Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zia86

Zaproszenia i poligrafia

Polecane posty

Go艣膰 powiem ci szczerze zia
ze jakichkolwiek bedziesz miala go艣ci to myslisz ze beda ocha膰 i acha膰 nad tymi motylkami lub czytac te karteluszki, powiem ze wszyscy cie wysmieja pod nosem i tyle Z wesela robisz cyrk, z narzeczonego posmiewisko, wycierasz kontyn iternetu jego geba i nazwiskiem, ale pomysl czy jego niezbyt przystokjna delikatnie mowiac, twarz pasuje do tych uroczych wnetrz? pewnie do twojej koncepcj bardziej psowa艂by jakis przystojniak z buzka aniolka i motylkiem na doopie ale coz, przystojniak bylby bez spadku;) cos za cos. Nie wierze,ze jestes z przysz艂ym m臋偶em bo lubisz takich facetow-klamiesz,jestes z nimdla tego spadku, ale pamietaj zycie sie dla was zacznie po tym weselu i co wtedy...pomysl, moze poznasz jeszcze jakiego sfajnego faceta? Jestes falszywa a ukrywasz to za swoja wrazliwosci膮 na kolory i charakterem slodkiej idotki.Nikt Ci tu nie doradza, wszyscy wysmiewaja,a Ty dalej swoje, druczki, sruczki i poligrafia.Wstydz sie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bo 艣lub to nie motylki
masz kas臋 to r贸b swoje wymarzone wesele (przypominam, 偶e wesele to jedna chwila, kt贸ra mija w zawrotnym tempie, a potem jest wsp贸lne 偶ycie, nie zawsze bajkowe). To nie jest nasza sprawa ile wydajesz pieni臋dzy, naprawd臋 nic nam do tego. Niekt贸rzy jednak w 偶yciu maja inne priorytety i o tym w艂a艣nie tu pisz膮. No, ale nic... Co do Twoich pomys艂贸w czerpiesz je z ameryka艅skich stron, wszystko jest takie przes艂odzone, lukrowane. Podoba Ci sie wiele rzeczy i chcia艂aby艣 wykorzysta wszystko naraz. Nie jestem jak膮艣 ekspertk膮, ale moim zdaniem to ju偶 wygl膮da tandetnie, naprawd臋. Zastan贸w si臋 czy nie zrezygnowac z "kilku motylk贸w". Gdzie nie popatrzec wsz臋dzie s膮 motyle. Na zaproszeniach, na sto艂ach, na torcie, w bukiecie, pewnie jeszcze w Ko艣ciele, no po prostu WSZ臉DZIE! Uwielbiam motylki ;), ale bez przesady. Opanuj si臋! Rozumiem - motyw przewodni, ale naprawd臋 tego jest za du偶o. Twoja sala sama w sobie jest pi臋kna, a Ty ja tylko przyt艂oczysz tymi wszystkimi dekoracjami. Robi si臋 ju偶 md艂o od samego patrzenia! A te motylki na pude艂ku s膮 takie 艣rednie. W og贸le to pude艂ko nie wygl膮da fajnie! Zamiast przesiadywac tyle na forach mog艂aby艣 sama zrobi co艣 lepszego. Powaznie! Naprawd臋 za mniejsz膮 kas臋 mo偶na to rewelacyjnie zorganizowac. jak ju偶 pisa艂am to Twoja kasa i r贸b sobie z ni膮 co chcesz. Dra偶ni mnie jedynie to, 偶e tak si臋 z tym