Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

Panowie, wytłumaczcie mi jedną rzecz...

Polecane posty

Gość 3,1415
Ale tak czy siak liczy się charakter a z tego jakie odnoszę wrażenie to całkiem fajny jest chociaż trudno mi tak powiedzieć po paru minutach pisania i to w takim tłoku :>

Riczard Alpert--> no może troszkę ;) właściwie to jeszcze nie mialam okazji spotykac się z kims powyżej 22, aczkolwiek napisac mozna :P

Gość 3,1415
zazdroska07: nom 17 :) Ja zawsze pisze prawdę :> Mów im tak: Ja nie jestem mała tylko niska, a mała to jest twoja pała. :) I się uwolnisz :>

Gość 3,1415
wcieło cytat: wciąż są hasła "dlaczego Ty jestes taka malutka?"

mam 155 cm, kiedyś miałam potworne kompleksy, a dziś traktuję to jako atut, nie narzekam na brak zainteresowania ze strony meżczyzn, czuję się atrakcyjną kobietą. Małe jest piekne

skoro jest tu ze mną paru miłych panów, to zapytam o coś jeszcze, mam przyjaciela, bardzo długo się już znamy, on jest bardzo przystojny, mądry, z poczuciem humoru i co najważniejsze bosko tańczy, wczoraj byliśmy razem na imprezie, bawiliśmy się praktycznie do konca imprezy nieschodzac z parkietu. Oboje bardzo lubimy się powygłupiać, on mnie nosi na rekach, obraca mnie podrzuca przytula i w ogole kupa śmiechu, czuje się przy nim jak królewna... co ja mam zrobic? nie chce tej przyjaźni stracic a mysle ze w sumie gdybym mu sie podobala to dawno by cos z tego bylo i chyba niewarto tego ruszac...

PI--> :) owszem są takie hasła, wiesz rózne sytuacje, idziemy ulica, jest duzy słup informacyjny i takie hasło "nie musisz sie schylac i tak nie zahaczysz" i takie rózne, a z jakich stron jestes??

Gość 3,1415
Riczard Alpert: brawo zazdroska07: cóż... kwestia co Ty do niego czujesz i co On czuje do Ciebie? Bo jeśli Ty mu wyskoczysz z tekstem, że czujesz do niego coś więcej niż przyjaźń to go możesz stracić i musisz się z tym liczyć. (Wiem bo to teraz przerabiam, jak chcesz wiedzieć więcej to daj gg/mail). A to czy mu się podobasz czy nie to niewiadomo. Pozatym to też się zmienia :>

Riczard Alpert--> długo się znamy i takie rzeczy po prostu się wie, tym bardziej ze czasem tak sobie rozmawiamy o chlopakach i dziewczynach i on mnie pyta jak ma tam do ktorejs zagadac np. i ja mu staram sie pomoc, czysta przyjaźń, on nie obawia sie zadzwonic do mnie z haslem "co robisz królewno?" bo wie ze ja i tak traktuje to jak zart...

Gość 3,1415
Nie chce ci robić jakiś nadziei ale może on właśnie nie chce cie stracić i takie "królewno" ma podwójne znaczenie? Południe polski, wole za dużo nie pisać. lubię anonimowość :>

nie przejmuj się swoim wzrostem ,bo to nie jest najważniejsze, a to jaką jesteś osobą,:)

wrzosik--> mam nadzieje ze wlasnie Ci wartościowi chłopcy predzej czy pozniej zechca docenic charakter (choć jest bardzo trudny:P)

dzięki, to jest sierpówka. Zazdroska Ja jestem porządną dziewczyną i też nie doceniają.

Przepraszam;) Też z gołebiowatych a podobny do gołebia więc pewnie nie tylko ja się myle:P nIe jestem specjalistą w sprawach ornitologii:P

Riczard -nie ma za co przepraszać ,tez dowiedziałam się przypadkiem.:)