Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek - kasperek.

MAM PROBLEM !!! Wykorzystuję wszystkie dziewczyny ...........

Polecane posty

Gość tfffffffffffff
a co to za milosc bez szczypty pikanterii ? sam sie zmien a nie pieprzysz kocopaly jestes tylko rok mlodszy ode mnie a jak gowniarz

Gość duszek - kasperek.
tfffffffffffff Nie ma czegoś takiego jak łatwi faceci :D Facetowi natura dała zadanie takie aby zapładniał kobiety. Nie liczy się tu jakość ale ilość. Brzmi to śmiesznie ale tak jest. Kobiety natomiast mają spłodzić dziecko i dlatego szukają jak najlepszych genów a więc najlepszego faceta dla siebie. Facet zdradza bo facet potrzebuje seksu o wiele wiele częściej niż kobieta. Kobiecie wystarczy nawet 3-4 razy na tydzień a facet mógłby po 2 razy na dzień lub częściej. Znasz faceta który mająć żonę się nie masturbuje ???????? :D:D No powiedz :D Jeden się masturbuje a inny ma kochankę. To zależy od tego czy chce być wierny czy nie.

Gość jem swoją kupę
hallo autorze, zignorowałeś moje pytanie (?)?)

Gość ha.ha.ha
wierzycie? o ja pikole:D 0/0

Gość duszek - kasperek.
katharssis Jestem dobrym materiałem na przyjaciela pod tym względem że lubię pomagać i troszczę się o innych. Jestem empatyczny. To że pukam co popadnie to tylko dlatego że jestem facetem i mogę to robić na okrągło. Ty jesteś kobietą więc tego nie zrozumiesz :( Poza tym seks to nic złego. A to że nie daję dziewczynom szansy na coś więcej po seksie to też nie jest złe. Przecież przed seksem nie wyznaję miłości. Spotykam się z dziewczynami u nich w domu , gadamy gadamy. One zawsze najpierw zaczynają mnie całować. Niektóre same mnie rozbierają i to ja jestem tak jakby zgwałcony :D A inne chcą żebym to ja zaczął więc ja zaczynam :)

Gość ha.ha.ha
odpuście i moze zajmijcie sie powazniejszymi tematami? jesli normalni jesteście ;-o

Gość tfffffffffffff
sa latwi, tylko wy dorabiacie durne teorie a jesli uwazasz ze zapladnianie najwiekszej ilosci kobiet jest twoja zyciowa misja to szukaj wsrod rownych sobie, porzadne dziewczyny sa dla porzadnych facetow

Gość tfffffffffffff
ja tez lubie sex ale to nie znaczy ze nie umiem sie powstrzymac ach wiekszosc facetow to kurwy...

Gość duszek - kasperek.
jem swoją kupę Odwiedzę ale się nie wypowiem , pisałem to już :) A mój typ ? Chcę dziewczyny która oczaruje mnie zimą :D W zimę miniówy raczej nie założy , głębokiego dekoltu też więc tylko umysł takiej pomoże :)

Gość Wóda Krajowa
"nie liczy się jakość tylko ilość" ??????? gdybym sie tak kurwil jak ty to moja zajebista laska dawno kopnelaby mnie w dupe i nawet nie spojrzala wczesniej na mnie gdybym sie puszczal z pierwsza lepsza gdzie popadnie nie obrazaj tu meskiej dumy faceci maja honor Ja chuja na śmietniku nier znalazlem i nie jest on dla byle kogo

a może sobie przekazują info, ze jesteś łatwy? Jak jeszcze studiowałam to mieliśmy na roku takich kolesi, którzy "zawsze pocieszą". Ja nie korzystałam, ale wiem, że jeśli bym chciała to bym miała :) Kobiety też chcą poruchac za darmo. Wiesz jak ciężko o faceta, który się nie zakocha? A najgorzej jak się trafi na takiego co zarabia mniej i nie ma mieszkania, wtedy już się nie opędzisz.

Gość jem swoją kupę
hej, obiecałeś dać koment na mojej stronce, ja nie żartuję, tak to się odwdzięczasz za moją radę? bardzo ładnie, very nice

Gość jem swoją kupę
nigdzie nie napisałeś że się nie wypowiesz a jeśli takl to dlaczego? bo jesteś facetem? co mi da twoje nawiedzenie skoro się nie wypowiesz:P

dla tych co się "naturą" usprawiedliwiają: w naturze kobiety leży zdrada, bowiem ojcem dziecka musi być najbardziej męski z męskich samców, a wychować go powinien stateczny, dobry mężczyzna. Łyso? Jak wy chcecie "natury" to i my zaczniemy być "naturalne" :classic_cool:

