Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matki są leniwe.

Kobieta po urodzeniu robi się głupia

Polecane posty

Gość matki są leniwe.

głupio robi i nie myśli, a wszystkim próbuje mydlić oczy mówiąc, że to z miłości do dziecka.Dlatego z miłości do dziecka do pracy nie pójdzie, z miłości do dziecka będzie gruba bo tak zdrowo, z milości do dziecka chodzi zapuszczona w dresie. A facet z miłości do kobiet znajdzie sobie inną ale tamta w sobie winy nie znajdzie bo przeciez kocha tak ich dziecko i jemu sie poświęciła a ten drań.... Ale zakłamane jesteście.I leniwe. Do pracy żadna nie pójdzie tylko kasa kasa kasa od faceta

Gość człowieku matko boska
leniw a jestem ze moje upragnione dziecko, chce wychowac??? hhe słaba prowo

Gość matki są leniwe.
nie wychować tylko do pracy ci się nie chce iść :o posiedzisz parę lat w domu z bachorem a potem będziesz narzekać, że pracy nie możesz znaleźc i jaki ten rynek pracy jest straszny bo przecież ty masz takie doświadczenie....w siedzeniu w domu i się objaniu

jestem na wychowawczym , i bede 4l- bo to moj a decyzja , maz jak najbardziej za i co zła jest bo wlasne dziecko wychowuje??? buhhaaa stac mni e to nie pracuje, kurwa nie kazdy jest taki bidny.. a ty bys pewnie sama posiedziała w chacie co?? al e cie nie stac i tyle., zazdroscisz

Gość matki są leniwe.
a twoje słownictwo świadczy o tym,że nie jesteś nawet wykształcona :) przykro mi bo przy dziecku jeszcze bardziej ogłupiejesz i się cofniesz :o o ile bardziej się da

Gość puste tepaki!
kasa.....niech sie facet cieszy ze to zona siedzi z dzieckiem a nie nianka ktora ma daleko gdzies dziecko. Ciekawe czy bylby bardziej zadowolony gdyby musial placic jakiejs pustej lali za to ze siedzi z jego synem......i jeszcze sie denerwuje czy wszystko jest ok, czy dziecku klapsa nie dala, itd, itp......

twoje słownictwo jest lepsze?? matki sa leniwe buuhaaaa. jak ci Bog da splodzisz swoje to zobaczyy jak bedziesz spiewac,, to co mam na smietnik je wyrzucic i do pracy leciec??? heee, załosny temat, bidaka

Gość bardzo materialistyczne
podejscie do zycia masz autorze/rko :O mnie matki bardziej przerazaja w monotoni tematu, w ograniczaniu sie tylko do dziecka, kazdy temat potrafia sprowadzic do dzieci, czy zaczynasz od astronomii czy od filozofii, polityki czy religii po 2 slowach i tak jest: a moje dzieciatko...; a kolezanka wspomniała, ze jej dzieciatko...itp itd :O

o matko, jeszcze sie ktos daje nabierac na takie durne prowokacje? przeciez wszyscy juz t powinni wiedziec ze to temat tylko żeby sobie powyzywac... dajcie sobie spokoj, nie odpisujcie.

Gość matki są leniwe.
no tak niech lepiej płaci "pustej " żonie, bo na pewno nie jest normalna kobieta która uważa wszystkie opiekunki za puste lale, kurcze tylko potwierdzacie tezę :o

Gość autorka jak widze
uwaza, ze dzieci sie produkuje i lepiej by wychowala jej ulica, szkola, niania, kolezanki, gry, tv :D NAJWAZNIEJSZE to leciec do pracy, bo przeciez TYLKO I WYLACZNIE praca swiadczy o inteligencji!! a wychowanie to podrzedna kwestia, bo przeciez kazdy inny moze to za matke zrobic. twoja mamausia autorko olala ciebie i do pracy poleciala, nie? widac wartosci ktore przekazala, gratuluje :)

Gość matki są leniwe.
Nie Tv ale sa opiekunki , są żłobki i przedszkola, a jak kobieta z własnej woli chce siedzieć kilka lat w domu mówiąc że to dla dziecka to tym samym robi krzywde i dziecku i samej sobie największą bo się cofa a ściemnia że to dla dobra dziecka. A potem temu dziecku powie że nie ma kasy bo przecież je bawiła w domu siedziała zamiast pracować.Taka obłuda :o

Gość puste tepaki!
przynajmniej ''zona'' nie zrobi wlasnemu dziecku krzywdy......:O

Gość matki są leniwe.
a niania czy opiekunka robi?? kobieta matka dziecka robi dziecku najwiekszą krzywdę siedząc w domu latami i wmawiając wszystkim że jest tam niezbędna zamiast i śc do pracy :o Chyba za duzo seriali się naoglądałyście i myslicie że opiekunki porywają dzieci :D

ale pozwolisz mi wybrac?? mam prawo do tego tak?? czy dzieck a jest w złobku czy ze mna?? moje dziecko i ja mam prawo wybrac, astac mnie na to, zreszta w domu ma sie tez mozliwosci zarobku... ja mam swoj sklep na dole ,a mieszkam na gorze takze uwierz mi ze moge sie spełnic i w wychowaniu i w opiece nad dzieckiem. siedzenie w domu!!!!!!!ja tam napewno nie siedze::) i mam to szczescie ze nie musze rano wstwac i leciec do roboty tak jak ty za 1200, heeee.

