Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja biedna koleżankaa

Moja koleżanka z klasy jest tak biedna,że pisze ołowkiem i gumuje, jak pomóc?

Polecane posty

znowu sie topik nie dał :(

buhaha, jaka bieda, śmieję się z takich ludzi. Ja piszę długopisem i zdrapuję żyletką :classic_cool:

no w końcu się dodał ! więc opiszę problem : ona pisze ołówkiem i jak konczy jej sie zeszyt to wyciera :( żal mi jej , ale nie mogę nic jej dać, bo nie przyjmie, jest taka dumna i ambitna - kiedys pozyczyłam jej olowek i mowie "wez go , nie oddawaj, ja mam takich bardzo dużo " a ona że nie może przyjąć:( jak jej dyskretnie pomóc?

Gość kup jej zeszyt i długopis
0

buhaha, jaka bieda, śmieję się z takich ludzi. Ja piszę długopisem i zdrapuję żyletką :classic_cool:

no w końcu się dodał ! więc opiszę problem : ona pisze ołówkiem i jak konczy jej sie zeszyt to wyciera :( żal mi jej , ale nie mogę nic jej dać, bo nie przyjmie, jest taka dumna i ambitna - kiedys pozyczyłam jej olowek i mowie "wez go , nie oddawaj, ja mam takich bardzo dużo " a ona że nie może przyjąć:( jak jej dyskretnie pomóc?

Gość dfghsdfghsdfgh
Daj jej długopis :O

Proponuję kupić jej długopis. Albo oddaj swój zapasowy długopis. Przez tyle godzin na to nie wpadłaś ?

Gość pierdziocha
pożycz jej długopis ;p

Proponuję kupić jej długopis. Albo oddaj swój zapasowy długopis. Przez tyle godzin na to nie wpadłaś ?

no w końcu się dodał ! więc opiszę problem : ona pisze ołówkiem i jak konczy jej sie zeszyt to wyciera :( żal mi jej , ale nie mogę nic jej dać, bo nie przyjmie, jest taka dumna i ambitna - kiedys pozyczyłam jej olowek i mowie "wez go , nie oddawaj, ja mam takich bardzo dużo " a ona że nie może przyjąć:( jak jej dyskretnie pomóc? KURFAA czemu nie dziaąl;/

Gość ten top wyglada jakbyscie
wszyscy byli nacpani kurwa :classic_cool:

zyebane forum :/ /;/ no przecież napisałam , że nie mogę jej dać, bo ona nie przyjmie, może jakoś podrzucic jej?

Gość anuussss
a moze po prostu z nia pogadaj:) hmm biedni ludzie czesto sa wlasnie tacy dumni, nie chca przyjmowac pomocy, ale wytlumacz ze przeciez ciebie to w sumie nic nie kosztuje a jej to by ulatwilo np nauke, a za dlugopis czy zeszyt moze np pomoc ci w jakims przedmiocie(nawet jesli tej pomocy nie potrzbujesz ale ona bedzie miala swiadomosc ze dala cos od siebie i to co dostala nie jest za darmo)