obnosisz. Wszystkie kobietki tutaj chc膮 miec pi臋kny 艣lub i wesele, ale 偶adna inna nie pokazuje tu tego co Ty. My wiemy o Tobie bardzo wiele, o Tobie i Twoim narzeczonym. jak organizujecie 艣lub, co b臋dziecie jedli, gdzie b臋dziecie spali po weselu, o kt贸rej i gdzie jest slub, gdzie jest wesele, dos艂ownie wszystko. Widzieli艣my Wasze zdj臋cia z sesji, ze spotkania z druhnami, znamy Wasze nazwiska, wiemy gdzie studiujecie, znamy koszty wesela (mniej wi臋cej). Czy kto艣 opr贸cz Ciebie tak robi? To chyba nie jest normalne! Dziewczyno co Ty chcesz udowodnic ca艂emu 艣wiatu? Chcesz pokazac, 偶e b臋dziesz mia艂a kr贸lewskie wesele? Nie mo偶emy czytac o Tobie w gazetach to wykorzystujesz do tego forum. Chcesz za wszelk膮 cene byc podziwiana. I nie pisz, 偶e sie tylko radzisz. Bo to nie sa zwyk艂e porady, a przechwa艂ki jakiej艣 dziewczyny z niespe艂nionymi ambicjami. Mo偶na by tak wiele pisac, ale to i tak nic nie da. Tak w skr贸cie - r贸b to bajkowe wesele, ale nie chwal si臋 tym tak na lewo i prawo bo to do niczego nie prowadzi. Ju偶 mia艂a艣 jakies niemi艂e komentarze, 偶e kto艣 przyjdzie obrzuci Ci臋 jajkami pod Ko艣cio艂em, a Ty dalej swoje. Nie ruszy艂o CI臋 to? Mo偶e i to sa czcze s艂owa, jakie艣 g艂upie 偶arty, ale nigdy nie wiadomo kto to pisa艂, kim jest ten cz艂owiek. Nie boisz si臋? Ale fakt, Ty b臋dziesz mia艂a ochron臋. Zachowujesz si臋 jak gwiazdka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zastanawia mnie jedno
ka偶dy t艂umaczy Ziaji, zeby nie robi艂a z siebie posmiewiska na p贸艂 polski, zeby odpusci艂a pierdo艂y w stulu koloru lukru na babeczki, a ta ci膮gle z osobna uprzejmie ka偶demu si臋 t艂umaczy. Nie znajduj臋 innego wyt艂umaczenia poza tym, 偶e ona jest bezdennie g艂upia. Zia, znasz przys艂owie o koniu? je偶eli jedna osoba ci m贸wi, ze jeste艣 koniem, to ja zignoruj. je偶eli zaczyna ci to m贸wi膰 kilka os贸b, to si臋 zastan贸w. Je偶eli m贸wi膮 ci to wszyscy, to si臋 zapisz do wielkiej pardubickiej. :D Uparcie ci wszyscy m贸wi膮, ze jeste艣 koniem, a ty w k贸艂ko swoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaelakasiaela
a ja Ci臋 Zia podziwiam. To jest Tw贸j wymarzony dzie艅 i Twoja determinacja i staranno艣膰 przygotowania wszystkiego jest niesamowita. Te偶 mieli艣my niestandardowe wesele i cho膰 nie pisa艂am o tym na forach to wystarczy艂o, 偶e znajomi si臋 stukali po g艂owach, a z wesela wyszli zachwyceni :) Cho膰 mam nieodparte wra偶enie, 偶e Twoje wpisy na forum maj膮 sw贸j ukryty cel, kt贸rym bynajmniej nie jest chwalenie si臋 slubem/weselem itp ;) ps. ch臋tnie bym z Tob膮 pogada艂a poza forum

