Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutramigenka

jakie kosmetyki konieczne dla noworodka?

Polecane posty

Gość kurde noo
Uzywaj uzywaj i poczekaj kilka lat... Nie mowie ze wszystkie dzieci, ale sa jeszcze rozne choroby ktore sa dzieki matkom, bo zabijaja wlasna flore dziecka a pozniej jak ten organizm ma sie bronic??

Jeśli dziecko nie ma skłonności do odparzeń, to samo podmycie pupy i wysuszenie przed założeniem pieluchy wystarczy. Ja stosuje krem tylko raz na kilka dni i nie ma odparzeń.

Gość ja mojego malego
kurde no--> jak juz to TAP MADL:P sama wciskasz jakies kity:o dzieciak by mi sie zaryczał z bólu gdybym mu tyłek odparzony kremem bambino snarowala:o

Gość mamuciaMAMA
zostańmy przy tym,że Ty myjesz włosy białym jeleniem i zamiast podpasek używasz ligniny(konsekwencja,konsekwencja!).Rozumiem,że masz koło 50tki...A ja niczego dziecku nie niszczę,tak?No.

Gość ja mojego malego
ap.... pewnie ze zystarczy ale mojemu małemu to nie robiło dobrze, na poczatku samą mąkę ziemniaczaną stosowaliśmy, niestety byla mało skuteczna. ostatnio maly miał biegunkę, kupki byly bardzo kwaśne, staraliśmy się szybko interweniować, ale i tak zrobiły niestetuy swoje i podrażnily pupę. i tu sama woda niestety by nie pomogla. tez jestem za tym żeby jak najmniej czegokolwiek nakladac na dziecko, ale mieć coś trzeba w razie czego, zeby nie biegac w srodku nocy po aptekach, kiedy dziecko bedzie się darlo z bolu