Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paparazzie

Mój kochany mąż się na mnie gniewa..

Polecane posty

Gość paparazzie

a to ja powinnam być na niego zła. Poszło o to ze rano mnie nie przytulał przed pójściem do pracy ( a zawsze to robił) bo był zamyslony, więc rano zwróciłam mu uwagę ze to dziwne i ze chyba nie myśli o mnie....a on na te słowa oburzył się, ze przesadzam i ze pokarze mi teraz prawdziwą jego złość, zanim wyszedł napisał mi sms-a ze mnie kocha, a ja na to nic,...nawet sie nie pocałowaliśmy i teraz nie odbiera ode mnie telefonów ani nie odpisuje na smsy ..przeciez to głupota a on zachowuje sie jakby stało sie coś złego..myśle ze on szukał tylko pretekstu zebym mu dła spokój i nie ględziła nad uchem

Gość paparazzie
:/

Gość elytka.
Tamari - dobrze to skomentowalas :)

Gość elytka.
Ta to jest jak dzieci chca sie bawic w doroslych. Dziecko, jeszcze nie jedna klotnia przed toba i masa problemow, prawdziwych problemow.

na inny komentarz mnie nie stac nic tak nie zalamuje jak ludzka glupota i chamstwo

Gość elytka.
Ja uwazam, ze bez kwiatow to chyba nie ma co wracac do domu. Jak myslicie?

Tamari: ja czasem nie wierzę że ludzie potrafią być tak głupi, no ale cóż właśnie tego typu pytania to dowody na to że jednak głupota ludzka nie zna granic

Gość wwwwwdds
w pizdzie to miej pewnie jakas posuwa dlatego nie odbiera

widac za malo czasu na kafe spedzilas:P tu przykladow glupoty znajdziesz na pewno wiecej niz madrosci ale trzeba wliczyc jeszcze to, ze czesc to prowokacje

Gość dddiop;jhg
spier.dalay

"nie przytulał się bo był zamyslony, więc rano zwróciłam mu uwagę ze to dziwne i ze chyba nie myśli o mnie...." Sorry, ale gdybym ja coś takiego powiedziała mojemu facetowi to by nie wytrzymał ze śmiechu :D:D:D

kobito --> jesteś zwykłe rozlaźnięte ciele mele babsko bluszcz ten chłop zwieje od ciebie jak będziesz takim rozmemłańcem weź wydoroślej jak najszybciej, bo życie to nie bajka i dostarcza mnostwa prawdziwych problemów a nie takich wydumanych przez plastikowe laleczki

Gość należy się cieszyć
że facet myśli - zamyslony był, to pozytywne zjawisko weź z niego przykład i też czaesm najpierw pomyśl, później mów zapamiętaj kierunek -z góry do dołu - czyli najpierw móż - później usta