Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlolowany lol

DLA PRZECIWNIKÓW METODY IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zlolowany lol

Przedstawie wam tezę na podstawie waszych idiotycznych sprzeciwów w sprawie finansowania metody in vitro. A wiec: JEŻELI IN VITRO TO ZABÓJSTWO, TO MASTURBACJA W TAKIM RAZIE JEST MORDERSTWEM, NATOMIAST MIŁOŚĆ FRANCUZKA TO KANIBALIZM. Co wy na to??

Gość zlolowany lol
hahahaha nikt sie nie odezwie :P:P:P:P:P

wszystko o czym piszesz jest niedozwolone przez Kościół , ale trzeba trochę wiedzy żeby to zrozumieć, czemu ma służyć Twoje nazewnictwo nie wiem

Gość święta prawda
święta prawda

Gość bbbbbbbbbbbbbbhjuhdsaaaibbbbb
O widzę że nie potrafisz sama/sam czegoś wymyśleć więc ściągasz z demotów...Bardzo mądrze...

Gość Ty kolyndara jestes
najwieksza debilka na forum :P Tak poje.anej panienki jeszcze na kafe chyba nie bylo. Wypierd.alaj do ksiazek nieuku jeb.any a nie na forum siedzisz i urajasz sobie sz.ato ciaze :P WON!!!!!!

Gość do autorra/ki
ćpasz??? Żeby ci żyłka z nerwów nie poszła kretynko..hahaha

Gość ZLOLOWANY LOL
predzej mocherom peknie zylka z nerwow jak in vitro bedzie refundowane :P

Gość hahhahahahhahaa
w życiu nie będzie refundacji...hahaa nie stać naszego państwa na to,ale jełopowi takiemu jak autro Bronek wkręcił kit i Zlolowany świata nie widzi,tylko czeka na news w TV o refundacji bękartów z probówki :D ihihi

Ty pomarańczko na górze ;) to ,że nie masz wykształcenia ;) buahahaha nie znaczy ,że musisz się wyżywać żal mi takich biednych zakompleksionych szmat :(((( współczuje Ci szmato naprawdę:((( eh.... szkoda ,że Cie nie wyskrobali ..w takich momentach jestem za aborcja takich pustostanów jak Ty;) ale jak Twoja matka próbowała to zrobić łyżeczka do kawy ...to nie dość ,że się nie udało to wyszło takie chuj wie co :P jakiś paszczur;D

Gość hahhahahahhahaa
DZiękuję również pozdrawiam:) Z chęcią wymienię się n-k i porównamy kto jest ładniejszą wersją POlaka;))))) haha Niemniej zdania nie zmieniam,a o wykształceniu i erudycji mówi nam wiele Twój post nafaszerowany niewybrednymi i nader rynsztokowymi epitetami. Ciebie też Bronek wykręcił??Ehhh bidulek/lka;D

nie chcę cie obrażać ,ale bystrością nie grzeszysz:/ post był do tej co mnie obraziła . chyba ,że to jedna i ta sama osoba czyli Ty . ale wątpię w to.