Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiec31

Czy istnieją kobiety, których wzrok sięga dalej niż portfel faceta?

Polecane posty

Gość morbidezza
Jak dla mnie symatia.pl to ostateczność. Bądź po prostu uważny i odważny jeśli chodzi o kontakty z dziewczynami. Dla dziewczyny ważny jest stan portfela, przez który mierzy twoją atrakcyjność, zaradność, intelekt. Ale to pierwsze wrażenie. A prawdziwa miłość rządzi się innymi prawami. Dziewczynam która kocha, nie odchodzi, chocby ktoś oferował jej fortunę

a ja sobie myślę,że nie w grubym portfelu sprawa,a w pewnosci siebie i samoocenie,które teraz masz pewnie wyższe,niż za studenckich czasów.Nie słusznie generalizujesz,że wszystkie. Problem zdefiniowałbym tak: skąd wiedzieć czy dziewczynie zależy na Tobie naprawdę ,czy na kasie.Może spróbuj nie epatować tą kasą i zakochać się.

Gość samiec31
Dzięki wielkie morbidezza. Pomocy tu raczej nie znajdę więc kończmy watek. dobranoc

Gość dla mnie watek pachnie
Szpieguje tak od paru dni i sporo się dowiedziałem. Jesli miałbym prowokować to w jakim celu??? wlasnie:) w jakim celu:P

Gość dla mnie watek pachnie
Pomocy oczekiwał:P dobre sobie:P nijak to w parze z tym szpeigowaniem nie idzie:P cfaniak jaki no:D jak bym Cie ja w realu ....to byś Ty... no

Gość no wieszo
sa takie kobiety, nawet nie wiesz jak wiele. sa zwyczajne, ubrane skromnie, normalnie. problem w tym ze nawet na portalach randkowych faceci zwracają uwage na te wytapetowane, z wielkim dekoltem i dzikim wzrokiem takie które pasują do jakiegos bmw czy merca.

Gość nieważny
Dobre pytanie kolego. Mam ten sam. Co prawda osobiście mam raczej średnie zarobki ale w prezencie od wujka dostałem niezłą brykę i co? Nagle mam powodzenie u kobiet, które jak jeszcze jeździłem Fiatem Pandą nawet na mnie nie spojrzały. Oczywiście powodzenie mija po tym jak im mówię co i jak. Może i są takie, które nie lecą na grubą kasę ale to chyba tylko takie mocno niewykształcone lub niezbyt urodziwe, które z tych właśnie względów nie są wybredne. Ale dziewczyny po studiach - nie spotkałem takiej dla której pensja 4 tyś mieś. to nie byłoby minimum egzystencji.

Gość stokrotka 25
Zgadzam się, dziewcyzny po studiach, ładne i ambitne nie chcą mieć za faceta nieudacznika, a kasa czy pozycja, wykonywany zawód świadczy o zaradności faceta. Może nie chcą mieć tak jak matka-np. u mnie że ojciec pracuje całe zycie fizycznie i lipa z tego tzn żadnych luksusów w domu nie ma, ani wycieczek ani remontów w mieszkaniu. Od dziecka lubiłam bmw, potem dopiero zauwazyłam że kierowcy zazwyczaj mlodzi i dynamiczni i taki stereotyp powstał u mnie... i co sie okazało... poznałam kolesia-ma bwm-a policjant, jego kumpel ma firmowe bmw-byłam z nim kilka miesięcy, kolesie ktorzych poznawała moja kumpela a mi tez sie podobali też jezdzili bmw...

Gość Teraz słucham Jopek, dziwne..
Nie słuchaj mężczyzno tych bzdur kobiet. Dobra, sama jestem dziewczyną, ale w przeciwieństwie do 90% bab umiem słuchać facetów i widzę, że mają rację. Otóż baby w większości lecą na kasę nawet jak się do tego nie przyznają, to prawda. Radzę, abyś szukał w środowisku równie bogatych co ty, może to jest jakieś wyjście, jeśli kobieta ma bogatą rodzinę.

Gość lkeopadolf
"poznałam kolesia-ma bwm-a policjant, jego kumpel ma firmowe bmw-byłam z nim kilka miesięcy, kolesie ktorzych poznawała moja kumpela a mi tez sie podobali też jezdzili bmw..." Możesz to jeszcze raz napisać, tym razem po polsku ?

