Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam.....

z jakich powodow traciliscie prace?

Polecane posty

machlojki szefa, foch przelozonych..inne? Czy ktos z Was byl w sytuacji, ze czesto zmienial prace? I czy potencjalni pracodawcy nie probowali wykorzystac tego na rozmowach?

zle sie czuje na rozmowach w sprawie pracy, jak ofiara troche. Wykorzystana i wyrzucona. A prowadzacy te rozmowy jeszcze to poczucie poglebiaja przez swoje pytania.

Gość ally84
Ja osobiscie mam wlasna firme, ale mam kolezanke, ktora w CV w roku 2009 miala wpisane 11 stanowisk pracy (!!!), miala przez to duze problemy w znalezieniu nowej - pracodawcy pytali dlaczego tak czesto zmieniala miejsca pracy, sprawdzali ja telefonicznie u poprzednich pracodawcow. Ale to byla taka drobna oszustka :P Na ta chwile tez nie pracuje, bo... podczas rozmowy pracodawca jej zaufal, uwierzyl w jej czeste powody zmiany miejsca pracy a teraz ja zwolnil bo... wynosila papier z drukarki do domu - dla zabawy :/

nie wiem co to jest, ze w kazdej prawie pracy w ost.czasie czuje sie, jak zebrak...

ally84-wiesz, moze ona chora jakas byla, kleptomanka czy cos :o? W tych pracach to tylko w 1 dostalam taka pensje jak chciala, wszedzie wyzebrywalam zatrudnienie na ich warunkach ... chcialam pracowac. A jak mnie juz wykorzystali, przestalam byc potrzebna to mnei wyrzucali. Nie chce, zeby to bylo widac w CV, ze mnie wykorzystali :( Nie chce wygladac na ofaire.

Sexuarium - no to widze, ze ktos ma podobnie. Trudno sie podporzadkowac przelozonej, ktora chce Cie usunac, zeby zlecenia dzielic miedzy swoich, i/lub takiej, ktora grozi pobiciem i/lub takiej ktora obiecuje zatrudnienie na min.6mies.zlosliwie wiedzac, ze nie dotrzyma obietnicy. Ludzie bywaja podli. A ja nie chce, zeby bylo wiadomo, ze mnie tyle razy wyceckali :(

Gość przez romans
nawizałam romans z jednym ze wspólników, drugi ze wspólników mnie zwolnił z to. ale opłaciło się - romans przerodził sie w miłość i małżeństwo. a mąż juz wspólnika nie ma, tylko własną firmę. wiem ze to nic do tematu nie wnosi - ale tak mi sie przydarzyło...;)

Gość sie nie martw..........
takich ludzi w tym systemie sa tysiace🖐️

Gość pracowałam w solarium
zaraz po skończeniu szkoły :) wyżucili mnie po 2 tyg pracy za brak 2 próbek kosmetykow do opalenia ( nawiasem mówiąc kobieta te próbki dostała od producenta a było ich 100 i były do rozdania za darmo klijentą) strasznie to przeżywałam bo naprawde zalezało mi na tej pracy... pół roku później dowiedziałam sie ze prawdziwym powodem zwolnienia było to że dziewczyna która tam pracowała 5 lat po prostu mnie nie lubiała :) ale swoją droga do tego mniejsca często szukaja dziewczyn do pracy

Gość dryyhuy
ja szukałam pracy długo. Gdy wreszcie znalazłam byłam w siódmym niebie. Niestety nie popracowałam długo, bo firma ogłosiła upadłość, a ja i inni pracownicy musieliśmy udać się do sądu pracy, by pracodawca wypłacił nam zaległe pensje...no i znów na bezrobociu...:(

no wiadomo, ze osobiste sympatie i antypatie maja znaczenie, ale wiecie jak jest na rozmowie kwalifikacyjnej...o pracodawcy bylym jak o zmarlym sie zle nie mowi :P A z tym solarium to nie masz co zalowac. W jednym z tych miejsc co mnie wyrzucili tez jest duza rotacja

Gość pracowałam w solarium
ja kompletnie sie tym nie przejmuje wtedy tak bo chciałam pracowac a tu taka dupa ;) swoją droga to ja nie wiem jak mi te próbki zgneły... ale nikogo za ręke nie złapałam więc nie bede nic pisac

dlatego trzeba sprawdzac w KRS czy firma nie jest w upadlosci ;)

pracowałam w solarium - wiesz, jak ktos chce psa uerzyc to kija znajdzie jak to sie mowi. Ciezko mi sie zmobilizowac, jakos mi ciezko...ze przez czyjesc kaprysy tyle razy mnie wylali. ...moze lepiej to usunac z CV i miec bezrobocie, zeby sobie na mnie nie uzywali?

