Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona zapłakana

Tak bardzo za nim tęsknię...

Polecane posty

Gość Ona zapłakana

Jest już noc... Wszyscy w domu śpią... Ja nie. Znowu płaczę... przez faceta, dla którego byłam w stanie zrobić wszystko... dla którego zerwałam zaręczyny... który był dla mnie jak "młody bóg" Osieckiej... a który tak jak owy młody bóg mnie potraktował. Zniknął bez słowa. Po wielkich słowach... planach... wyznaniach. Zdaję sobie sprawę z tego jak bardzo żałosna jestem. Kocham kogoś, kto mnie nie chce... kto nie szanował mnie na tyle, żeby dać mi głupie wyjaśnienie. Jedyną moją pociechą jest to, że nikt o tym nie wie. Zwłaszcza on. Nie wie, jak mnie zranił... nie zdaje sobie sprawy z tego, ile łez wylałam przez niego przez ostatni miesiąc. Teraz jestem cała mokra od łez... a jutro rano wstanę i znowu będę musiała udawać... że wszystko jest w porządku. Boże, tak mi źle. Chciałam, żeby ktoś to przeczytał... Nie mam na tyle odwagi, żeby opowiadać o tym na żywo. Dzięki Bogu mamy kafeterię :)

Gość Ona zapłakana
nawet za rozumem tak nigdy nie tęskniłam jak za nim a on poruchał pohańbił mnie i sobie poszedł

Gość Ona zapłakana
No i tylko podszywy są na forum... :O

Gość Kinga174
Nie tylko podszywy ;), ja Cie doskonale rozumiem... Mam podobną sytuacje, tylko że ja z facetem za którym tak strasznie tesknie, nawetnigdy nie byłam, i tez rycze w nocy w poduszkę a w dzien nie potrafie sobie znalezc miejsca, czasem mam wrazenie ze tak nuż bedzie do smierci...

Gość Kinga174
też bym chciałą czasem z kims o tym pogadać i tez nie mma z kim ;(

Gość ehea
no tak najlepiej jest jęczeć cale zycie, zyc wspomniniami i przeszloscia. wiadomo najciezej jest cos zrobic i pojsc dalej, naparwic swoje zycie,znalesc facet ktory bedzie nas kochal i szanowal.

Współczuję. :) Ale wiesz... kiedyś w końcu Ci przejdzie. Życzę Ci tego. A na razie rycz ile wlezie, płacz oczyszcza... (tak mówią ;)) A ten facet to łajdak. Prawdziwy mężczyzna by się tak nigdy nie zachował... :)

Gość kattka26
nie jesteście same... facet w którym się zakochałam jest prawie 2000km ode mnie a ja żyję ze świadomością że właśnie sypia ze swoją 'babką na seks'....

Gość wiedzazetakaprawda
nie rozumiem was po co sie tak torturowac. skoro on cie nei chcial to i ty go nie chciej, znajdz inngeo. skoro on ma babke na sex to sobie faceta na sex znajdz. milosc przychodzi i odchodzi nie pielegnowana. wiec predzej czy pozniej zapomnisz o tym draniu, zdrajcy wiec po co teraz tracic czas na placze skoro mozna zyc dalej i kozystac z zycia

Gość Ona zapłakana
zupełnie tego nie rozumiem, każdy facet który nie chce ze mną być to chyba pedał , nie mogę pojąć jask można nie chcieć ze mną być

Gość wiedzazetakaprawda
i ot kolejne dziecko zalozylo temat.

Gość kattka26
ja mam cały czas nadzieję że się ułoży.. niedługo wracam do kraju