Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek - kasperek.

MAM PROBLEM !!! Wykorzystuję wszystkie dziewczyny ...........

Polecane posty

Gość ghgjhgjg
teraz są też męskie prostytutki, ich klientki sa bogate, brzydkie, stare i grube - one płaca większe pieniądze, bo taki pan prostytutka dla kobiet ma niewiele klientek w porównaniu z kobietami prostytutkami

Gość lena2121212111
Hej. Jestem dziewczyna ale mialam ten sam problem co ty. Jestem bardzo ladna i mam bardzo duze piersi i faceci wrecz walili do mnie drzwiami i oknami. Mialam potrzeby sexualne wiec korzystalam. Moja psycholog powiedziala mi pozniej, ze ten kto czesto zmienia partnerow sexualnych ma ogromny problem psychiczny, nigdy nie byl kochany i potrzebuje poczuc sie kochanym nawet na jedna noc lub nie potrafi sie wiazac dlatego decyduje sie na przegodny sex - w moim przypadku bylo to wszystko na raz. Mozesz wyzywac kobiety od kurew ale wiedz, ze kazda kobieta, ktora to robi ma jakis glebszy problem obojetnie jak gruby jest jej pancerz ochronny - tak samo ty. jestem pewna. Conajmniej nie umiesz sie wiazac. Mialam ponad 70 partnerow sexualnych i po terapi przestalam to robic calkowicie. Bylo ciezko ale nie poddawalam sie. po jakims czasie zaczelo mnie to brzydzic i nie wyobrazalam sobie jak moglam to robic. Teraz 2 lata pozniej mam wspanialego chlopaka, z ktorym wspolzycie rozpoczelam po 2 miesiacach bycia ze soba. Nie jestem w ogole podoba do tamtej dziewczyny ale do teraz pozostala mi ogromna potrzeba milosci jako, ze rodzice nigdy mnie nie kochali - mam na to dobry sposob: usypianie w ramionach ukochanej osoby. Mam nadzieje, ze dalo ci to do myslenia bo nie tylko krzywdzisz te dziewczyny (uwierz mi to bardzo boli nawet jesli nie widac) ale rowniez samego siebie, bo twoje problemy sie poglebiaja i ani sie nie obrocisz a zostaniesz sam (nie umiejetnosc wiazania sie lubie sie poglebiac) pozdrawiam.

Autorze a pomyślałes o tym, że inteligentna, wartościowa dziewczyna, ktora szuka porządnego mężczyzny i mysli poważnie o zwiazku ,nie zainteresuje się z facetem, który puka każdą chętna panne? Ja bym nie chciała takiego jebaki, bo jak tu ufać i wierzyc,że przez reszte życia bedzie sie trzymał jednej tej samej dziurki:O