Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkjhghj

Zauważyliście, że grube, otyłe kobiety mają często piękne twarze?

Polecane posty

Gość fghjkjhghj

Jak myślicie, z czego to wynika? Może wydaje im się, że skoro są ładne z buzi, to nie muszą dbać o ciało?

O tak. Mam jedną otyłą znajomą, co ma tak śliczną, porcelanową twarz, że gdyby tylko schudła, to każdy facet byłby jej! Niesamowite.

Nie. takie nalane, brak wyraźnych rysów. Jedyna zaleta tego stanu, to brak zmarszczek.

Gość szalala
a zauważyliście że szczupłe, chude kobiety mają też często pięknie twarze?

Gość maliboo
faktycznie, znam kilka z ladnymi ryami twarzy i pieknymi cerami ponoc maja piekniejsze cery dzeike grubszej warswie tluszczu pod sama skora Ekimosi tez maja piekne cery

moja ciotka ma 65 lat i super gładką i napiętą skórę, pewnie dlatego, że jest gruba. Wszyscy moi znajomi mówią, ze wygląda na góra 40-chę...:-D

Gość nie wiem co zrobic..........
ja zauwazylam ze grube czesto maja bardzo ladne rzesy i niektore bardzo ladna cere. ale jak dla mnie to trudno ejst dostrzec ''piekno'' grubej kobiety- jezeli ma gruba twarz.....

Ja zauwazyłam, że chude kobiety mają brzydkie twarze .. a nawet gdy mają ładne to kilogram tapety je szpeci.. Grube dziewczyny zazwyczaj są skromniejsze , mniej pewne siebie... nie malują sie tyle, ale maja ladne twarze ... przynajmniej te które znam ze swojego otoczenia ;)

Gość bo to kwestia mody za wszelką
cene. kobiety z tak zwana ( teraz!) nadwaga, nawet sporą, na ogól odzywiaja sie normalnie , nie katuje dziwnymi dietami, w zwiazku z tym organizm ma wiecej wartosciowych skladników, cera , wlosy lepsze, zdrowszy wyglad. Zauwazcie ze wiekszosc chudych bez makijazu wyglada dosc przerazajaco, szaro. Ludzie maja rozna budowę, a tymczasem moda wymaga od wszystkich,zeby byli szkieletami - jeden jest taki z natury nawet jedzac sporo, drugi,zeby to osianąc jest niedozywiony, co odbija sie na zdrowiu i urodzie. Nie warto dac sie zwariowac.

jest tyle samo ladnych twarzy wsrod chudych, co grubych kobirt - nie ma azadnej reguly. ale twarz mozna zawsze poprawic sobie makijazem, a ksztalty cialo juz nie tak latwo zatuszowac ubraniem...

Gość ja mam wnuki i owszem
nadwagę, ale nie mam zmarszczek, dobry koloryt, ladne wlosy i czuje sie zdrowo. Patrze na bardzo chude aktorki, moje rówiesnice ( p. Braunek i Jankowska Cieslak - obejrzyjcie ich aktualne zdjecia w necie i porównajcie chocby z Magda Gessler, ktora jest w podobnym wieku )- co kto lubi , ja wole w pewnym wieku ten grubszy wariant

Gość ojtam,ajtam.
więcej tolerancji a mniej pogardy dla odmienności!

Gość Takasobiejestemja
Ja zauwazylam, ze szczuple byly o wiele ladniejsze, gdyby nie dawaly tony tapety na buzie i tak parszywie jej nie szpecily bogactwem przeklenstw!

Gość obserwując...
Większosć ma na pewno ładną skórę i włosy,ocdchudzanie niszczy jedno i drugie. Faceci rzadko patrzą na twarz,głównie na ciało,zgrabna wydaje im się piękna,chociaż w rzeczywistości większosć kobiet przy kości ma ładniejsze twarze,pomijam wieloryby-bardzo dużą nadwagę.

Gość wącham damskie majtki
nienawidze suchych bab ktore w kolko sie tylko odchudzają i kwekaja ze im źle

tluszcz wypelnia zmarszczki, dlatego szczegolnie zadbane pulchne kobity po 30 wygladaja ladnie, a co do rzes i wlsow to faktycznie wieksze babki maja jakos zdrowsze i ladniejsze. ale to widac juz u dziewczynek- zwykle chudzinka ma 2 mysie warkoczyki a taka 5 latka kulka ma warkocz jak prawdziwa Marysienka, ciekawe dlaczego ;P

Gość do tej wyżej................
Powiedz Geslerowej (53r.) że jest w wieku Braunek (47r.) na pewno się ucieszy :):):)

Gość ona_zamyslona
http://www.weird-websites.info/Ugly-People/images/ugly-playboy-girl-shows-tummy-pictures.jpg na pewno wiekszosc ma brzydkie twarze bo jesli tyja na twarzy to robia sie jak swinie .. Tzw efekt podwojnego podbrodka ... Jedno jest pewne najczesciej piekne twarze maja chude kobiety .. Wsrod grubych jedna na dziesiec ma ladna twarz A wsrod chudych trzy kobiety na dziesiec maja ladna twarz .

Gość ona_zamyslona
gdyby grube kobiety mialy ładne twarze to faceci by sie za nimi rowniez uganiali , a niestety tak nie jest . ..

Gość obserwując...
do kogoś wyzej. Wolałabym w tym wieku wyglądać jak p.Gesler,p.Braunek wygląda gorzej niż moja ponad 70 letnia matka. Kobiety z dużą nadwagą nie są juz piękne,ale te z niewielka dużo ładniejsze od tych wychudzonych,nie oszukujmy się.

Gość obserwując...
do ona zamyslona Za grubasami rzeczywiście nie biegają,ale za tymi lekko przy kości juz tak:D

Gość zależy......
Ja jestem osobą z lekką nadwaga i fakt mam śliczną twarz i to mój atut oczy uśmiech nosek i całokształt.Dużo mężczyzn mi to mówi.A przeważnie co im się we mnie podoba to mój charakter radosć z życia jestem po rozwodze sama wychowuje córcie.Każdy jest pełen podziwu że takiej kobietki ze świecą szukać.Tylko co ja moge maiałam juz patnerów po ex ale cóż nic do nich nie czułam.Choć oni zakochani po uszy byli.A le za to mam Przyjaciela który jest tak przystojny że masakra .Wysoki szatyn z pięknym uśmiechem oczami.Zadbany Inteligentny ,dobry i dużo by tu wymieniać.Mieszkam w małej miejscowości.Duzo znajomych zazdrości mi przyjażni właśnie z nim:)Szczęście mieć takiego przyjaciela :)