Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cviklinska maslanka

Jestem podobno śliczną dziewczyną a wciąż jestem sama ;/

Polecane posty

Gość cviklinska maslanka
zatem co stanowi o tym że nie mam chłopaka? co mam zrobić, zmienić, gdzie pójść żeby poznać? jakieś rady?

Gość lambo miura
i co? będziesz się zamartwiać tym traumatycznym przypadkiem do wieku emerytalnego?

Gość chlopak 12345
lambo miura hehehehee... w twoich tekstach rozpoznaje siebie... ;)

Gość kokokokokokok
chłopak 12345 nie czaję ... ale to co napisałam to prawda... raz dobry kolega po swoich zaręczynach spotkawszy mnie opowiedział jak to się we mnie bujał 2 lata - myslałam że go walnę - mi też się podobał ale ja ofiara losu nie miałam odwagi a on zamiast być facetem i wziąc sprawy w swoje ręce to zrezygnował bo stwierdzil że byłam dla niego zbyt fajna - czarna rozpacz normalnie- serio zagadujcie te najładniejsze laski bo często one sa takimi niedorajdami w sprawach damsko-męskich...nawet sobie nie zdajecie sprawy.

Gość chlopak 12345
>cviklinska maslanka nie dajesz sobie szansy... nie chesz puscic sie z wiatrem... nie ukradniesz ze mna homara w mariocie bo patrzysz na otoczenie a nie chwile...

Gość cviklinska maslanka
ja też apeluję, bo dużo jest ładnych dziewczyn samotnych które tylko czekają na uśmiech...:(

Gość nie ma tak dobrze
Nie porównuj emaila do numeru telefonu. Załóż sobie nowe konto mailowe i ten adres udostępnij, a jak ktoś będzie natrętny, to po prostu nie będziesz odpisywać, aż zrozumie, że nie jesteś nim zainteresowana. Proste, jak drut. Czego ty się obawiasz ? Wykorzystaj każdą możliwa sytuację, aby kogoś poznać. Nie zamykaj się, bo to zła droga do szczęścia i świetna droga do samotności... na stare lata.

Gość lambo miura
daję Ci radę, napisz do mnie, może mnie polubisz, jestem trochę bezczelny, niezbyt przystojny, ale dość kulturalny (otwieram drzwi kobietom, nie klnę przesadnie, nie upijam się, jestem uczynny i w seksie też się raczej sprawdzam :classic_cool:) ahbnw@interia.pl no wykaż trochę inicjatywy, przez maila nie pogryzę, chociaż lubię ;)

Gość cviklinska maslanka
o co chodzi z tym daniem sobie szansy? ale pięknie to napisałeś z tym homarem, chyba aż to skopiuje i zapiszę na kompie :)

Gość bella stella
ja mam to samo..dobija mnie juz ta samotnosc..faceci sie gapia jak sroki w gnat ale nigdy zaden nie zagadal:(( juz sie nauczylam z enigdy nikt mnie na ul nie zagada wiec jezdze sobie z mp3 i mam wyjebane juz na wsyztsko...przestalam juz walczyc z losem;/ spotkalam sie z chyba 20 facetami z neta, i z nikim nic nie wyszlo..ja mam takz awsze ze jak mi sie ktos podoba to dostaje od tego kogos kosza, a ja komus , to mi sie ten ktos nie podoba..po prostu mnie nie kreci.. 23 lata, dziewica, planuje sprzedac na necie bo to juz takie zalosne;(((

Gość chlopak 12345
kokokokokokok wiem ze prawda... bylem z kuplem w 523 zobaczyl dziewczyne ktora mu sie podobala i nic. mowie idz do niej cioto!!! bo zaraz przystanek, a on nic... musialem mu ja przyprowadzic, nie bylo wyjscia... byla piekna i samotna... opppsss przypadek... ;(

Gość Panowie, uśmiechajcie sie
do ladnych i samotnych dziewczyn :p

Gość panowie tez strzelaja buraki
:classic_cool:

Gość lambo miura
Chyba zacznę jeździć komunikacją publiczną :D

Gość jhgfdsdfgh
skąd jesteś? Ja podobno jestem super facetem ( wyglądu to raczej przeciętny) Każda laska mi słodzi a jak robie coś w kierunku to słyszę "nie będziemy razem bo napewno masz za duże wymagania" :O A moje wymagania to kochać i być kochanym :(

Gość cviklinska maslanka
wolałabym zobaczyć buraka u faceta bo to by znaczyło jakąkolwiek reakcję w stosunku do mnie to co mam zrobić?

Gość cviklinska maslanka
ja wawa

Gość lambo miura
12345 one mają tak samo jak kafeteryjne prawiczki :D tak bardzo chcą ale jakoś nie wychodzi na dodatek są podobno bardzo ładne ;)

Gość nie ma tak dobrze
gdybyśmy wiedzieli, że są samotne, to już dawno byśmy zagadali :D "spotkalam sie z chyba 20 facetami z neta, i z nikim nic nie wyszlo.." Uuuu, to kiepski bilans.

Gość cviklinska maslanka
ja też już jestem tak zdesperowana że szukam na necie ;/ te wszystkie głupie portale społecznościowe ;/ to takie żałosne :(

Gość chlopak 12345
cviklinska maslanka (...) to co mam zrobić? chwytaj dzien, nie umiem jasniej...

Gość lambo miura
powiem Ci co nie pisz do mnie kobieto :classic_cool:🖐️

Gość cviklinska maslanka
nie miałam zamiaru szczerze pisząc

Gość chlopak 12345
;););)

Gość jhgfdsdfgh
A dzielnica? :)

Gość Aśka007
wiesz co ci powiem? jak to czytam mam wrazenie ze o sobie, moglabym potwierdzic slowo w slowo, tez mam 20 lat tez podobno sliczna tez niedostepna i tez bez faceta...

Gość nie ma tak dobrze
Nie ma nic bardziej żałosnego od samotności.

Gość chlopak 12345
cviklinska maslanka jestes z wawy, jaki jest Twoj ulubiony klub, potaj 3 w kolejnosci?!

Gość od taki S
loooosie, nie lubie ludzi uzalajacych sie nad soba:) trzeba sie wziasc w garsc i przec do przodu!!:)