Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

link do jednego z nich http://www.youtube.com/watch?v=pF7iueo73XQ jak kto lubi yaoi to się może spodobać, mnie się te chłopaki na początku bardzo spodobały mmmmmmmmmmm, mmmmmmmmmmm

mnie się osobiście podoba ten facet 0:10 w kucyku, jest wg mnie strasznie hott, chciałabym być na miejscu tego drugiego gostka, taki długi mocny miętowy całus, aaaaaajjj! Jednak japończycy potrafią być przystojni:D

"Bumbumshoko, oglądałąś może którąś z tych dram: Ykan kurabu Anego Xmas Nante Daikirai P.P.O.I Best Friend" Jedynie pierwszą zaczęłam kiedyś oglądać, ale kompletnie mnie odrzuciło :o Zbyt kiczowate mi się wydawało i takie denne do kwadratu. A samego Jina Akanishi nie widziałam w żadnej dramie, on chyba głównie śpiewa w różnych j-bandach. Ja sobie oglądam koreańską wersję next top model :D

i co, lepsza jak polska? ładne kandydatki? :D

No ładne są :) Ale polki też niczego sobie. Ciężko stwierdzić czy lepsza od polskiej bo i tak połowy nie rozumiem :)

a ja nie lubię polskiego top model i kandydatek. mnie się amerykańskie dziewczyny bardziej podobały

Dżoany czyli Anny Piszczałki? ja tam tylko jeden odcinek widziałam i to właśnie ten, jak Ance przeciekła podpaska A za kim jesteś z Top Model?

Dżoana Krupa! :D Do piszczałki nic nie mam, nie oglądałam tego odcinka jak NIBY coś jej przeciekło. Nawet jakby to i co z tego :o Niezdrowa sensacja. W tym polskim? w polskim bylam (bo odpadła( za Emilią Pietras) teraz jestem neutralna, żadnej nie kibicuje jakoś specjalnie.

a, to ta prowadząca ja nie mam faworytek, lubię Ankę Piszczałkę:P

Na Ankę ostatnio strasznie naskakiwały dziewczyny, ale ten program mi się wydaje wyreżyserowany, a te pokazywanie jak dziewczyny myją zęby blend-a-med, albo jedzą na śniadanie fitellę :o Żal haha XD To jest bardziej antyreklama :o

JA OGÓLNIE NIE LUBIĘ POLSKIEGO TOP MODEL:p

spodobał:D Dzisiaj się biorę za oglądanie drugiego, tylko na razie na kafe i giegie siedzę :P

mnie jutro też nie, bo mam szkołę, miło się rozmawiało papa!: D

jedno pytanie, to prawda że w japońskich szkołąch dręczenie rówieśników jest rozwinięte na ogromną skalę? Bo ja zawsze myślałam że to tylko w Polsce tak, a w Japonii uczniowie są grzeczni i poukładani... Nie wiem dlaczego?

Tak to prawda, w Japonii w prawie każdej klasie jest dręczona osoba, widziałam nawet na you tubie film o tym, oraz czytałam na blogu pewnej niemki mieszkającej w Japonii i pisała, że w jej klasie jest dręczona osoba, właściwie zupełnie bezpodstawnie, miła dziewczyna, a gnębiona. W Japonii wcale nie jest tak różowo, ludzie wszedzie wykazują podobne zachowania. W sumie to o pokrewnym problemie jest j-drama -nobuta wo produce.

masz może link do ilmiku z dręczonym uczniem? PS. a ta drama jest ciekawa?

Niestety nie mam, to było dawno jak to oglądałam, ale wpisz w wyszukiwarkę: "Bullying in Japan" to może coś ciekawego się znajdzie. Co do dramy to mi się podobała :)

a jak się ma w porównaniu z Katboda namja? PS. Ojej, tam występuje Kamenashi Kazuya!:D

No ciężko porównać bo to całkiem inna tematyka, ale raczej na równi stoją, pozatym to zależy też od upodobań :) A jak Ci idzie wogóle oglądanie?

skończyłąm 3 odcinki:D podoba mi się. najbardziej ten rudy chłopak z F4, zaopomniałąm jak on tam... strasznie mnie, jak to się mówi "kręci" :D

a ja go wolę od Lee Ming Hoo, hcociaż na tym zdjęciu, nie powiem, wyszedł taki prz- esłodki

Lee Min Hoo mi najbardziej przypasował z całego F4, http://wiki.d-addicts.com/Kim_Hyun_Joong - za słodki właśnie, jeszcze ta rola takiego spokojnego flegmatyka robi z niego jeszcze większego słodziaka. http://wiki.d-addicts.com/Kim_Bum - też za słodki, pozatym kogoś mi przypomina. http://wiki.d-addicts.com/Kim_Joon - Niet Wszyscy się zaczynają na KIM XD Ja tych ich imion NIGDY nie zapamiętam.

"http://wiki.d-addicts.com/Kim_Joon - Niet" co Niet, fajny jest:P "Wszyscy się zaczynają na KIM XD Ja tych ich imion NIGDY nie zapamiętam." hehe, ps. mnie też się oni wszyscy merdają, ci co ich znam. te azjatyckie nazsika trudno ejstz apamiętać

"co Niet, fajny jest"-mi się nie podobuje :D Co do imion/nazwisk najgorzej właśnie to z koreańskimi ! Japońskie jakoś tam da się zapamiętać zwłaszcza, że są jednoczłonowe, a nie jakieś Kim-bla-bla, albo Lee-bla-bla XD

"Co do imion/nazwisk najgorzej właśnie to z koreańskimi ! Japońskie jakoś tam da się zapamiętać zwłaszcza, że są jednoczłonowe, a nie jakieś Kim-bla-bla, albo Lee-bla-bla XD" ano

ale w sumie dzisiaj doszłam do wniosku, ze jednak Lee Ming Hoo jest fajny:)