Gość puste tepaki!
przeciez to widac ze tamat zalozyla zazdrosna suka ktora napenwo nie moze sobie pozwolic na siedzenie w domu......:O

Gość matki są leniwe.
oj chciałabyś tyle zarabiac co ja :) a jak tak myślisz i pracujesz w sklepie to tylko potwierdza jakie kobiety z jakim wykształceniem przesiadują na tym forum :o współczuję... ale tak tak najwazniejsze jest dziecko i na pewno będzie szczęśliwe z matką pustakiem. I temat był o głupich babkach które rodzą i siedzą latami w domu nie pracując bo twierdzą że to im przeszkadza w wychowaniu dziecka a jak pracujesz to co się czepiasz.

Gość trochę prawdy jest
nie zgodzę się z każdym zdaniem autorki,ale to fakt że po urodzeniu niektórym kobietom odbija i pie....ą tylko o tym dziecku na okrągło,zanudzając otoczenie.

Gość belle de jour1
a ja jestem na macierzyńskim i dodatkowo prowadzę swoją działalność. Do pracy wracam w styczniu, choć mój mąż jest temu przeciwny. Twoja żona po urodzeniu twojego dziecka zrobiła się głupia i leniwa?? Cóż wyrazy współczucia dla niej z powodu tępego męża. A twoja matka jak cie wychowywała też była głupia i leniwa?? Ciągnęła kasę od twojego ojca bo nie chciało się jej iść do pracy?? Powiedziałeś jej co myślisz o takich jak ona??I kto tu jest zakłamany??:o

Gość matki są leniwe.
i dobrze że pracujesz i wracasz. ja tez pracuję ale dzieci nie mam i nie zamierzam tylko użeramy się w pracy z babami które rodzą nie chcą wracać ale uwazają, ze jak urodzą to im się cos z tego tytułu należy a przecież same wybrały... Dla mnie się cofają ale skoro piszą że im tak dobrze, to fajnie tylko ta ich agresja i przekleństwa przerażają , moja matka pracowała po urodzeniu mimo, że tata nie chciał żeby pracowała ale to potem zaprocentowało.

Gość bo tak i już
patrząc na Twoją kulture osobistą to chyba po podctawówce jesteś, widać że chciałbyś/chciałabys nalezeć do tzw elyty, ale nawet na to za dalekie progi co ? ;) póki co lecz kompleksy na kafeteri bo na pozadnego psychanalityka to cie jeszcze nie stac ;)

Gość matki są leniwe.
i przewaznie tłuste :D

Gość do tej pani
Kobieto to akurat twój poziom agresji i przekleństw poraża! Miałaś jakąś traumę w dzieciństwie, że masz takie nastawienie? To czy kobieta mająca dziecko pracuje to zależy tylko od niej, od jej statusu materialnego, od tego czy znajdzie opiekę do dziecka i od wielu jeszcze czynników. Nie obrażaj kobiet, które znajdują radość i powołanie w wychowaniu dzieci, które nie chcą aby zajmowała się nimi obca osoba. A może ty nie możesz mieć dzieci i stąd ta frustracja, ta zazdrość?..

Głupsza jest w ciąży niż po urodzeniu, bo bardziej niezdarna i roztargniona ;) A potem, to akurat jak mało kto kobiety są ogarnięte, że dają radę i z domem i z dzieckiem i jeszcze własne życie mieć do tego. A jak któraś nudna, znaczy, ze zawsze taka była :)

Gość yutryyyyyutyutyu
a co o tych ktore nigdy nie rodzily a sa spasione jak swinie,nie zadbane z tlustymi wlosami?co o tym powiesz autorko?kim one sa?

Gość do tej pani
Takie spasione i zaniedbane to według autorki na pewno kiedyś urodziły dziecko tylko je ukryły/oddały/sprzedały i się nie przyznają, że rodziły:)

Gość ma racjeeeeee
autorka topiku ma rację, owszem nie wszystkie matki, ale tak co najmniej połowa z nich to lenie

Gość mama sama w domu...
ja tez siedzę z dzieckiem w domu i jestem dumna z tego powodu że nie obca baba mi dziecko wychowuje i moim zdaniem to była bardzo ważna a i za razem trudna decyzja by opuścić pracę i zająć się dzieckiem jeśli kogoś na to stać jak napisała jedna koleżanka powyżej i oboje podejmą taką decyzje jestem jak najbardziej za . Rozumiem tych co im sytuacja nie pozwala na opuszczenie pracy ale znam osoby które idą do pracy tylko po to żeby z dzieckiem nie siedzieć a dziecko jest bo albo się przydarzyło albo po ślubie już wypada je mieć bo jednak to nie bułka z masłem wychować dobrze dziecko przynajmniej nie będę mogła w przyszłości sobie wyrzucić że nie zajmowałam się dzieckiem sama bo pochłonięta byłam praca a dla tych przy głupawych którzy zaraz mnie zjadą że siedzie na necie zamiast zając się dzieckiem to do wiadomości matka to tez człowiek.

Gość palacz mega mocntch fajek
bo kobiety zachodzą w ciąże żeby nie pracować. Dla kobiet praca zawodowa to męczzarnia i gehenna

Gość palacz mega mocntch fajek
Kobiety idą do pracy za karę. Wolą siedziec i wylegiwać się w domku:}