy

Gość sprawdzilo sie ??
fajne botki szare i bezowe widzialam w Deichmannie... za kostke na obcasie . Zamsz

Gość .brand
bozeeee: one są z taką dziwną masą, jakby orzechową i jest w niej trochę skórki pomarańczowej [której szczerzę nienawidzę], ale ogólnie są przepyszne, niebo w gębie:D jak dotrę do domu, a pociąg nie wykolei się od jakiejś mini pancernej to podrzucę na kafe wieczorem rogalika, specjalnie dla Ciebie:D

Gość bozeeee....zal
z tematu o wojnie zeszlysmy na rogaliki i botki :) ah my kobiety ;p