Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Film "Nieodebrane polaczenie"Kto mi wyjaśni zakończenie bo nie rozumiałam .

Polecane posty

Wczoraj lecial ten film i powiem Wam szczerze ze za bardzo nie rozumialam koncowki tego filmu :( Na koncu głowna ohaterka ,cala czarna na twarzy patrzy na telefon a tam zaczyna wyskakiwać numer.O co tam chodzilo???

Gość a ogladalas caly film
??? ja niestety usnelam w polowie ... ale fabula filmu byla o tym, ze jak ktos odebral telefon i slyszal tam swoj glos oznaczalo to ze umrze ;/ z tego co piszesz, wynika ze na glowna bohaterke przyszedl czas i dostala takie telefon .

Gość telefon znowu dzwonil do niej
bez przesady, ambitny to nie byl film, zeby sprawial problemy ze zrozumieniem :O

Obejrzalam caly.Ona miala zginąc o 19..55 ale odnalazla zwloki matki tej niemówiacej dziewczynki,wyjela jej z reki telefon,zniszczyla go a potem te zwloki zaczely ja gonic. W koncu te zwloki "zginely" i juz wszystko bylo ok.Od tego momentu nie rozumiem o co tam biegalo.Niby wszystko sie wyjasnilo a jednak ten telefon na koncu zadzwonil :O

tak samo siostra tej dziewczynki blondynki (ta w kapturze) znecala sie nad nia,potem dostala ataku astmy i umarla. A potem co?Duch tego astmatycznego dziecka zabijal? A o co biegalo z ta matka glownej bohaterki i te listy ktore ona wyrzucala?Kurwa ,ja tego filmu nie rozumiem 😠

to znaczy, jak zanieśli do archiwum i ten policjant usłyszał telefon i wyjął z pudełka.....a to tak dla jaj, aby można było nakręcić dalszy ciąg..

bohaterka z tym policjantem zakladali, ze matka znecala sie nad dzieckiem wykazujac syndrom Munchausena, zeby na sobie skupic uwage poprzez dziecko. okazalo sie, ze starsza corka ta z astma znecala sie nad mlodsza siostra i za kazdym razem zeby milczala dawala jej cokierka, matka kiedys weszla jak starsza stala nad mlodsza z nozem i wziela te mlodsza a starsza zamknela w pokoju, ta dostala ataku a nie miala lekartswa i chciala zadzwonic po pomoc, ale nie zdazyla i jej duch musial wejsc wtedy w ten telefon. matka glownej bohaterkii to tylko fabula poboczna, bohaterka miala zyebana matke, przez ktora powiesil sie ojciec, dlatego od razu sadzila, ze ta mala i ta z astma byly bite przez matke.

telefon znowu dzwonil do niej - dziekuej za wyjasnienie ;) a napisz mi jeszcze co znaczylo to,ze na jej telefonie zaczal wyswietlac sie jakis numer?Czy chodzilo o to ze ten film nie mial zakonzcenia czy jak?

tak, bo sa jeszcze 2 czesci do tego ;) w oryginale, amerykanie nakrecili (chyba) tylko te 1, w oryginale sa 3 ;)

Gość niezalogowana furgonetka
wybieranie numeru na samym końcu filmu oznaczało ze zgninie ktos jeszcze, numer był wqynierany z telefonu policjanta, do którego telefon zadzwonił w archiwum policji ja tez myślałąm ze to juz koniec skoro nienia zniszczyła to dziecko , no ale trochę naciągleli to żeby 2 częsćx była

Aaaa teraz juz rozumiem.ten nr co sie wyswietlil to byl nr do tego telefonu,ktory wyjal policjant z woreczka.Powiem Wam ze meczylo mnie to do teraz-o co tam chodzilo?dzieki Wam serdeczne za wyjasnienie ;)

Gość moja rodzicielka jest niesmier
a kto ogladal autobus z lotniska? film byl fajny, tylko troche nierealny