Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za niedługo sie okaże że......

oświadczyny....

Polecane posty

Gość mokoko
my mamy dom :) właśnie zosalo 2 tyg do zakonczenia remontu :) No jak ma sie gdziem ieszkac i co jesc to nie ma na cao czekac... bo zazwyczaj problemem w oświadczynach i slubie jest brak dachu nad glowa

Gość mokoko
my mamy dom :) właśnie zosalo 2 tyg do zakonczenia remontu :) No jak ma sie gdziem ieszkac i co jesc to nie ma na cao czekac... bo zazwyczaj problemem w oświadczynach i slubie jest brak dachu nad glowa

Gość anli
tylko ze u nas to chyba faktycznie za wczesnie ze wzgledu na wiek moj ciagle powtarza ze jest mlody chce ze mna mieszkac mamy prace ale o oswiadczynach to narazie cichosza chociaz pierscionki nie raz ogladalismy :D ;p

Gość NiesamowiteZjawisko
Ja mam 19 on 22:) ale już chciałabym mieć swój dom rodzinę chociaż wiem ze obowiązki odpowiedzialność i wszystko. Ale ja już jako dziecko marzyłam o wymarzonym ślubie itp hehe:)

Gość mokoko
wiesz w sumie skoro jestes go pewna to nie musicie się tak spieszyc z zareczynami bo slub pewnie i tak gdzies za 2,3 lata jak nie wiecej :) Pomieszkacie razem a potem weselicho :)

Gość anli
racja :)

Gość mokoko
niesamowite :D ja tez w usmie 19 bo jeszcze urodzin nie mialam :D A oswiadczyl mi się jak mialam 18 lat :) wtedy spotykalismy się w sumie prawie 3 ale poltporej roku oficjaLNIE :D To nie za wczesnie przecież :) facet nie ma 17 lat tylko 22 :) I ja rowniez marzylam o tym co ty.. ale nie byle kto i byle z kims :D Tylko trafiłam po prostu na mój ideał. Ja chce sobie juz ulozyc zycie a nie majac 30 lat dopiero się za to zabierac

Gość mokoko
a wyobraz sobie jak wchodzisz do waszego mieszkanka a tu wszedzie róże i on klęczy z pierscionkiem :D Chcialabym to przezyc:D mimo wszystko nie zaluje moich nad morzem na plazy przy zachodzie słonca :) też niezapomniane

Gość za niedługo sie okaże że......
zgadzam sie dlatego mnie zdziwiło bardzo że chce sie oświadczyć okaże sie niedługo. szczęśia Wam dziewczyny życzę:) ja muszę wziąć się za pracę:)

Gość mokoko
a i na tym forum mozemy się spodziwewac tylko krytyki bo w mlodym wieku malzenstwo to jest koniec wolnosci, brak korzystania z zycia i same obowiązki :) Tak widzą właśnie małzenstwo sooby starsze.. Bo wszytsko juz przezyly i dopiero potem szukaja polowki i siedza tylko w dfomu ogladaj tv i kłocą się przy obiedzie :) Są już sfrustrowane. A my się jeszcze cieszymy z zycia.. a malzenstwo to nie same obowiązki zresztą obowiązki mamy zawsze bo musimy sobe wyprac ugotowac zaplacic rachunki itd. chyba ze mamusia nam pierze to nie mamy obowiązkow :D Swoją drogą to nie wiem co to jest korzystanie z zycia, bo jesli puszczanie się to ja dziękuje. Ktoś napiał wczoraj ze podróżowanie :) podróżuje ale w wakacje i to zawsze za granice czy w ciagu roku jezdizmy w gory bo mmay domek... I wole jechac tam zamiast do kuźwa bułgarii i kase odłożyc na remont zeby nie obudzic sie jako 30 latka ze nic nie mam, wraz z facetem... Więc po prostu ignorujcie tych sfrustrowanych ludzi :D Bo zazdroszcza nam ze jestesmy młode :) A te mlode ktore " jak mysle o malzenstwie to mam czarno przed oczami" to po prostu nie spotkaly tego który poprzewracał wszytsko w ich zyciu :)

Gość mokoko
AA i ja jakos potrafie spedzac czas z faetem a to do klubu a to spacery zoo wyjazdy na wies, kina restauracje spotkania ze znajomymi, i wiele wiele innych rzeczy ktore robimy razem. I nie czuje ze zycie mi ucieka bo robie to samo co bym robila bedąc wolna :) Ale już mam jego i jestem bardziej szczesliwsza. A wogóle to znajome moje patrzyly na mnie jak na idiotke jak sie zareczylam jak mialam 18 lat. Swoją drogą uwazaly zawsze ze ja to normalna bylam zawsze i się tego spodziewaly i że cieszą z tego co mnie uszczesliwia.. no a teraz? Zazdroszczą mi. Związku, faceta- to chyba w wiekszosci, domu.. A one siedzą same i puszczają się po imprezach:) narzekajac mi ze nie moga sobie nikogo znalesc... No wygadalamn się :D bo wczoraj pisalam w topiku gdzie kobieta chciala zmusic faceta do zareczyn :D I usnelam z laptopem w rece wiec nie zdazylam si ewygadac :D