Gość duszek - kasperek.
tfffffffffff "ale to nie znaczy że umiem się powstrzymać" Bo nie jesteś facetem :D Masz potrzebę robić to kilka razy dziennie ? Chyba nie więc co my porównujemy :D Mówisz że faceci to kurwy ? A kto stoi przy ulicach ??? :D Kogo jest więcej : lesbijek czy pedałów ? :D Zooflia : Kto częściej robi to ze zwierzętami ? :D Wszyystko mówi za tym że kórwami to są raczej kobiety :) ehhh

Gość jem swoją kupę
"Ja ch*ja na śmietniku nier znalazlem i nie jest on dla byle kogo" o dżizas, sorry, ale to śmieszne co napisałeś:P

Gość tanie laski z polski
polki sa ladne, macie racje, i do tego umia sie sprzedac tylko szkoda ze tak tanio

Gość ghgjhgjg
duszek - kasperek radze się przebadać na HIV , WZW typu A i B oraz inne choroby weneryczne , które nie wykazują objawów. Piszesz że facet musi poruchać ile wlezie i to jest uzasadnione. Weź dorośnij chłopczyku bo nie wiesz co pierdolisz, jak znajdziesz wartościową kobietę to wątpię czy ona poleci na takiego męskiego kurwiszona! Faceci to też kurwy i to darmowe, pojmij to wreszcie dzieciaku:O

Gość duszek - kasperek.
do was wszystkich Wy akurat potraficie być naturalne i to aż za bardzo :D - seks za kasę ( tirówy , sponsoring ) A niby taka każda wrażliwa i uczuciowa :D Na kasę lecicie i tyle :)

Gość duszek - kasperek.
ghg Fcaeci nie robią tego dla kasy bo by im honor na to nie pozwolił. POlak już woli okraść lub zrobić napad ale w zyciu nie pójdzie na ulicę żeby być traktowanym jak pies. Są wyjątki ale wyjątki są w każdej dziedzinie życia .

Gość ghgjhgjg
weź nie pierdol na forum że facet może dupczyć ile wlezie nie bojąc się o swoją reputację, ja takiego bym patykiem nie dotknęła choćby nie wiem jak byłby przystojny a to że jesteś dobry, miły i empatyczny to chyba za mało, trzeba mieć chociaż jakieś małe zasady co to własnego postępowania. Nie dobrze mi się robi jak czytam takie farmazony, seks to nie zabawa:O Ciekawe co zrobisz jak jedną panne zapłodnisz::D:D:D Chyba że ten głupi temat to prowokacja jakiegoś zakompleksionego gnojka.

Gość tfffffffffffff
nie jestem, co nie znaczy, ze nie mam ponadprzecietnego popedu. a tak w ogole to zamilcz i do roboty na te wszystkie ktore z toba sypiaja :P

koleżko młody i durny jeszcze póki co to na MOJA kasę lecieli tacy co myśleli, że fiucikiem sobie drogę do mojego konta utorują. A co do natury: macie an co zasłużyliście. Faceci zdradzali ansze matki jak siedziały w domu z bachorami to teraz kobiety biora odwet. Sorry, ale na mnie nie robisz wrażenia.

Gość ghgjhgjg
"Mam dziwny problem bo jestem dobrym chłopakiem. Co niedziele do kościoła, mam dobre oceny , pomagam rodzicom , odwiedzam z przyjemnością dziadków , nigdy nie byłem zbuntowanym synkiem który sprawiał kłopoty itd .." Chłopie jesteś zakłamany i przeczysz sam sobie, zejdź na ziemię:O

Gość tfffffffffffff
to prowo, nie karmcie trolla nie wierze, ze istnieja takie tluki :D

Gość ghgjhgjg
ciekawe co ty będziesz miał do zaoferowania oprócz empatii, czułości i opiekuńczości. Nie można tego zaoferować wartościowej osobie jeśli się nie ma jakichś minimalnych zahamowań. Wiele dziewczyn brzydzi sie takimi męskimi kurwami. Powtarzam jeszcze raz faceci to kurwy za darmo

Gość do it
ach ta dzisiejsza młodzież ;)

Gość ghgjhgjg
Fcaeci nie robią tego dla kasy bo by im honor na to nie pozwolił. POlak już woli okraść lub zrobić napad ale w zyciu nie pójdzie na ulicę żeby być traktowanym jak pies. Są wyjątki ale wyjątki są w każdej dziedzinie życia . taki honor to możesz sobie w dupę wsadzić:O

Gość jasiu500
{niewiez nigdy kobiecie dobra rade ci dam nic gorszego na swiecie nie przytrafia sie nam} "Budka Suflera"

Gość kasiaa1990rrr
faceci nie robia tego za kasę bo by mieli bardzo mało klijentek :O oj ja to bym tez takiego faceta nie chciala i co z tego ze przystojny itd ... jak kurwiszon o takim człoiwieku nie mysli sie powaznie i gwarantuje ze raczej nie znajdziesz wartosciowej dziewczyny bo sam taki nie jestes :O