Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafka blond

gdzie sie podziali wysocy faceci ??? 185 wzwyz?

Polecane posty

jak powiadal mj wujek the truf is out there. duzo tu pierdolicie bez sensu az mi sie srac odechcialo. wysoki niski czarny czy kurwa pomaranczowy wszystko to chuj bo i tak wezma tego ktory zwroci na nie uwage, na kafe wszyscy pierdola o cytrynowych zapalkach ale prawda lezy w prawdziwynm zyciu a prawda taka ze ma sie nijak do tych kafeteryjnych pierdol p.s tylko sie dziewczynki nie spinajcie bo wam blonka peknie

Gość masiaaaaaaaa
a ja mam 182 cm wzrostu i tez szukalam, szukalam i co? i gowno w rezultacie moj facet ma 176 cm i musi sie prezyc przy moim boku :D

Gość boska i beztroska
janekrys kocham cie 😍

ty tam niedziel ostatni czy nie coś ci powiem, co to kurwa za pytanie "jak mozna miec 175 cm. zwrostu" :D ? ja pierdole, ale mi jest wstyd jak czytam takie kurwa pytania ograniczonych ludzi, a jak ktos ma tyle co ja 160? to co? czy ja sobie wybralam swoj wzrost? albo ty? ze tak sie hahhasz? o ile sie nie myle jestes kafeteryjnym prawiczkiem, więc o ci chodzi? chcesz się podbudować czy żarty sobie stroisz? bo rozumiem śmiać się z czegoś na co mamy wpływ, ale kurwa mać na wzrost nie mamy 😡