Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

a w ogóle, ile masz lat Erikaa, bo już chyba pytałam kilku inych osób to i ciebie tak z ciekawościz apytam:) Ja mam 20!

Gość erikaa
ja też koreanską i jest dla mnie najlepsza:-)... nie wiem, moze jestem za stara trochę zeby tak non stop dużyć się w jakichś azjatach;-) moja pierwsza drama-'kkotboda namja' a pierwsi ulubieńcy-cale f4 i chyba tyle;-)...

Gość erikaa
wlaśnie juz 23:-D...

Gość warswitawas
azjaci wygladaja sto razy gorzej, niz na tych ich obrazkach

"... nie wiem, moze jestem za stara trochę zeby tak non stop dużyć się w jakichś azjatach" przestań, nie jesteś za stara, ja będę mieć 21 niedługo i wcale nie uważam że to jestz arezerwowane tylko dla napalonych 15-latek:P do 30 można ses pokojnie poszlaeć:D a przynajmniej do 26:P

erikaa, a wolisz Goo Joon Pyo czy Yoon Ji Hoo (ps. te nazwiska są STRASZNE) ja ich nie pamiętam nic a nic, jedynie z filmwebu spisuję

Gość erikaa
to mam jeszcze ze 3lata:-D wiesz, jak u mnie na wymiany przyjeżdżają to czasami na uczelni jak mijałam to ludzie mieli niezla polewke z moich reakcji, od razu usmiech na pól twarzy, kiedyś jednego śledzilam przez pol miasta i jeszcze telefonem nakręciłam;-)... a jak raz na imprezie spotkalam to nawet sama sie śmialam ze swoich pseudoangielskich bredni które na 'hi! where are you from?' raczej sie kończyły;-) 23 lata:-D...

Gość erikaa
na początku wiadomo ze ji hoo wydaje się bardziej sympatyczny, ale juz z wspominalam ze zdecydowanie gu jun pyo, jak mialam podejrzenia ze jan di ostatecznie będzie z ji hoo to rozważałam zaprzestanie ogladania bo bym tego nie zniosła:-D... o widzę ze ty to piszesz przez 'oo' a nie 'u';-)...

"kiedyś jednego śledzilam przez pol miasta i jeszcze telefonem nakręciłam" to naprawdę ostra jesteś, aż tak był łądny? xD A skąd jesteś, bo ja z Białegostoku (i u mnie azjatów nie ma:() naprawdę z tym telefonem to mopcne zagranie! xD

"ale juz z wspominalam ze zdecydowanie gu jun pyo" gdzie wspominiałąś? może ty miałaś inny nick iz mieniłąś go na erika, tak o to ci chodzi?> Bo jeśli tak to pisz pod jednym bo ciężko potem się domyślać...

Gość erikaa
ale to pierwszy jakiego na oczy widzialam kiedy juz bylam 'w temacie';-) dlatego taka reakcja, ale miał śliczne włosy i kolorystycznie dobrany rożowy plecak:-D ja z lublina, heh mieszkalam kiedyś w białymstoku:-)... jestes pewna, ze nie ma?? na medycznej albo polibudzie na wydzialach elektrycznych muszą być jakieś wymiany z krajami azjatyckimi też:-)

"Bumbumshoko- jaką w ogóle dramę z Ogórim polecasz? Bo mnie się chce zonbaczyć coś z nim Z takim przystojniakiem... Mnnniaaaaaaaaaaah" -Hanazakari no Kimitachi e -Hana Yori Dango To właściwie podoałam tylko dwie, ale dużo go w tych dramach, w Gokusen mi się nie podobał jako blondyn i wogóle drama mnie nie porwała. Pozatym oglądacie filmy japońskie/koreańskie? Typu: "Między słowami" "oldboy" "pani zemsta". Ja dzisiaj stałam na przystanku tramwajowym i widziałam azjatę, który biedny chyba nie mógł się połapać we wszystkim bo biegał po wszystkich przystankach w zasięgu wzroku :D

Gość erikaa
wiem wiem, juz piszę jako erikaa:-) no wtedy kiedy Ty bylaś zakochaną jedynką:-) na jakimś innym wątku...

