Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijanka*

Co to znaczy ODZIEZ MARKOWA???

Polecane posty

Gość lkjkjh
o wlasnie i jeszcze Mexx

Gość mama 15 miesiecznego synka
A widzicie, ile nas tyle opinii. C&A jest dla mnie osobiscie fatalne...ma wedlug mnie po prostu brzydkie rzeczy, kolorystyka, fason...no nic mi po prostu nie pasuje w ubrankach z C&A...Nigdy nie kupowalam ubranek z C&A, wiec nie wiem jak jakosc, ale H&M sobie osobiscie chwale. Ubranka piore w kolko, wiadomo...i rzeczy naprawde jakosciowo sa dobre, nie szmaca sie, nie traca koloru, nie rozciagaja sie ani nic sie nie dzieje. Sa tanie i dobre. Mieszkam w Holandii i tak mysle sobie, ze moze tu sa inne rzeczy niz w PL, ale chyba raczej nie...nie wiem?

Gość lkjkjh
od kiedy river island robi rzeczy dla malych dzieci??? jak zyje w tym sklepie nie widzialam ubranek dla dzieci..

Gość Wrzosowomi
Odziez markowa jest odziez Marka. Na przyklad po synku Marku :)

a no wlasnie ja sie ubieram w river island bardzo czesto i dzieciecych ubranek tam ani widu anislychu:Ono chyba ze o czyms nie wiem?

A co sie kryje pod nazwa "sieciowki" ? Wszystkie sklepy z ubraniami dla dzieci jakie znam, i to zarowno te typu "H&M", "Gap", "Zara", "C&A" jaki i "DPAM", "Obaidi", "Jacadi", "Petit Bateau", "Vertbaudet", "Cacharel", "La Compagnie des Petits czy "La phare de la balene" maja swoje sieci sklepow :) :P

Gość jabanqa
Owszem w River Island sa ubrania dzieciece. Przynajmniej w UK sa :D

no widzisz ja w uk ladnych pare lat i sie nie spotkalam z dzieciecymi,moze daj jakiegos linka to sobie popatrze.

Dla mojej teściowej markowe jest wszystko co nie pochodzi z bazaru :) A ja nie przywiązuje większej uwagi do metki, ważne żeby było ładne i dobrej jakości, żeby po pierwszym praniu nie awansowało na szmate.

Ja rówineż stane w obronie H&m lubie zakupy w tej sieciówce także nie wiem czemu Panna z De ma takie zdanie ale sie nie zgadzam tym bardziej że moim zdanie to C&A ma same szmaty... a w H&m są naprawde fantastyczne rzeczy dla dzieci Co do markowych to Adidas Puma nie jest dla mnie żadną marką chyba że dresu do biegania albo fitnessu.Channel, D&G, Dior,Valentino,Labotini, Brubery to są według mnie marki i nie zawsze trzeba wydac majatek by kupic coś fajnego zazwyczaj kupuje jak są wyprzedaże , torebki paski, okulary, apaszki naprawde są fantastyczne

Panna z De nie kupuj w kiku dla mojej kupowałam i to co po jednym praniu sie dzialo tego nie da sie opisac wszystko do wywalenai polecam za to Wolwotrh mają fajne tanie rzeczy

Gość lkjkjh
jabanqa - chodzi o to ze ja mieszkam w UK..i ubranek w River island przysiegam nigdy nie widzialam..a nie mieszkam na wsi tylko w Londynie..

Gość lkjkjh
a h&m bardzo lubie:) na sobie:) dla dziecka tam jeszcze nic nie kupowalam

Gość droga mamo z de
nic dziwnego że nie wydajesz majątku skoro kupujesz jaies podróby. Channel, Labotini, Brubery... omg... :D

do mamy z de :D ale sie spotkalysmy na topiku wiesz zapraszam serdecznie do mnie i mojego h&m w miescie totalna klapa (nie pisze tu o dzieciecych bo nigdy mnie to nie interesowalo teraz jestem w 1 ciazy) ale dla mnie ten sklep to katorga szmaty porozciagane a nawet do tanich nie naleza jedynie chetnie ogladam i kupuje tam akcesoria rozne czy jakas torbe itp ale nic z ubran poprostu klapa :(:( c&a hmm tam widze lepsze rzeczy od h m o milion razy , tylko ja malo co kupuje w takich sklepach bo poprostu albo nie ma rozmiaru 34 , albo jakies nie pasowne , ide do zwyklego jakiegos sklepu , nie kupuje drogich rzeczy tylko to co mi sie podoba i czuje sie dobrze np spodnie za 30 euro ostatnio trafilam na okazje kupilam 3 bluzeczki za cene 2 :) jakis ladny sweterek tanio ostatnio kupilam u telly weilly (czy jak sie to pisze ) za 19 euro , ma to jakos wygladac a niestety u siebie w h&m nie znajde . co do kika - chodzilo mi o kaftaniki ,body pajacyki dla noworodka bo dlugo te ciuchy sie nie zalozy . :)

albo na go feminin forum niemieckim czytalam gdzie kupic ubranka ciazowe duzo polecalo h&m - poszlam tam zobaczyc i co widze ? jakies szmaty za 40 euro :O nie da sie tego opisac lepiej worek by mozna bylo zalozyc ale to co tam bylo i nie wspomne o tym ze rozmiary byly od 42 :O zatem c&a online ma super mode ciazowa tylko rozmiary 34 zawsze jakos sa wykupione :D choc ja jestem przeczulona do zakupu przez online i katalogow poniewaz raz sie przejechalam na tym , musze przymierzyc zobaczyc :) o h&m mowie w Niemczech dla mnie to kila i mogila :) moze w pl macie super ubrania nie wiem .. napisalam wczesniej made in bangladesz fakt jet to prawda ze wiele ubran a nawet wszystkie sa produkowane w tych krajach tak samo dzinsy , drogie i tanie sa rowniez tam produkowane nawet w te samej fabryce dzinsy tanie dla diskontow koszt produkcji -ok3-5 euro koszt produkcji dzinsow drogich (400-600 zl) - koszt do 10 euro widzialam program dokumentacyjny :D