Udost臋pnij ten post

Zia, w tek艣cie na tej karteczce s膮 b艂臋dy interpunkcyjne i jeden stylistyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zgadzam sie z Toba ...
masz zupelna racje - bo slub to nie tylko motylki Popieram kazde twoje slowo, dodatkowo ja tu widze w Zia dziewczyne, ktora nie oplywa w bogactwa i chyba strasznie nad tym ubolewa. Dlatego tez za wszelka cene chce pokazac, ze jednak ja stac na fanaberie.

Udost臋pnij ten post

bo 艣lub to nie motylki W pe艂ni popieram. A Zia nie odpowiedzia艂a na moje pytanie: dlaczego po raz n - ty ze wszystkiego (prawie ze wszystkiego) si臋 t艂umaczysz, skoro podkre艣lasz jednocze艣nie, 偶e nic forumowiczom do tego, ile np. pieni臋dzy wydajecie na wesele i sk膮d pochodz膮. Mi by艂oby szkoda prywatno艣ci, zw艂aszcza w dzisiejszych czasach, gdzie cz艂owiek w internecie nie jest nigdy anonimowy. Gdyby m贸j facet dowiedzia艂 si臋, z jak膮 ochot膮 wypisuj臋 na PUBLICZNYM forum do艣膰 osobiste szczeg贸艂y z naszego 偶ycia, to by mnie porz膮dnie do pionu sprowadzi艂 i mia艂by racj臋. Nadal nie rozumiem, po co podajesz tyle szczeg贸艂贸w na wasz temat, kt贸re - jak kto艣 s艂usznie zauwa偶y艂 - "czyta p贸艂 Polski". Przypomina mi to nieco Pudelka ;) Ostatnio m贸j znajomy wstawi艂 na nk zdj臋cie testu ci膮偶owego 偶ony :O Wi臋cej prywatno艣ci i intymno艣ci, bo chyba i w przygotowaniach do 艣lubu o to chodzi.

Udost臋pnij ten post

Moje 偶ycie poroztrz膮samy kiedy indziej, na razie powiedzcie, czy mo偶e by膰 taki tekst? Kochani! Serdecznie prosimy o zarezerwowanie terminu 9-10 lipca 2011, w kt贸rym odb臋dzie si臋 nasza ceremonia za艣lubin oraz imprezy towarzysz膮ce. Zaproszenia ju偶 wkr贸tce! Paula i Miko艂aj Odwied藕cie nasz膮 艣lubn膮 stron臋 internetow膮 - www.paulaimiko.pl Sp艂odzi艂am co艣 takiego, 偶eby by艂o troch臋 bardziej lu藕no. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fbfgvbsd
nadal nie rozumiem po co te przezzaproszenia, kobieto masz jakas arystokratyczna rodzine, ze maja wsobie prawie rokw czesniejz arezerowowac? :D obyc tylko potem nie plakala jak cie facet rzuci 3 miesiace pzred weselem :P i nie mow ze to0 sie nei zdanie bo nikt nie wie co bedzie keidys

Udost臋pnij ten post

One s膮 po to 偶eby zarezerwowa膰 sobie dat臋 wcze艣niej. :) Wiadomo, 偶e zaproszenia rozdawane s膮 3 miesi膮ce przed 艣lubem, dla niekt贸rych go艣ci mo偶e by膰 wtedy ju偶 za p贸藕no bo zarezerwowali sobie na ten konkretny termin co艣 innego. Zw艂aszcza je艣li 艣lub jest w miesi膮cach wakacyjnych. A tak go艣cie wpisz膮 sobie do kalendarza dok艂adn膮 dat臋. Opr贸cz tego mamy te偶 go艣ci zza granicy, to pozwoli im zarezerwowa膰 wcze艣niej loty itd. My jeszcze dla go艣ci razem z STD mamy niespodziank臋 w postaci trailera 艣lubnego, kt贸ry pozwoli nas pozna膰(nie zawsze si臋 przecie偶 zna i Pana M艂odego i Pann臋 M艂od膮) oraz uchyli r膮bka tajemnicy o tym co b臋dzie si臋 dzia艂o na weselu. Kilka os贸b na innym forum ju偶 STD rozsy艂a艂o i m贸wili, 偶e reakcja go艣ci by艂a super i wszyscy gratulowali im pomys艂owo艣ci i zaanga偶owania. :) Dlatego uwa偶am, 偶e STD jak najbardziej maj膮 szans臋 si臋 sprawdzi膰. U nas dodatkowo jest jeszcze nawi膮zanie, 偶e b臋dzie to prezent na Miko艂aja(m贸j narzeczony ma na imi臋 Miko艂aj) wi臋c takie podw贸jne nawi膮zanie to b臋dzie. Opr贸cz tego b臋dzie te偶 tam adres naszej strony internetowej, na kt贸rej b臋d膮 r贸偶ne wa偶ne informacje. Czyli takie wszystko w jednym dostarczone w odpowiednim terminie. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch臋tnie
posz艂abym na takie wesele :)))

Udost臋pnij ten post

kasiaelakasiaela tak z ciekawo艣ci- jak zorganizowali艣cie wesele? Co by艂o takie niekonwencjonalne? :-) Zia Tw贸j narzeczony wydaj臋 si臋 by膰 facetem 'metalowym'. Nie sprzeciwia艂 si臋, kiedy wybierali艣cie motyw przewodni? Jako艣 mi motylki w og贸le do niego nie pasuj膮..