Gość trzeba sie bylo dobrze
podlizywac🖐️to bys ta prace mialy 🖐️

nie wiem co robic? moze ktos z Was umie doradzic czy zostawic w CV te prace, czy usunac? Bo to widac, ze bylam ofiara a tak przynajmniej by mi nikt glupich pytan nie zadawal...:/

Gość bardzo dobrze zrobilas
kkkk

mam takie dly czasami, ze wyc mi sie chce😭

Gość mam pytanie o szukanie
jak sobie planujecie szukanie pracy? co w tym celu robicie?

Gość Mnie wyrzucili bo znajomy
potrzebowal pracy, a nie bylo pensji na drugie stanowisko, pracowalam tam 4 lata

Gość susankowa
zwolmiłam się z jednej pracy bo otrzymałam ofertę bliżej mjejsca zamieszkania , byłam na okresie próbnym , wszystko w porzadku , w poniedziałek przychodzę już normalnie do pracy a szef mówi że żona się nie zgadza i nie moge pracować , czaicie ? zostałam na lodzie :((( ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło :))))

Gość Constantineee83
A ja kurwa ostatni raz na umowę o pracę pracowałem w 2007 r przez 6 miesięcy a później mnie zwolnili.Od trzech lat nagminnie szukam pracy i nigdzie mnie nie chcą zatrudnić ! a jak słyszę jeszcze teksty " A czemu Pan nie pracował , a co Pan robił, a dlaczego nie ma Pan doświadczenia" A skąd je mam wziąć do cholery skoro nigdzie nie ma pracy i jest w Polsce taki kryzys że głowa boli.Dzisiaj uczciwy człowiek ma ogromny problem ze znalezieniem pracy niestety.Ja od trzech lat siedzę w domu i handluję sprzętem na własną rękę to jeszcze jakiś grosz z tego mam a że jestem na utrzymaniu rodziców to jest dobrze.Inaczej bym już dawno siedział pod mostem gdzieś i żebrał.

Constantineee83 - przepraszam, jesli Cie uraze, ale przez 3lata mezczyzna mogl nawet popracowac fizycznie, zeby miec swoje pieniadze.Nie dziwie sie, ze pracodawcy o to pytaja

Gość Constantineee83
Oczywiście że pracowałem w takich pracach ale tylko i wyłącznie na umowę zlecenie bo nigdzie mi nie chcieli dać stałej umowy o pracę.Na szczęście za niedługo otwieram swoją firmę bo dorobiłem się troszkę pieniędzy na handlowaniu i z tego się cieszę.Mam już dość tej nędznej Polskiej gospodarki.

Constantineee83 :)ok, zwracam honor 🌻

Witam Ja ostatnio zrezygnowałam z pracy bo byłam wykorzystywana do cna,mam samochód i było tylko jedź tu jedź tam ,załatw to i tamto koniec końcem dokładałam do biznesu bo paliwo kosztuje nie mało,i jak zaniosłam wypowiedzenie zaczeła się afera,że zostawilam szefową na lodzie ,wysyłała mi milion smsm dziennie z prestensjami,wydzwaniała,zaczeła mi psuć reputacje,obgadywać za plecami bo jak śmiałam ją zostawić(a wczesniej byłam super pracownik) idealny do wykorzystanie jednym słowem mobbing!

legaca - dobrze zrobilas..ale czasy sa, rany :( za samocghod Ci pewnie nie zwracali

czasem się jej zdazyło mi dorzucić ale to nie wystarczało,wymyslila załozyć biznes o którym nie ma pojecia ,a ja mam wyksztalcenie w tym kierunku,wiec ja wszystko załatwiałam,zamawiałam wyszukiwałam,dosłownie wszystko,przychodziłam po pracy do domu to milion sms i telefonów,pieprzenie o niczym przez 2 godziny,caly czas wymagala zebym wyszykiwala na necie to i tamto a jak sie siadze to czas leci,powiedzialam jej,że ja tez mam swoje zycie oprocz pracy,mąż juz się denerwował w sumie sam mnie zmotywował do odejscia.A ona za to wszystko mnie obgadala.Wiece ile zarobiłam w ciągu 7 dni u niej ?? 94 zł!!! A najlepsze jest to ze na 4 stanowiskach sklep idziezowy,fitness,solarium i kosmetyka i tak sie biega gdzie klientka tam trzeba było iśc zamykajac drugie !!

Gość podrzucamm
mm

Gość podrzucamm
gg