Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

chcę obejrzeć Gokusen ale chcę także Hanazakari no Kimitachi, nie wiem któe lepsze, nie chcę obydwu naraz bo jeszcze Kgaboda Namja nie skończyółąm. oglądałaś może Hayley Kgaboda Namja? Jak się ono ma do Gokusen i Hanazakari no Kimitachi?

tak w ogóle, wiecie,z dałam sobie sprawę że to dobrze że powstał taki topik gdzie można ludzi się o dramy powypytywać:D

Kurcze, nie ogladalam tego bo ja jestem poczatkujacym wielbicielem dram wiec do tego jeszcze nie doszlam...:)

haha, to tak jak ja, też początkująca, ja na razie ntylko Kgaboda namja jestem na 15 odcinku z 25+ 4 specjalne. A temn o którym mówiłam to słyszałam nże bardzo dobry, na stronie filmweb zajjuje też wysokie miejsce bardzo bo jest w rankingu 100najlepszych seriali i ma msc 70:D

To skoro polecasz, to obejrze sobie jak skoncze Gokusena:) a o czym to tak dokladniej?

tzn. ja słyszałam że dobry ale nie oglądałam, tzn. zacęłam teraz 1 odcinek ale napisy bsą takie zamazane że nic nie widać. A ty z jakiej strony oglądasz Gokusen to może i mój tam znajdę bo chcę poszyukać wersjiz wyraźniejszymi napisami...

No ja ogladam na mysoju.com ale tam sa napisy po englishu wiec nie wiem czy ci to pasuje...

uuu, ale tu nie ma Hanazakari no Kimitachi, sprawdziłam

NO WŁAŚNIE NA LOVE- DRAMA SĄZ ŁE NAPISY...:(

nie no jak masz, to daj i po angielsku

DZIĘKI ANONIMOWA POMARAŃCZKO ;p

Kurde, a mi tak zachwalany Gokusen się nie podobał :o Nudne to było, takie przewidywalne. Napewno mi bardziej podobało się Hanazakari no Kimitachi e, naśmiałam się przy tym strasznie :D I Ogór nie jest blondynem tam (jak dla mnie to okropnie mu w blondzie). Pozatym mam sentyment bo to pierwsz moja drama była :D

Gość co wy macie do tych
taka anonimowa to nie jestem, tylko wolę nie pisać pod jednym nickiem;-)...

Gość co wy macie do tych
moja siostra mówiła ze gokusena oglądała tylko dla obsady... a nakatsu w hana kimi dla mnie bomba;-) ale co do włosów oguriego to w hana kimi ten czarny kolor jakos strasznie sztucznie wyglądał bo widać, że to tylko farba była nałożona na te tlenione wcześniej...

Nakatsu był boski! :D I te jego rozterki czy jest homo XD Kurde, aż zaczęłam oglądać pierwszy odcinek z linka :D

Hanazakari no Kimitachi e WŁAŚNIE OGLĄDAM:d ALE NIE WIEM CZY BĘDZIE LEPSZE OD KGABODA NAMJA (JESTEM NA 15 ODCINKU) Bumbumshoko " I Ogór nie jest blondynem tam (jak dla mnie to okropnie mu w blondzie)." co wy macie do tych "ale co do włosów oguriego to w hana kimi ten czarny kolor jakos strasznie sztucznie wyglądał bo widać, że to tylko farba była nałożona na te tlenione wcześniej..." widać co do włosów ogórka to każdy ma inne zdanie odnośnie tego jakie mu pasują. ja najbardzije go lubię w rudym blondzie i dłuższych, najmniej w czarnych i krótkich:P " taka anonimowa to nie jestem, tylko wolę nie pisać pod jednym nickiem" tylko że jakbyś chciałą się jeszzce kiedyś wypowiedzieć to lepiej mówić ci po jednym "nicku". no właśnie, dlaczego nie chcesz pisać pod jednym?:P