Udost臋pnij ten post

Zia, podpowiem Ci co艣, Tobie nie jest potrzebne 偶adne std, przecie偶 ca艂膮 Polska wie o twoim 艣lubie, nawet ja si臋 wybieram i termin sobie zarezerwowa艂am;)? My艣lisz,偶e je艣li obnosisz si臋 ze swoimi prywatnymi przygotowaniami po ca艂ym internecie to do Twojej rodziny i znajomych nie dotar艂o? Oszcz臋dz sobie..naprawd臋, gdyby to mia艂a by膰 niespodzianka to ja rozumiem ale tak..ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zia nie rozumiem...
podobno jeste艣 mi艂膮 i sympatyczna osob膮, masz bardzo du偶o przyjaci贸艂, kt贸rych oczywi艣cie zapraszasz na slub (b臋dzie ok 100 os贸b) i oni NADAL NIE WIEDZ膭 kiedy Ty bierzesz slub????? Albo rodzina?? Nikt nie wie? Tym bardziej, 偶e ju偶 mia艂a艣 te swoje "druhen i kawaleren party" ;p To jako艣 nie halo tam u Was z komunikacj膮! Po kij jeszcze te tandetne pude艂eczka? Jeszcze strona internetowa - masakra. Dziewczyno oni ju偶 wiedz膮 i na pewno zarezerwuj膮 sobie dzien na Tw贸je super wesele. Mo偶e i robisz to wesele, ale po co o nim tak gadac wsz臋dzie, na ka偶dym forum. Chwalisz si臋 jak nic!!!! Mo偶e i doradzasz si臋 w kwestii motylk贸w i serwetek, ale po co pokazujesz Wasze wsp贸lne fotki z sesji, po co relacjonujesz imprez臋 z druhnami? ? ? No po co? Wesele te偶 tak szczeg贸艂owo opiszesz i dasz nam fotki? To jest jakie艣 chore! Zachowaj troch臋 prywatno艣ci. Dziewczyny 艣miej膮 si臋 z Ciebie, ale i z Twojego narzeczonego - i Ciebie to nie rusza? A Ty dalej swoje! A co do pytania - ten tekst jest kiepski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zia nie rozumiem...
Miss. M -masz racj臋 i z Tym, 偶e fajnie gdyby wesele by艂o niespodziank膮, a tak juz wszyscy wszystko wiedz膮. Nawet wiedz膮 o tym co b臋d膮 je艣c ;( pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkoda na to zycia
http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,117979168,117979168,Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_4.html Dziewczyny czy Wy pracuj膮c, ucz膮c si臋, wykonuj膮c obowi膮zki domowe, po艣wi臋caj膮c si臋 hobby, spotykaj膮c si臋 z lud藕mi itd mia艂yby艣cie czas na co艣 takiego? Ona to wesele organizuje juz jakie艣 2 lata, te tematy s膮 na ka偶dym forum. Rozumiem zaklepanie sali, muzyka, foto i video wcze艣niej, ale 偶eby takie rzeczy jak kwiatki omawia 2 lata? Wymarzone wesele mozna zorganizowac (maj膮c sal臋 bo czasami to problem) w bardzo kr贸tkim czasie, zw艂aszcza gdy ma sie na to du偶o kasy. My wesele organizowali艣my p贸艂 roku i wszystko naprawd臋 wysz艂o idealnie, nawet lepiej ni偶 si臋 spodziewa艂am. Nie m贸wi臋, 偶e ka偶dy ma tak robic na szybko, ale tylko chc臋 potwierdzi przez to, 偶e to jest mo偶liwe i nie na odwal si臋, ale naprawd臋 mo偶e byc pieknie. Mo偶e to jest jej pasja no, ale bez przesady. 艁膮cznie z pokazywaniem ca艂ego 偶ycia na forum! I ona jest hiperaktywna hahahah Chyba hiperrozpuszczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lecz si臋 trollu
lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy! lecz si臋 trollu internetowy!