Panna z De nie ukrywajmy ale ciekwy wybór maja turcy w sklepach po 10 euro:) fakt spotkałyśmy sie na nastepnym topiku , u mnie akurat odwrotnie C&A bezsens a H&M ma fajne rzeczy a co myslisz o NY?? Ciążowych ciuchów nie kupowałam , bo wolalam kupic jakąs tunike rozmiar większą

Gość umpa lumpa
odziez markowa to taka, ktora ma rozpoznawalna marke; jesli znasz h&m, to jest to odziez markowa. Kazda odziez jest markowa, bo kazda ma marke, no chyba tylko te z bazaru nie maja marki (metki). A "odziez markowa" ogolnie moze oznaczac "odziez z wyzszej polki", na ktora moga sobie pozwolic tylko bogate osoby.

mama z de Panna z De nie ukrywajmy ale ciekwy wybór maja turcy w sklepach po 10 euro fakt spotkałyśmy sie na nastepnym topiku , u mnie akurat odwrotnie C&A bezsens a H&M ma fajne rzeczy a co myslisz o NY?? Ciążowych ciuchów nie kupowałam , bo wolalam kupic jakąs tunike rozmiar większą no tak u kogos moga byc super ciuchy a u mnie totalna klapa :) turcy maja fajny wybor ale jak teraz tak patrze to bardziej takie mlodziezowe ale tuniczki itp super no i kiedys sobie tanie dzinsy kupilam i superrrrr sa do teraz je nosze kocham je takich wygodnych w zyciu nie mialam :D o NY hmm powiem ci u mnie tez z tym sklepem tez jest troche klapa , jest duzy wybor ale ja mam ciezko cos dopasowac :( ja wole cos bardziej klasycznego troche elegancji , ale wszdzie musze pochodzic poogladac ;) przymierzyc :D lubie wszystkie sklepy zwiedzic no poza jedyn :P fajne ciazowe ubrania rowniez ma esprite :)

Gość Lisica24
Ja najczęściej kupuję ubrania w s.Oliver - od dwóch lat to moja ulubiona marka! Kiedyś często kupowałam odzież w H&M, zraziłam się jednak, bo jakość ubrań była bardzo niska! Teraz wolę stawiać na jakość..

do droga mamo z de nic dziwnego że nie wydajesz majątku skoro kupujesz jaies podróby. Channel, Labotini, Brubery... omg... widzisz autorze wypowiedzi dla Ciebie torebka za 300 euro na wyprzedaży to wydany majątek dla mnie akurat nie wiec nie wiem z kąd przypuszcenie, że kupuje podróby jeśli bym to robiła napewno nie pisałabym , że kupuje markowe rzeczy. Czsami warto zaoszczędzic i nie kupowac tanej torby czy paska ,wystarczy poczekac na promocje w dobrych eleganckich butikach.

Gość alaaa ma kotaaa
tak wychwalacie C&A a ja ostatnio coś zauważyłam...Kupiłam w PEPCO body za 4 zł bez grosza , metka oderwana ale tak poza tym dobre gatunkowo. Porównałam je do tych które kupiłam w C&A za 12 zł i co ? I to jedne i te same body :o tyle , że w C&A 8 zł droższe :o

Gość mama 15 miesiecznego synka
Do wszystkich mam z De - W Meztingen, jakies 30 km od Stuttgartu jest outlet (w caly miasteczeku) i mozna kupic tam swietne rzeczy i relatywnie niedrogie - oczywiscie relatywnie w porowananiu do cen sklepowych) firm takich jak: Hugo Boss (fajne ciuchy i torebki, ubrania rowniez meskie i dzieciece), Tommy Hilfiger, Esprit, rozne sportowe marki typu Adidas i Puma i tak dalej. Naprawde fajna sprawa. Szkoda, ze mieszkam tak daleko od tego miejsca, bo bylabym chyba regularnym klientem...

Gość droga mamo z de
"wiec nie wiem z kąd przypuszcenie, że kupuje podróby jeśli bym to robiła napewno nie pisałabym , że kupuje markowe rzeczy." stad ze takich nazw firm jakie podałas nie ma :D

to może zwróc uwage , ze popełniłam błąd w pisowni a nie sugeruj ,że kupuje podróbki...Louboutin,Chanel,Bruberry teraz pasuje?? Podejrzewam że ty należysz do osób którzy rzeczy tych marek widzisz jedynie na zdjęciu w gazecie.... Ignorancja takich jak ty jest chora

Gość droga mamo z de
oj oj jaka urazona godnosc :D kojarzy mi sie scena z "Showgirls" gdy taka jedna prosta dziewczyna chciała błysnąć znajomością firm odzieżowych i nazwę Versace wypowiedziała "Wersejs" :D