Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Bylam ciekawa jak bylo , u nas - jestem ciekawa czy to przejdzie. Jak na razie zaproponowalam mezowi ,zeby pojechla gdzies sam z synem . Jak jeszce pracowalam i mielismy dwie wyplaty moglismy sobie co jakis czas pozwolic na wakacje w jakims cieplym kraju - syn sie przyzwyczail i coraz czesciej pyta kiedy znowu sie gdzies wybierzemy. A to finanse nie te , a i z corka bym nie pojechala -mam za wrazliwy zoladek i mysle ,ze jest za mala na upaly. Tak wiec wymyslilam ,ze oni - "mencizny" pojada sami ,chocby na tydzien. Mam nadzieje ,ze maz tez wpadnie na ten pomysl apropo mnie ;)

Moje malenstwo spi wreszcie - pewnie jakas godzinke ,wiec beiagm miedzy kuchnia i komputerem ;) .

hej! Ja mam napoleonkę :) A my robiłyśmy tortury lalce za pomocą huśtawki z kocyka, jak lala walnęła łbem o stół podczas huśtania, to było najwięcej śmiechu :) Nie wiem, co wyrośnie z mojego dziecka :) Kawa, fajnie, że macie chociaż taką możliwość, by gdzieś wyjechać. A co do tego, że chłop się domyśli, to nie wiem jak jest w przypadku twojego męża, ale przeważnie takie rzeczy to trzeba facetom prosto z mostu i łopatologicznie :)

Czas na lopatologie przyjdzie jesli mu mozg nie zaczenie porzadnie pracowac - to fakt haha!

No to dzielna jestes! Trojka dzieci i z roznicami wiekowymi - dla niektorych mam to pestka.

A ja wtrace krotko - o malo co nie dorobilabym sie dziciaj skrecenia karku. Mylam akurat glowe stojac nad wanna ,gdy moja corka stwierdzila ,ze nalezy mi zdjac oba kapcie z nog - oba naraz. Cudem nie skoczylam na glowke. Chryste ,dobrze ,ze dzis wchodze :)

A widzisz...bo masz 6 letnia corke , moj syn by nigdy na to nie wpadl. Chyba ,ze ma akurat obiecane ,ze pogra w play station -wtedy robi wszystko by byc grzecznym ,by mi sie nie odwidzialo...

Tak sobie w tzw. międzyczasie doczytywałam to, co pisałyście wcześniej: u ciebie falea piękna pogoda? to ty chyba z Hiszpanii piszesz? :-)

O rany, Kawa wyobraziłam to sobie :D :D Pomysłową masz córę! Ja Was obie podziwiam, bo ja sobie nie wyobrażam mieć więcej dzieci, wieczorem, jak mała pójdzie spać, to muszę sobie długo przypominać jak się nazywam, a już jaki jest dzień tygodnia, to jest problem nawet z kalendarzem :) Moja ma prawie 2,5roku, jest z czerwca.

No pogoda się nico zepsuła, trochę chmur przybyło, ale słońce nadal się przebija, na termometrze mam 16C. A piszę z południa Polski :)

Dziewczyny ,nawet nie wiecie jak wam zazdroscze tych napoleonek i sernikow - ja tu sobie hurtem sprowadzam slodycze z Polski. Prince polo jest np na wage zlota!!!

Domyśliłam się. U mnie wczoraj było słońce, za to potem była taka mgła, że jak chciałam pojechać wieczorem do sklepu, to musiałam alarmem piskać, żeby znależć samochód

A ja Ci zazdroszczę czekolad i pomarańczy :) W Niemczech są o niebo lepsze :)

:) - wow -jak w horrorze :) - ciesze ,sie to maz zaprowadza syna rano do szkoly , mgly mnie omijaja .

Pomarancze lepsze? Czy ja wiem...a czekolada to teraz jest wszedzie przeciez taka sama? Ja tam stoje tu zawsze przed regalem ze slodyczami i podczas gdy syn by wyniosl pol sklepu to ja nie znajde NIC. Za to z Polski wyjezdzam z waliza slodyczy ,twarogu , krakowskej oraz kaszy gryczanej :)

Potrojna - tego nie umiem - potrafie wykonan tylkko 2 ciasta , w ytm jednoi z paczki. Tak wiec -szacunek :) . Uwielbiam serniki!

Jezu, to nieźle, strach jechać, jak jest taka mgła. Pomarańcze lepsze, ja już dawno nie jadłam dobrej, słodkiej, że nie wspomnę o mandarynkach, jak sobie przypomnę te z lat 80-tych... Jedna mandarynka, a zapach na cały dom, a teraz? No, ale chciałam napisać, że czasami gdy odwiedzi nas ktoś kto mieszka w Niemczech i przywiezie właśnie pomarańcze i czekolady, to naprawdę lepiej smakują :) Nawet jeśli to Milka, która też u nas jest, ale smak zupełnie inny.

Ja tam za sernikami nie przepadam, ale toto posiada całe g.. kalorii, a do tego robię w międzyczasie, zanim się woda na kawę zagotuje, więc wybrzydzać nie będę, bo na pieczenie marcinków nie mam czasu