Udost臋pnij ten post

Zia obserwuj膮c jak skrupulatnie przygotowujesz si臋 do przygotowa膰 艣lubno - weselnych, to hipotetycznie - jako Tw贸j go艣膰, ba艂abym si臋 przyj艣膰 na wesele i poprawiny w ko艣ciele wiadomo czego si臋 podziewa膰 ->standard ale te winietki, opisy, instrukcje, kolory, to偶 to eufonia dla przeci臋tnych ludzi o ile Ty b臋dziesz usatysfakcjonowana zapi臋ciem imprezy na tzw. ostatni guzik, o tyle Twoi go艣cie mog膮 si臋 czu膰 jakby nie byli z tej samej bajki przemy艣lenia cioci przy stole: cholera jak d艂ugo 偶yj臋 tak nie wiem, do czego s艂u偶y ten dwuz臋bny widelczyk? :P i temu podobne nie chodzi mi o to, 偶e masz zni偶y膰 si臋 do poziomu wiejskiej potupajki z procentowymi wujkami i sztachetami jako or臋偶em raczej, 偶eby艣 si臋 nie czu艂a rozczarowana och艂o艅 troch臋 :) powodzenia na nowej drodze 偶ycia 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka8484
Zia we偶 sobie do serca, to co dziewczyny napisa艂y, bo to szczera prawda, zastan贸w si臋

Udost臋pnij ten post

Ca艂y myk polega na tym 偶eby go艣cie tej organizacji nie odczuli. :) 呕eby weszli do sali i zobaczyli sp贸jny 艂adny klimat, nie do ko艅ca zdaj膮c sobie spraw臋 co go stworzy艂o. :) Menu mam do艣膰 standardowe, nie b臋dzie szczypczyk贸w i widelczyk贸w. Poza tym nasze wesele pod wzgl臋dem r贸偶norodno艣ci go艣ci jest do艣膰 nietypowe, bo b臋d膮 prawie sami m艂odzi ludzie. Co do potrzeby STD, to naprawd臋 moi znajomi nie 艣ledz膮 z zapartym tchem for贸w 艣lubnych. ;) A ju偶 tym bardziej rodzina. Oczywi艣cie, 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b wie, 偶e 艣lub b臋dzie i mo偶e nawet wie, 偶e w lipcu ale tak konkretnie to mo偶e 15% potrafi powiedzie膰, 偶e to w tym dniu. Poza tym takie STD rozwiewa te偶 w膮tpliwo艣ci czy dan膮 osob臋 zaprosimy czy te偶 nie. :) Kto艣 pyta艂 si臋 po co relacje itd. Ja uwa偶am, 偶e skoro kto艣 doradza, pomaga i staj臋 si臋 ma艂膮 cz臋艣ci膮 przygotowa艅 to potem chc膮 zobaczy膰 jak wygl膮da to na 偶ywo. O relacje z druhna party zosta艂am poproszona, bo dziewczyny by艂y ciekawe jak wysz艂o. Co do sesji narzecze艅skiej to po pierwsze chcia艂am Was przekona膰, 偶e awatarem nie jestem a po drugie skoro sama propaguje takie sesje na forum to pierwsza si臋 wy艂o偶y艂am i pokaza艂am jak to wygl膮da. :)