"... jestes pewna, ze nie ma?? na medycznej albo polibudzie na wydzialach elektrycznych muszą być jakieś wymiany z krajami azjatyckimi też " a, no to i może, ja nie na polibudzie to nie wiem:P erikaaa tu już jedna dziewczyna pisałą że z lublina- to może Ty? Czy tty tutaj pierwszy raz piszesz czy już drugi nick masz? Bumbumshoko- a ty skąd jesteś? Ja właśnie w trakjcie oglądania dramy, ale rozmowa z wami mi to troszkę przerwała, bo też bardzo ciekawa

erikaa a to nie ty byłaś na topiku zz akcohaną jedynką "on też jest wyjebisty"

Już pisałam, że z Wrocławia, właściwie to nie ma dnia żeby nie spotkać azjatę bądź azjtakę, albo całą grupę.

Gość erikaa
nie to nie ja, ale właśnie w tym wątku wcześniej wspomniałam ze pewnie znam tych samych co tamta dziewczyna;-), na pewno ze stomatologii i chyba z fizjoterapii albo czegoś podobnie medycznego:-)... nein nein, mój nick z tamtego wątku juz tu zgadlaś wcześniej, 'o chyba trafilam na dobry watek' czy coś takiego:-)

"Już pisałam, że z Wrocławia, właściwie to nie ma dnia żeby nie spotkać azjatę bądź azjtakę, albo całą grupę." o przepraszam, już pamiętam,wiecie mnie się te dwa topiki mylą...

Gość erikaa
'Już pisałam, że z Wrocławia, właściwie to nie ma dnia żeby nie spotkać azjatę bądź azjtakę, albo całą grupę.' my tu na wschodzie ubożsi zdecydowanie jesteśmy;-)...

o, to ty trafiłam na dobry wątek, wczoraj miałaś tutakj nick "czy ja znowu " ;D

"my tu na wschodzie ubożsi zdecydowanie jesteśmy ... " a na północnym wchodzie to w ogóle bieda, aż piszczy

Gość erikaa
a potem zeby był jakiś sens objawilam się jako 'erikaa' już na stałe:-)

Bumbumshoko- ale nie pisałąaś ile masz lat? ;P

"my tu na wschodzie ubożsi zdecydowanie jesteśmy ..." Wszystko nadrobicie :) i azjaci wtedy się zjawią. Pozatym tu wcale nie jest różowo, drogi dziurawe, kamienice obdrapane... Ja w sumie nie chciałabym być z azjatą, wolę polaków :)

'Ja w sumie nie chciałabym być z azjatą, wolę polaków ' JA W SUMIE BYM CHCIAŁA, CHOCIAŻ POLACY TEŻ SĄ NICZEGO SOBIE, PREZENTUJĄ SIĘ DOBRZE W KATEGORII SWIATOWEJ:d

Gość erikaa
nie no do mnie docierają jakieś elementy odrzucone na zachodzie:-D ale serio faktycznie tacy 'zwykli' u nas bynajmniej nie wyglądają jak Ci z tych dram... można ewentualnie popatrzeć i oczy pocieszyć;-) też wolę polaków:-D ale moja siostra stwierdzila chyba na poważnie, ze za maż to tylko za japonczyka...

Gość erikaa
To najstarsza jestem:-D

A pisałam Niedługo 21. a no to tak jak ja...

ale serio faktycznie tacy 'zwykli' u nas bynajmniej nie wyglądają jak Ci z tych dram... - tzn. tacy zwykli są, normalni? też wolę polaków ale moja siostra stwierdzila chyba na poważnie, ze za maż to tylko za japonczyka...- ile lat ma siostra? :D