Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cviklinska maslanka

Jestem podobno śliczną dziewczyną a wciąż jestem sama ;/

Polecane posty

Gość kokokokokokok
natalko masz rację ale skąd tą otwartośc wziąć?? Nie mam zamiaru latać po psychologach bo myślę ze większość z nich ma gorzej pod kopulą niż ja - zresztą na pierwszy rzut oka ja jestem normalna, nawet z tych podobno towarzyskich a faceta jak nie ma tak nie ma - przysięgam jak jeszcze raz jakis zalotnie sie spojrzy, usmiechnie a nie poprosi o numer telefonu albo nie zagada to oberwie!! :P

Gość chlopak 12345
dziewczyny a mam do was pytanko... ile czasu zajmuje facetom zrobienie 1 pocalunku od chwili 1 spotkania??!!

Gość kokokokokokok
to zależy od jakości 1 spotkania

Gość nie ma tak dobrze
Koko, a jaką linią jeździsz ? ;-) :D

Gość to zalezy od
to zalzy od attraction jakie dany facet wzbudzi w kobiecie:)

Gość chlopak 12345
ale mi nie idzie o jakosc spotkania tylko statystyke...? plisssssssss to dla mnie wazne?! tylko badzcie szczere!!!

Gość revo
kokokokok no to podaj maila zobaczymy czy uratujemy Cie od staropanienstwa:)

Gość chlopak 12345
ala ty ze mna nie zadzieraj bo gotow jestem przyjechac i udowodnic Ci ze sie mylisz... ;D

Gość bella stella
a mnie kto uratuje:((( jak zawsze nikt;((

Gość kokokokokokok
jeżdżę autem ale może powinnam przesiąśc się na komunikację miejską- więcej okazji do popatrzenia sobie na przystojniaków :)

Gość revo
kokokokok to zamiast przesiadywania sie w komunikacje, lepiej napisz Twoj email, i juz nie bedziesz musiala szukac przystojniakow:)

Gość kokokokokokok
bella , wiesz ja mimo tego rozgoryczenia cały czas wierzę że bede jeszcze szczęśliwa z kimś - myslę że ty też bo to serio tak nie może być żeby takie fajne dziewczyny sie marnowały - pozdrawiam

Gość lambo miura
bella stella no nie panikuj :D musisz poczekać na swoją kolej przecież widzisz, że są już zapisy z pewnością jakiś cudny rycerz się pojawi ;) podbijaj topik :D

Gość revo
kokokokok marnuja sie i beda marnowac skoro nie mozna nawet do nich napisac a wszelkie proby nawiazania kontaktu przechodza bez echa, ale trudno.

Gość nie ma tak dobrze
Bella, jak jesteś z centrum, to Cię uratuję przed klątwą staropanieństwa ;-) Koko, następnym razem, jak spodoba ci się facet, którzy akurat będzie przechodził na światłach, to stuknij go delikatnie (innymi słowy, weź go na maskę :D ). Odwieziesz go do szpitala i będziecie mieć czas, na poznanie się :P

Gość chlopak 12345
lambo moze zrobimy im liste kolejkowa... sie dziewczyny beda zapisywac tylko nie wiem czy zaakceptuja regulamin ;D;D;D ps. naprawde nie wiem jak mozecie byc samotne, to technicznie niewykonalne!!!

Gość nie ma tak dobrze
* który

Gość kokokokokokok
revo - nie szukam bo jestem na to zbyt skryta ale marzę aż mnie jakiś znajdzie , będzie prawdziwym facetem, odważy sie zagadać i potem będziemy żyli długo i szczęśliwie bo w końcu coś mi sie od zycia należy po takim czasie posuchy- musi być już tylko dobrze a nawet jak nie będzie idealnie to razem łatwiej jest przez wszystko przejść. Może podam maila chociaz jak zwykle mam obawy ale musze sobie stworzyć inne konto bo mam tylko 1 i znaja je wszyscy kontrahenci- byłby obciach - po takim użalaniu sie byloby mi glupio spojrzeć im w oczy jakby sie wydało - na bank sie po mnie nikt takiego stanu nie spodziewa

Gość lambo miura
lista kolejkowa, zapisy taaaak to jest ten kierunek :D

Gość kokokokokokok
nie ma tak dobrze - heh mam nadzieje że nie bede musiała sięgać po sposoby z samego dna desperacji :D szkoda by mi przystojniaka bylo...

Gość revo
kokokokok ok, rozumiem Cie i poczekam az stworzysz nowe konto:)

Gość chlopak 12345
mala... jestem pewien ze kiedys ktos cie przytuli i w chwili slabosci powie: "kochanie, nie martw sie, nie jestes sama - masz mnie,razem osiagniemy wszystko..." bo to naprawde przykre co piszecie...

Gość Wrota do Snu
Maślanko, a może za bardzo się rozglądasz (np w pubie) i za bardzo popatrujesz na RÓŻNYCH facetrów: to na jednego, to na drugiego. To widać, gdy "strzela się oczami" i może to zniechęcać. Może też być tak, że jesteś tak bardzo atrakcyjna, że każdy zakłada, że albo kogoś masz, albo że nie ma u Ciebie szans. Dla rozgrzewki zapisz sie na jakiś portal randkowy, wrzuć tam ładna fotkę, napisz o sobie coś intewresującego i prejdź się na kilka randek -zobaczysz co z tego wyniknie. Zapisz się do jakiegoś kółka hobbystycznego (najlepiej takiego, gdzie jest dużo facetów, np. jakiś kurs wspinaczkowy, czy coś w tym stylu) Przejedź się od czasu do czasu samotnie na zorganizowaną wycieczkę. Zapisz się na kurs tańca dla singli (są takie i to może być super sprawa). Na zwykły się nie zapisuj, bo na zwykłych jest przewaga dziewczyn. I najważniejsze NIE WYCZEKUJ, nie nastawiaj się, że każda znajomość to JUŻ TO, a wtedy miłość SAMA PRZYJDZIE I ZAPUKA DO TWEGO SERCA! Powoidzenia, na pewno jesteś fajną dziewczyną :-) PS ja też swoją miłość spotkałam dość późno :-)

Gość nie ma tak dobrze
Revo, koko, to laska z najwyższego, dziesiątego piętra w wieży i niełatwo będzie się po nią wspinać, a windy brak ;-) Nawet, jak email-a dostaniesz, to gołębia będziesz musiał posłać... "nie ma tak dobrze", ona tam sieci nie ma ;-)

Gość revo
kokokokoko To jest moj f6708@gmail.com , i prosze mozesz smialo pisac i moze razem poradzimy cos na wspolna samotnosc:)

Gość kokokokokokok
tak...to jest mega przykre i przykre jest to że pewne rzeczy mogłabym mieć na wyciagnięcie ręki, na jeden usmiech na jeden znak ale ta wewnętrzna blokada nie pozwala mi na to... pozdro i do "zobaczenia"

Gość Wrota do Snu
jeszcze coś :-) Jak będziesz przechodzić koło faceta, który WYBITNIE Ci się podoba, możesz tuż przed nim udać nagłe zwichnięcie nogi. Jeśli jest fajny i jest szansa na chemię między Wami to zaproponuje Ci swoją pomoc ;-) Te rady są oczywiście dla wszystkich kobitek w takiej sytuacji :) POWODZENIA!!!!!! B edzie dobrze

Gość kokokokokokok
dzięki revo - napiszę, ale już nie dzisiaj - pa pa

Gość revo
kokokokok ok, fajnie, trzymam Cie za slowo ze napiszesz i rowniez pozdrawiam goraco, dobranoc:)