Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość broke up with my handsome man

Już dowiedziałam się CO JEST POWODEM ŻE FACET NIE PRZELECI WAS NA 1 RANDCE!!szok

Polecane posty

kiedyś wypłakiwałam się na tym forum, ponieważ facet nie przeleciał mnie na pierwszym spotkaniu (ba nie nastąpiło to przez kolejne xxxxx spotkan :( ) dzisiiaj sie dowiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!! powiedział to komuś, cytuję: "jest brzydka, ale to dobrze, bo na nią nie lecę. i nie muszę się z nią przespać. pochodzę z nią kilka miesięcy a potem usidlę. potem wezmę z nią może ślub , bo to będzie z niej świetna żona - nie brzydka ale też nie natyle ładna by mogła mnie zdradzić "

Gość aniol stroz
jakis kretyn z tego kolesia. Nie ma brzydkich kobiet. Kazda kobieta ma w sobie cos pieknego. takie jest moje zdanie

no to w końcu brzydka czy nie...bo jedno drugiemu zaprzecza ..zreszta nie ważne, wiesz co za dupek i możesz mu dac nauczkę

Gość a co jesli
jestem taką sobie, kobieta z nadwaga koło 40stki (pisze o tym żeby nikt nie nazwał mnie szowinistą ;-) ) a teraz do meritum rozmowa kumpli -chciałyś mieć piekną żonę, ale niewierną czy brzydką i wierną? -a ty chciałbyś jeść tort ze wszystkimi czy gówno sam? Przepraszam autorkę postu, rada dla Ciebie olej gnoja, z pewnością spotkasz faceta dla którego będziesz najpiękniejsza i będzie cie kochał ile wlezie, a wiem to, bo i amator moich wdzięków się znalazł ;-)

ten tekst z tortem i gównem jest niedopasowany. Ale jakbym miał wybierać między kawałkiem torta z kolegami a kanapką samemu - wybrałbym kanapkę.

Gość Justi5910
ehh.. faceci ;/

znaczy jemu chodziło o to , że nie jestem jakąś miss,ale jemu sie podobam :) wg niego obiektywnie jestem średnio ładna, ale dla niego konkretnie najpiękniejsza. to jest facet który mógłby mieć sto razy lepszą laske

pewnie jak już będziesz jego własnością, to sobie znajdzie na boku coś lepszego.