Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaasbl

Co sądzicie o makijażu FOTO

Polecane posty

Gość kamaasbl

Odkryłam świetny miętowy cień, który jest ostatni na czasie ni i postanowiłam umalować nim oczy. Co sądzicie? http://vlep.pl/7vy6qp.jpg

Gość wefwer
jesteś okropna, ten cien też malować to ty się nie potrafisz

Gość jem swoją kupę
hmmm ten cień jakiś dziwny

Gość skdkfg
ALE JESTES BRZYDKA!!!!!!!!1

Gość o fuu nie przy jedzeniu
brzydka jestes:)

Gość kieli liekli
niestety podkresla twoją brzydote boś niezbyt urodziwa :( a wez ślepia otwórz

Gość kamaasbl
to może w innym ujęciu: http://vlep.pl/25brl8.jpg Nie rozumiem komentarzy, że makijaż jest odpustowy. Jeżeli mój łaszek będzie jednokolorowy to mogę sobie pozwolić na małe szaleństo z moim ulubionym kolorem w makijażu

Gość makijaż okropny bo
jakiś taki mocno kontrastowy nie ma przejść tonalnych. A jeśli chodzi o urodę to tylko kwestia odpowiedniego makijażu i będziesz jak z okładki vouge. Zadbaj o włosy bo to wizytówka każdej kobiety.

Gość kamaasbl
zapraszam na mój blog o modzie ( jestem naprawde w tym dobra) ttp://asmallworldoffashion.blogspot.com/

Gość widzialam to juz
ludzie to prowo. wpiszcie w googlach a small world of fashion. blog. i obczajcie ta pania, wiesniare :P

Gość oj tamoj taam
bardzo zle to u Ciebie wyglada.., jestem zdania, ze zeby nakladac na oko takie jebutne kolory trzeba miec idelalna cere, rysy twarzy, ksztalt i wielkosc oka.. Ty tego nie masz. poza tym nawet jak ktos ma idealna buzke ot nie powinien nakladac takiego kolory na duza powierzchnie... jedynie jako akcent na maks 2/3 czesc ruchomej powieki

nie strasz, proszę Cię. jestes brzydka, malować się nie potrafisz, brak Ci gustu i samokrytyki. cos w stylu jestem jaka jestem, kto mnie zna ten wie:D jestes okropna, przyjmij to do wiadomosci, i nie przykuwaj uwagi makijazem, który oszpeca Ciebie i tak brzydką zresztą

Gość jem swoją kupę
wiesz co, bo moim zdaniem nałożyłaś to na zbyt dużą powierzchnię i w dużej mierze temu to tak wygląda wystarczy mniej a będzie lepiej:)

Gość kamaasbl
o fuu nie przy jedzeniu - wiesz co słoma ci z butów wystaje. zazdrosc, zazdrosc i jeszcze raz zadrosc, o moj boze nie będe nosila tego co wam sie podoba albo uważacie ze powinnam nosić

Gość ooooooooooohahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałam :D :D :D Zrób depilację brwi, bo masz jak diabeł, przerzedź je trochę, zadbaj o włosy, stosuj podkład o ton jaśniejszy bo oddziela ci się od szyi i śmiesznie wyglądasz. No a co do samych cieni... no comment. Jeśli używasz już krzykliwych cieni, to tonuj nieco kolor, a nie 'malnełaś' się jak dziewczynka z zerówki.

a! To nie jest kolor mięty! Tylko odpustowy niebieski.

;D zazdrość to na pewno nie:D jedynie dobroć:) mam nadzieję, ze wezmiesz to co mówię do siebie i przestaniesz z siebie robic pośmiewisko;)

cienie nałożone nierówno, zbyt gruba warstwą, plus rozczochrane zniszczone włosy daja efekt burdel mamy bądź cioci z odpustu.

ło matko! powiedzcie że to żart, weszłam na ten drugi link :D :D :D

skoro masz gdzies nasze opinie i bedziesz nosic co Ci się podoba to po co zakładasz temat: Co sądzicie o makijażu? dawno nie widziałam kogoś tak strasznego, bez gustu, dobrego smaku. poczytaj trochę o makijazu i zacznij robić tak, zeby Cię nie szpecił, a zakrywał brzydotę w Twoim przypadku.

Gość Wkurwionaaaaaaaaaaa
ty sie znasz na modzie? kurwa, lol :D

dziewczyny to nie autorka bloga to wkeiła tylko ktoś sobie znów z niej jaja robi, ale był już topic o tym blogu