Udost臋pnij ten post

A jak Wam si臋 ten tekst podoba? Z rado艣ci膮 zawiadamiamy, 偶e si臋 pobieramy! Prosimy, zarezerwujcie dat臋 9 - 10 lipca 2011 roku. Uroczysto艣膰 odb臋dzie si臋 w Krakowie. Zaproszenia wkr贸tce. Paula i Miko艂aj www.paulaimiko.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh ... brak slow
Ty chyba sama sobie wmawiasz, ze ludzie chca to czytac, bo raczej w zdecydowanej wiekszosci Cie wysmiewaja. Na poczatku czytania forum stalam za Toba murem, ale teraz juz nawet mnie to smieszy ... Czasami opowiadam o niektorych tematach narzeczonemu to uwierzyc nie moze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale bekasss
bedzie jak jej cos nie wypali, cos bedzie nie tak puf i strzal w glowe z rewolweru odleglosci 1cm ;) coz life is brutal i jak ktos powyzej zauwazyl trol internetowy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh Zia daj ju偶 sobie spokoj
Ktos prosi艂 o relacj臋? Ok, jeszcze rozumiem na jakims jednym forum gdzie "zaprzyja藕ni艂a艣 si臋 z dziewczynami" mo偶na tam co艣 opisac, ale 偶eby na ka偶dym 艣lubnym forum jedno i to samo. Nie pojmuj臋 tego! Albo nie lepiej napisac to PRYWATNIE dziewczynom, kt贸re o to prosi艂y i kt贸re znasz troche lepiej z forum. A nie wypisywac to gdzie popadnie, aby wi臋cej dziewczyn wiedzia艂o, 偶e taka Zia ma SWOJE WIELKIE AMERYKA艃SKIE WESELE! Rozumiesz o czym m贸wi臋? Fajnie, 偶e masz na to pieni膮dze, 偶e masz marzenia o tym jedynym dniu, 偶e je realizujesz z takim zapa艂em i dok艂adno艣ci膮, ale 偶eby p贸艂 Polski o tym wiedzia艂o? Pokazywanie zdj臋c, 偶eby udowodni, 偶e nie jeste艣 avatarem - to i narzeczonego musia艂a艣 pokazywac, 偶eby ka偶da wiedzia艂a jak wygl膮da i do tego jak si臋 nazywa. Nie mo偶na by艂o zamalowac twarzy? Ka偶dy musi to ogl膮dac? Bawi Ci臋 to czy jak? On o tym wie? Wiem, 偶e niekt贸re osoby 艣miej膮 si臋 z niego i krytykuj膮? Po co Ci to dziewczyno?

Udost臋pnij ten post

A w艂a艣nie nie. :) Ju偶 to kiedy艣 t艂umaczy艂am, 偶e dlatego teraz po艣wi臋cam tyle czasu na organizacje 偶eby potem nawet jak co艣 nie wypali to m贸c sobie powiedzie膰, 偶e to nie moja wina bo ja wszystkiego dopilnowa艂am a to tylko z艂o艣liwo艣膰 rzeczy martwych zawini艂a czy co艣 w tym stylu. :)

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 wszystko wyja艣nia艂am wielokrotnie, zapraszam do poprzednich temat贸w po odpowiedzi na pytania, bo znowu robi nam si臋 du偶o post贸w nie na temat. ;)

Udost臋pnij ten post

Co do potrzeby STD, to naprawd臋 moi znajomi nie 艣ledz膮 z zapartym tchem for贸w 艣lubnych. A ju偶 tym bardziej rodzina. Ale chyba spotykasz si臋 z nimi prawda? maj膮c dobry kontakt ze znajomymi i rodzin膮 chyba ju偶 pami臋taj膮, kiedy jest Wasz slub! Ca艂y myk polega na tym 偶eby go艣cie tej organizacji nie odczuli. 呕eby weszli do sali i zobaczyli sp贸jny 艂adny klimat, nie do ko艅ca zdaj膮c sobie spraw臋 co go stworzy艂o. Jak go艣cie wejd膮 do sali to przyt艂ocz膮 ich motylki i kwiatki w nadmiernych ilo艣ciach ;) I Twoja dekoracja wcale nie jest sp贸jna. Wykorzystujesz wszystko co Ci si臋 podoba i to w nadmiarze

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem Ty sie nie radzisz tylko chwalisz Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Tak spotykam si臋 ze 100 osobami co sobot臋, przy okazji wpadamy na herbatk臋 na drug膮 stron臋 globu. ;) Nie m贸wi臋, 偶e STD jest niezb臋dne i 艣lub nie mo偶e si臋 bez niego odby膰. ;) Jest to fajny gad偶et jak wiele innych oko艂o艣lubnych rzeczy, mo偶na go wykona膰 przer贸偶nie. Tak jak kiedy艣 pisa艂am, nawet wesele nie jest potrzebne do wzi臋cia 艣lubu. ;)

Udost臋pnij ten post