Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy rzeczy

TRZY rzeczy które byście zrobili wiedząc że jutro Was nie będzie?

Polecane posty

Gość Romeo 777
kot13 - dokladnie, właśnie o tym mówią ale nie trzeba żadnej religii zeby mieć swiadomość czym naprawdę się jest

Uprawialabym seks ile wlezie napila sie dobrego winka, szampana a jak by sie nie dalo zorganizowac to nawet normalnego piwa wyprowadzilabym psa na spacer :classic_cool:

Gość kot13
Dariuszu......to życzen było siedem a nie żyć:-)

Gość kocie w filmie
siedem zyczen ale kim byl kot z filmu ?

Gość Romeo 777
Rademenes

Gość Dariusz 7
Powiedzialem nie pertol , co za baba :D

Gość fajny film, wspominam
z przyjemnoscia :)

Gość kotjest upierdliwy jak babszty
bez chlopa pewnie chopa ni ma od lat dlatego tyle napieprza na kafe :D:D:D

Gość dzień to mało czasu
1/napisałabym list taki otwarty do wszystkich którzy mnie znali i w tym liście podziękowałabym im za przyjemność wspólnych chwil przeżytych spędzonych razem i również przeprosiłabym ich za wszystko co mogło być dla nich przykre z mojej strony a co zrobiłam mniej lub bardziej świadomie prosiłabym ich o wybaczenie i modlitwę za mnie i w miarę radosny pogrzeb i stypę ... to tak zamiast spowiedzi i straszenia kogoś bliskiego wcześniej moją śmiercią 2/ chyba alkohol albo narkotyki bo na trzeźwo czekać na swoją śmierć jak się wie że ma przyjść to chyba byłaby bezczelność z mojej strony i zbytnie zuchwalstwo 3/ pkt 2 i 3 to w jakimś fajnym hotelu do którego zaprosiłabym/wynajęła dwóch seksownych facetów i może jedną dziewczynę bo nie próbowałam seksu z lesbijką ...

Gość cokolwiekja
1. spotkałabym się z miłością mojego życia, po raz drugi wyznała mu, że kocham go najbardziej na świecie i zaserwowała pogadankę psychologiczną, że ma podejmować takie decyzje, żeby być szczęśliwym w życiu, i że jak okaże się idiotą i szczęśliwym nie będzie, to będę go straszyć po nocach 2. przekazałabym mu moją ciągle pisaną książkę i dokładnie opowiedziała, o czym ma być, i poprosiła, żeby znalazł kogoś, kto ją dokończy 3. ostatnie pieniądze wydałabym na bilet do nowego jorku, poleciała tam i dobijała się do drzwi mojego muzycznego autorytetu, a jak by mi wreszcie otworzył, to gadałabym z nim do rana. myślę, że jakby wiedział, że zajmę mu tylko godzinkę dwie, toby mnie nie wyrzucił ;)

Gość kot13
nie mam nikogo od wieków, seksu nie pamiętam :D

Gość fhdhdh
Tu same bez chłopów więc nie pękaj kobito, każda co tu pisuje albo po rozwodzie albo rozstaniu :classic_cool:

Gość ty wyzej,jeszcze samotne
matki i stare dziewice ;)

Gość kot13
:-) oj ale się komuś moje pisanie nie podoba:-) nie wiedzieć czemu :-) no dobrze, przyznam się, jestem 80 letnią staruszką z jednym zębem- tak sobie mnie niech niektórzy wyobrażają, jeśli to przyniesie im ulgę:-) Tak, dużo tu ostatnio piszę, kafeteria późną jesienią uzależnia- zamiast pójść do kina które uwielbiam tu siedze...:-)moim domownikom zaczyna to przeszkadzać więc może rzeczywiście muszę nad tym pomyśleć:-)A zaczęło się tak niewinnie- pisanie pracy inżynierskiej z lotnictwa i zagladanie w net...:-)

Gość kocie zrob cos z tym
Zebys nie dolaczyla do uzaleznionych przegrancow ktorych nie trzeba wymieniac z nickow. :D

Gość kot13
nie czuję się osobą przegraną ale faktem jest, że kafeteria z jednej strony wciąga a z drugiej zabiera pozytywną energię.

Gość urwij
1. Siku 2. Kupe 3. Pocałowanie się w dupe

Gość Energię dobrą zabiera dlatego
bo wielu z tych ludzi ma przerąbane życie . sam pisałem tu świeżo po rozwodzie...teraz jestem jakieś 3 razy w tygodniu.

Osoba nie mająca przerąbane nie bywa na tym forum. Chyba, że w sprawie "Co kupić jemu/jej na urodziny".

Stalingrad coś w tym jest.

Gość kot13
niektórym z ludzi można pomóc, wysłuchac... Ja nie jestem po rozwodzie , moje życie jest dobre ale by sie zahartować wielokrotnie trzeba było przejść przez ogien.:-)

Gość kot13
Stalingradzie- nie możesz oceniać innych swoją miarą... ja nie mam przerąbane- to tylko małe uzależnienie od forum:-)

Gość kocie, jezeli piszesz tu codzi
ennie to juz oznaka ze cos jest nie tak wez to pod uwage tutaj kazdy tak zaczynal

Gość kot13
no , co racja to racja-musze coś z tym zrobić:-) mam pracę, rodzinę , przyjaciów, wspaniałe hobby- a tu tak często zaglądam nie wiedzieć czemu. kafeteria uzaleznia:-)

do doradcy Dlatego się pilnuję żeby nie przesadzić, jak mnie ciągnie to wyłączam komputer.

Gość kot13
dobra, zrobie tak- wyłączę laptopa i nie włączę go przez 21 dni. podobno, jak coś się robi przez 21 dni wchodzi w nawyk. Trzymajcie kciuki:-)

Gość Romeo 777 to stary prawik
:O:O

Gość wiecie ze z ta energia to fakt
kaffe wysysa dobra energie nawet geba gorzej wyglada jak za dlugo sie siedzi :D:D

Ja zamknął bym się w pokoju i słuchał tylko swoich płyt. Żadnych spotkań, pożegnań itp. pierdół.

Gość do Energię dobrą zabiera
tak trzymaj chłopie. ja też pisałam tu kiedyś codziennie i przyznaję, żebył to NAJGORSZY okres w moim dotychczasowym życiu.