Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi prosze

Dokuczajace klucie lewego jajnika

Polecane posty

Gość pomozcie mi prosze

Mialam okres ale bardzo skapy i duzo krotsz y niz zwykle. Wiec zrobilam test ten wyszedl negatywnie, ale nie mam pewnosci co do jakosci tego testu poniewaz kreska testowa wyszla ledwie zauwazalna , ale jest idoczna. Postanowilam ze nie bede sie nakrecala, ale caly czas kluje mnie lewy jajnik i nie mam apetytu, chce mi sie spac. Czy pomimo negatywneg o testu moge byc w ciazy, a jesli nie co moga oznaczac te ciagle klucie lewego jajnika. Przy dodtykaniu brzucha wyczuwam lewy jajnik jest on dosc duzy

Gość toz to ciaza
to przecierz ksiazkowa ciaza o co ty jeszxcze pytasz lec do lekarza

Gość pomozcie mi prosze
naprawde? klucie jajnikow jest objawem ciazy nie wydaje mi sie? Prosze powiedz skad taka pewnosc ze to ciaza?

Gość pomozcie mi prosze
jej ale dlaczego test wyszedl negatywnie? Jesli tego dnia co wyliczylam doszlo do procesu zaplodnienia a byl o to 22 pazdziernika, potem jakies 6 dni pozniej mialam jasnorozwe plamienei ktorego bym nie zauwazyla gdybym nie poszla do toalety, tamtego dnia lataalm jak glupia do toalety myslalam ze przeziebilam pechcerz. Kiedy powtorzyc test? Jajniki bardzo mi dokuczaja

a kiedy robiłaś ten test? plamienie mogło towarzyszyć zagnieżdżaniu się zarodka w macicy. moze zrób jeszcze jeden test

Gość vinca
tes powtórz jutro i pojutrze... je nie wiem ile testów zrobilam, albo poprostu badanie z krwi i wszystko jasne :) powodzenia :)

Gość pomozcie mi prosze
test robilam 3 dni temu moze za wczesnie? Jestem 3 misieace po odstwieniu plastrow, wiec dni plodne mam przez wiekszosc cyklu, ale juz sie wszystko unormowalo od plastrow wiec watpie ze to jeszcze skutki tamtych hormomnow, powtorze test w nast. tygodniu, a jaka jest szyjka maicy w ciazy? Ja mam twarda i wysoko uniesiona

Gość toz to ciaza
masz wiele objawow ciazy, ale jest tez cos takiego jak ciaza urojona, kobiety potrafia sobie wiele wmowic jak bardzo chca,

Gość pomozcie mi prosze
normalnie po odstwienieu hormonow jajniki wracaja do swojej pracy (tak mi powiedzial ginekolog) wczesniej byly zahamowane chyba ze ja cos pokrecilam, ale obserwujac swoj organizm cos w tym jest bo prawie caly czas mialm rozciagliwy przezroczysty sluz, a teraz mam lepki gesty bialy

Gość pomozcie mi prosze
moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość pomozcie mi prosze
pewnie jak bym zapytala jak zajsc w ciaze bez wiedzy meza to milion dwiescie kobiet by mi doradzalo ale jak pytam czym moze byc spowodowany bol jajnika to cisza, a na pewno polowa tu siedzacych kobiet kiedys mialy posdobne problemy ale mimo wszystko dziekuje osobom ktore sie wypowiedzialy

u mnie kłucie jajnika wystapiło przy obu ciążach a w zasadzie w momencie zachodzeniu w nie, ale z tego co pamiętam szyjka macicy była bardzo rozpulchniona i miękka... na Twoim miejscu zrobiłabym betę z krwi, by rozwiać wątpliwości...

ale wszystko już zostało na ten temat powiedziane. masz typowe objawy ciąży, ja miałam identyczne i pozostałe dziewczyny tak samo. o inne przyczyny bólu jajników powinnaś zapytać lekarza. my proponujemy zrobić kolejny test, bądź badanie krwi wykazujące ciąże bezbłędnie