Gość stokrotka 25
sorry, mieszkam w niemczech, chyba jezyka ojczystego zapomniałam ;)

Gość zdfas
up

Gość niewiemporazka
Istnieją. Myślę, że jakbyś miał odpowiednie wartości i zasady wpojone, to byś umiał bez pomocy taką znaleźć. Także ja dla odmiany proponuję popracować nad sobą.

Gość zdfas
Istnieją. Myślę, że jakbyś miał odpowiednie wartości i zasady wpojone, to byś umiał bez pomocy taką znaleźć. Także ja dla odmiany proponuję popracować nad sobą. Typowe zachowanie kobiety, facet jest zly, musi popracowac nad soba a kobieta ideal

Gość wyobraź sobie.
awyobraź sobie ,że istnieją!!!!!!! nie wszystkie kobietki to materialistki, mój facet nie ma takiego wysokiego IQ ,nie ma dobrej pracy,samochodu ani mieszkania, ma za to rente za ktorą nie kupuje mi nawet kwiatków, to ja mam pracę,mieszkanie i jestem niezależna ale powiem ci że nie jest łatwo zdecydowac się byc z kimś o rycerskim charakterze i pustym portfelu, poprostu kiedy kobieta patrzy na kasę nie zawsze mysli o zakupach i wycieczkach, nie wszystkie jestesmy puste i bezwartościowe, jesli patrzymy na kasę to równiez z powodów zykłej chęci poczucia bezpieczeństwa,zabezpieczenia w utrzymaniu rodziny,dzieci itd itp

Gość zdfas
", jesli patrzymy na kasę to równiez z powodów zykłej chęci poczucia bezpieczeństwa,zabezpieczenia w utrzymaniu rodziny,dzieci itd itp" To jest tylko tlumaczenie sie z materializmu, jego uzasadnianianie. To nie zmienia faktu ze jest to materializm

"napisałem, że mam wysokie IQ, a to mi w żadnym stopniu nie pomaga zrozumieć płeć piękną." Zapewniam Cię,że współczynnik IQ nie ma nic wspólnego ze zrozumieniem kobiet;) ba nawet może Ci przeszkadzać:) haha A tak na poważnie.. co ty się tak tym przejmujesz.. na pewno uda Ci się poznać wcześniej czy później ciekawą kobietę.. natomiast portale randkowe coż.. to chyba nie najlepszy sposób na szukanie odpowiedniej partnerki:)

Gość samiec31
Baby to lafiryndy, tylko kasa i kasa.Niech same zarobia na siebie.

Gość proekozielona
ja cie poznam z checia ;) kawa? płace za siebie ;)

Jeśli nie chcesz czuć się naciągany, znajdź kobietę o podobnym statusie materialnym i tyle. Pamiętaj jednak, że fortuna kołem sie toczy;) Gdybym była facetem patrzyłabym pod kątem tego, czy kobieta jest oszczędna i potrafi gospodarować pieniędzmi, również tymi niewielkimi. Jeśli mało zarabia i potrafi z tego żyć- żeniłabym się, jeśli zarabia dużo i szasta kasa na prawo i lewo- opmijałabym szerokim łukiem.

Gość rjasr
ty lecisz na ładne dupy, a ładne dupy chcą ustawionego faceta, który zapewni godziwe życie ich potomstwu. sam jestes hipokrytą bo lecisz na wygląd, "ładne laski z wyższej półki były poza moim zasięgiem "czy jak to szło. traktujesz kobiety jak towar, to masz za swoje.

Gość taka jedna madrala
dobra koniec pie...nia ktory z tych figo fago chce naprawde porozmawiac to zapraszam do dyskusji Jezdziecie po kobietach ze puste materialistki, a jak spostrzegacie siebie? dlaczego szukasz ladnej zgrabnej itd a nie zaczniesz szukasz kogos z bogatym wnetrzem? My jestesmy puste a Wy? wolicie zycie spedzic przy ladnej reprezentatywnej kobiecie ktora nie wiele swoja osobowoscia ma do zaoferowania tylko wizerynek niz kogos kto jest przedewszystkim przyjacielem...