Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mi pęknie serce

POWIEDZCIE CZY MAM TO ZROBIĆ BO UMIERAM

Polecane posty

Sprawa wygląda tak. Ok niech będzie powiem wam, mam chłopaka turka, ale pierprzyć go proszę powstrzymajcie się od komentowania tego wątku, no tak wyszło. W każdym razie miałam z nim jechać na wycieczkę do grecji zbierałam na nią kase od wieków, bilet kupiony, hotel zarezerwowany, no już mieliśmy wybywać konkretnie w poniedziałek. On jest teraz w istambule, mieliśmy się spotkać w atenach. No i co? I gówno... jestem stara dupa i nie pojadę na wycieczkę bo zabronili mi rodzice! :/ Ich argumenty są następujące: moja mama: bo jakby to była zorganizowana wycieczka z przewodnikiem to co innego a tak to jak to... nie wiadomo jaki hotel, jeszcze mnie ktoś tam porwie bla bla bla.... mój tata: "a skąd ona ma na to pieniądze" Jestem tak wściekła, smutna i rozgoryczona że aż mnie szlak trafia. Mogłabym wziąć i pojechać i mieć ich w dupie, ale nie umiem się na to zdobyć. To miała być zwykła wycieczka. Powiedzcie mi czy mam się wkurwić na maxa i jutro wynająć ten pokój http://katowice.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-pokoj-pokoje-wynajme-MIESZKANIE-O-PODWY-SZONYM-STANDARDZIE-OS-PADEREWSKIEGO-W0QQAdIdZ241619355 Zrobili z durnej wycieczki która miała być przyjemnością normalnie wielkie niewiadomo co. Zero jakiegoś zaufania do mnie czy szacunku czy kurde czegokolwiek.

niech mi ktoś coś powie

Gość a ja:
rozumiem, że to reklama ogłoszenia na gumtree.... miernie...

to nie jest reklama szukam najtańszego pokoju żeby się tylko wynieść

Gość lalalabububu
daruj sobie.denny w reklamie jestes nie pojedziesz do faceta bo sie boisz postawic a wynajmniesz mieszkanie ? zalosny jestes

Gość lalalabububu
ja juz bym u takiego sciamniacza nie wynajela

moim rodzicom nie da się postawić. Jak nie pojadę to już nie będę miała gdzie wracać, za "znieważenie ich woli". ja nawet niepotrzebnie wklejałam ten link. Sory za ten chaos, ale to wszystko wyszło teraz przed chwilą wielka awantura. Przysięgam wam że to nie jest reklama. Zarabiam 1200 zł. za tyle musiałabym to wynająć i wyżyć. Ale jak ja w tym domu zostane to nic się nie zmieni, i tak serio to chcę się zemścić. Jestem troche po lorafenie więc dziwnie mi się pisze.

Gość erer7e
a co z chłopakiem? powiedziałaś mu o sytuacji??

zaraz do niego będę dzwonić, aż mi się serce kroi :/ Jako że jak widać najlepiej wychodzi się na mówieniu bliskim prawdy, to też mu powiem prawde że moi rodzice nie pozawalają mi jechać z moim wychowanym w polsce pół-polakiem-półturkiem chrześcijaninem do grecji bo boją się że jest on muzłumańskiem terrorystom :/ Noż kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!