Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO PROSTU PYTAM KOBIETKI

W KTÓRYM TYGODNIU CIĄŻY PRZEKAZAŁYŚCIE TĘ NOWINĘ BLISKIM?

Polecane posty

Gość PO PROSTU PYTAM KOBIETKI

?

Rodzicom powiedzieliśmy w 6 tyg.ale musieli to zachować dla siebie do 12 tygodnia.

Gość jknfalknf
my po 3cim miesiącu..

Gość gryczka
Najbliższej rodzinie, czyli Rodzicom i rodzeństwu - w 5 tygodniu, czyli praktycznie tuż po tym, jak się dowiedzieliśmy. Dalszej rodzinie, znajomym i przyjaciołom - po usg, na którym widzieliśmy bijące serduszko, czyli w 7tc.

Gość mamie w 8
po pierwszym usg, ale nikomu miala nic nie mowic. siostrze w 11, bliskim znajomym w 14. Reszcie rodziny w 15, bo mieszkam za granica i chcialam im powiedziec osobiscie, wiec czekalam na wizyte w Polsce. Teraz jestem w 16 i np. w pracy nic jeszcze nie powiedzialam.

Gość yyyyyyyu
wszystkim najbliższym, rodzinie i znajomym od razu, reszta nie wie bo nie ogłaszam się z tym ani na nk, ani fb:o

Gość ja jk zaczynło być widać
ok 5 miesiąca.... wcześniej nie widziałam potrzeby, uważam, że to sprawa moja i męża.... po za tym chciałam jak najdłużej traktowania mnie jak "inwalidę", który nic nie może, a tak zachowuje się moja rodzinka.

Gość a moze o to chodzi
w mojej rodzinie od razu....6tc......a tesciowej w 15tc

Gość bo na allegro nie
teście dowiedzieli sie po 1 trymestrze , a moi rodzice jak byłam w 6mc

Gość baryleczka
rodzicom powiedzialam jakos pod koniec 3 miesiaca, znajomym tak w 4-5, a niektorym wcale nie mowilam jeszcze

Mamie jeszcze przed wizyta u lekarza, bo pilnowala mi w tym czasie dziecko:P tesciowa miala sie jak najpozniej dowiedziec, ale moj M. uparl sie, ze sam jej powie, zanim go ktos wyreczy i powiedzial w 7tc, potem lawinowo juz wszyscy:(, a kto nie wiedzial to dowiedzial sie jak bylam w spitalu na podtrzymaniu... A przy 1 synku mama sama sie domyslila, tesciowa dowiedziala sie po 3 mc, choc wiele innych osob wiedzialo szybciej bo jeszcze chodzilam do szkoly:P