Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cviklinska maslanka

Jestem podobno śliczną dziewczyną a wciąż jestem sama ;/

Polecane posty

Gość Aśka007
ale nas duzo... powinnysmy sie kiedys spotkac dziewczyny i zwalczyc to duza iloscia czerwonego wina :D czy co tam wollicie ;)

Gość chlopak 12345
revo ona nie napisze... bedzie dlugo myslala i kazdy jej mail bedzie wydawal jej sie niedoskonaly. ostatecznie zrezygnuje... ;( dajcie sobie szanse glupie laski bo wroce z madrytu i was wszystkie wybzykam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość revo
zobaczymy jutro, jak na razie wszystko na dobrej drodze, a wino w wiekszych ilosciach szkodzi kobietom ale nam w to graj:-P

Gość lambo miura
Aśka tylko bez obgadywania ;) p.s. prawiczki nas znienawidzą :classic_cool:

Gość lambo miura
za skuteczność w nawiązywaniu kontaktów ;) ja wiem stalingrad, że Ty jesteś porządny gość 🖐️ ale FHG kiedyś mi groził, że mi głowę utnie, czy coś w tym rodzaju :classic_cool:

On czeka na 2012 rok. Ja się pogodziłem już z losem. Nawet nie wiem, czy do seminarium nie iść.

Gość chlopak 12345
lambo to jeszcze nic, ja przypadkiem poderwalem jakas dziewczyne gangstera, ponoc miala znak (jakis pajaczek czy cos, choj wie o co chodzi)... myslalem ze mnie zabija... ;D

Gość Aśka007
swoja droga jestem ciekawa jakby wyglądało takie spotkanie atrakcyjnych i niedostępnych :D

Gość lambo miura
no to zgroza :O faktycznie one miewają jakieś tatuaże ale nie wszyscy kończą kurs grypsery :D wiadomo, że to tylko mail, ale czemu nie popisać? może coś zaiskrzy..? staligrad, zamiast gadać o seminarium :D lepiej popisz z jakąś miłą dziewczyną głupi nie jesteś, za to sympatyczny i inteligentny, więc możesz zrobić wrażenie a uroda, dla wielu kobiet, nie jest aż tak ważna, gdybym miał się kierować własną oceną swojej urody, to będąc kobietą, nigdy nie umówiłbym się ze sobą a one jednak się ze mną umawiały i to ładne, oj bardzo :) trochę to zagmatwałem :D ale chyba wiadomo o co chodzi 🖐️

Gość lambo miura
Aś zaraz Ci odpiszę @

Gość linieję
A moej zdanie jest takie: ładna dziewczyna ma mnóstwo adoratorów i zawsze ma kogoś a jeśli tak nie jest to ta uroda jest chyba wmówiona przez ciotki i babcie, żeby pocieszyć osamotnionego pasztecika :)