Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowyyy

Jakie autko kupić za 50-55 tyś ??

Polecane posty

Gość nowyyy

Witam, podpowiedzcie mi prosze jakie autko mam kupic. Aktualnie jezdze nissanem maxima z 2002r 3.0 V6, skóry i takie tam. Cos takiego jak w linku ale to nie moj. http://otomoto.pl/nissan-maxima-3-0-qx-v6-pelna-opcja-ideal-C13607273.html Chcialem kupic nowszą maxime z 2007r. ale są tylko 2 na allegro i zadna mi nie odpowiada. Podpowiedzcie co innego mozna za takie pieniadze kupic. chodzi mi oczywiscie o limuzynke taka jak moja, moze palic 16L/100 km , to nie przeszkadza. I tylko benzyna , zadne diesle ani gaz. Z gory dzieki za odpowiedzi, mile widziane linki do ewentualnych aukcji. pozdrawiam

Gość kup se rower a kase daj mi
:O durne pytania ...

Gość nowyyy
jakie durne, po prostu nie wiem co kupic!! to nie takie proste...nikt mi dotychczas nic nie doradzil. pozdrawiam

Audi niezawodny niemiecki sdamochód, w ocynku co daje Ci gwarancje, że nawet jak Ci się odprysk na karoserii zrobi nie będzie rdzewiał. Samochód w testach NIEZAWODNY. No i ta linia... myyyy

No i nie jedzie on płynie, po prostu pierwsza klasa. Nie ma nad czym się zastanawiać. Części też tanie bo to Audi. Jeszcze merc choć jak Ci się zjedzie klocek, łożysko z pięć tys. musisz wyłożyć no i rdzewiak juz po 5 latach ale zawsze to auto luksusowe na bank lepsze niż jakieś francuskie co części jak złoto i graty w dodatku. Polecam jeszcze Volkswagena też jeden z niezawodniejszych aut. Jest w czym wybierwć ODRADZAM FRANCUSKIE.

taa i akurat kafe jest IDEALNYM miejscem do tego aby pytać o rade !:D Koleś juz sie pochwaliłeś ilością gotówki i dziękujemy narka !🖐️ aa jeszcze podaj adres i telefon zeby był komplet ...jessssssuuuusss

Gość nowyyy
tylko ze w takim audii , mercu i bmw to sie placi za to ze to niemieckie, po protu za znaczek. A ja nie uwazam żeby np. moja maxima byla od nich gorsza, a jest tansza, ma lepszy silnik za tą cene i nie jezdzi nią pół polski. moze troche przesadzam ale to są troche oklepane auta i mocno przeplacone. za takie pieniadze jakie mam to mozna kupic ale przebiegi po okolo 200tyś. a ja teraz w mojej maximie mam 120 tys przebiegu :) A zmieniam bo mi sie znudzila:)

Bez jaj klasa średnia jak dla mnie choć do wyższej też się nie zaliczam po prostu koleś szuka auta, pewnie ma już swoje lata i troche po pracował. Nic szczególnego, nic nie do osiągnięcia. Lans to może być ale jak ma się z 5 000 000 co najmniej. :-) ok spadam do domciu.

Gość nowyyy
a czym ja sie chwale, ze kupic chce autko za 50 tyś? za tyle to pewnie dobrze wyposażonego chevroleta aveo kupie a wiec chyba nie ma sie czym chwalic. po prostu nie mam pomyslu...

:classic_cool:

Gość po prostu nie masz przyjaciół
tak mysle :)

Gość nowyyy
jak nie umiecie napisac na temat to nie piszcie w ogóle.