Dla mnie Ogór tylko w ciemnych włosach i takich lekko zakrywających twarz mrrr XD W hanakimi jak dla mnie idealnie wygląda :P

Hanazakari no Kimitachi jest chyba fajne w ogóle, fajne były sceny jak bohaterka wpadła do kibla i chciała się zamknąć w ubikacji żebyz robić siku, a ten gostek z boku mówi żeby się załatwiła w bidecie no to ona poszła i tak zaczęła spoglądać dziwnie, bo chciała zobaczyć jego małegoxP albo jak chłopaki wpadali do pokokju pożyczyć szamponu :D

Gość co wy macie do tych
'Nakatsu był boski! I te jego rozterki czy jest homo XD' ja też piałam ze śmiechu na cały dom:-D moim zdaniem najlepsza postać, naprawdę go lubiłam i jak dla mnie mizuki mogłaby być z nim a nie z tym mrukiem sano:-p... powiedzmy, że byłam eriką, może pamiętasz:-)

mi się shun oguri podoba najbardziej: http://www.youtube.com/watch?v=-2tfVXb5f90 0:14 SUPER- mrau! Co za fryzura:D NAJLEPIEJ 0:21 też 0:27 także 0:34 tu w ciemniejszych Super- HOT (choć 0:14 trochę lepiej) Miesjce no 2 0:44 takie naczepierzone włoski 0:52 ok 0:56 ciekawie- bumbumshoko spodoba ci się 1:07 też 1:10- tutaj TAK TAK TAK TAK TAK 1:14 mIESJCE NO 3. Ttaka grzywka po bokach jak w mandze 1:22 srebrne włosy? 1:29 mrrrooooou 1:33 tak 2:08ok 2:14 sweet zdjęcie :P 2:34 ciekawie 2:41 spodoba się hayley 90:D 2:44 mokry ogórek:D miss mokrego ogóka 2:49 ale fajny pic 2:55 nie wiem czemu ale strasznie lubię toz djęcie 3:00 śmieszne 3:04 to fryzura chyba z "Gokusen" 3:26 nie widać koloru ale jakby blond tu mi się podoba i to chyba będzie moje zdj. fryzury No 5 3:52- wtakiej fryzurze chcę go widzsieć. TAAAKKKKK Miało być tylko o fryzurach, ale- podsumowując: najlepsza fryzura 0:14 kolor, fryzura, o dziwo te odrosty robią super efekt miesjce 2- 0:34 takie cieniowania i grzywka na bok są dobre miesjce 3- 1:14 w wersji blond tutaj miesjce 4, no to będzie chyba 5 3:26 :D

pamiętasm erikę bardzo dobrze, ale proszę cię nie zmieniaj tak bo cię nie zidentyfikuje i to takjakbym z kimś nowym wciąż rozmawiała a my tutaj przecież poprzez rozmowę się także poznajemy internetowo i na swój sposób zostajemy interenetowymi kolegami:P

Gość erikaa
zgadzam sie, ale jak gdzieś coś napiszę to potem nawet nie zauważę, ze jakoś dziwnie podpisana jestem:-) zresztą 'mój ty nie jest metro!' da się rozpoznać niezależnie od tego jak się podpisze:-D ja jeszcze taka popularna nie jestem;-)...

" Kurde ja już połowę rzeczy co tam się działo to nie pamiętam, chyba z 3 lata temu to widziałam." Bumbumshoko- obejrzyj od nowa:D

"zresztą 'mój ty nie jest metro!' da się rozpoznać niezależnie od tego jak się podpisze ja jeszcze taka popularna nie jestem ..." haha bo ty mnie zawsze nawiedzasz na innych topikach i demaskujesz po kolei na kżdym xD także zapewniasz mi taką złą popularność że tak powiem:P

"Oglądam w tej chwili ! " kurde- JA TEŻ! ..., a na której jesteś minucie ja 28:49 ale przez kafeterie i gg to już od pewnego czasu tutaj utkknęłam:P