Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Gość kkarolcia
Ja tez Ci wspolczuje i sobie tak samo. :) Wlasnie za miesiac mamy leciec do Polski (Katowice) i tez boje sie tak jak powiedzialas polskich kozakow i kretynow ktorzy beda komentowac. Na szczescie, moj Nigeryjczyk zna nasz jezyk na tyle, zeby odszczekac. :) Oczywiscie, nie chcialabym zeby spotkala nas jakakolwiek glupia sytuacja bo z tego co mu opowiadam i jak traktuje go moje otoczenie to mysli ze Polska jest superfajna i w ogole na maxa wszyscy sa mili tak jak moi przyjaciele i rodzina. Uprzedzalam go, ale co wyjdzie w praniu to zobaczymy. Jedno jest pewne. Przygotowac sie musisz na chamstwo i prostactwo.

Gość bella della plum
widze, ze poziom dyskusji jest tutaj niezwykle wysoki. smieszy i irytuje mnie niedoinformowana postawa obywateli naszego kraju. sama jestem w zwiazku z czarnoskorym mezczyzna. nie planowalam tego, czarnoskorzy nigdy mi sie nie podobali i nawet do tej pory moj partner jest jedynym czarnoskorym, ktory mi sie podoba. wbrew obiegowej opinii nie jest smierdzacy, glupi, nie pochodzi z buszu i nie jest ze mna dla sexu. jego wyksztalcenia mogloby pozazdroscic wiele osob podobnie jak zaradnosci i dobrych manier. obecnie mieszkamy w UK, mamy tu wlasny dom, podobnie jak dom u niego w kraju i w Polsce. mieszkalam rok w jego kraju, pracujac w jednym ze swiatowych koncernow, nikt nie wytykal mnie palcem, nie byl niemily. nigdy nie spotkalam sie z przejawem agresji w stousnku do mojej osoby. dziwi mnie zatem takie podejscie do osob o innym kolorze skory. a prawda jest taka, ze nie loczy sie kolor skory a charakter i wnetrze. dobrym czlowiekiem moze byc osoba o kazdym kolorze sory podobnie jak i zlym.

Gdybym ja związał się z murzynką i pojechał do jej kraju, to miejscowi mężczyźni zrobiliby ze mnie gulasz. W Islamie byłoby to samo. Więc nie narzekajcie na Polaków, bo my i tak jesteśmy najbardziej tolerancyjni w tej kwestii.

Gość etiene
wy jestescie wszyscy chorzy

Gość Komodore
Brudny czarnuch jest lepszy niż szlachetny Polak ? Bogurodzica Dziewica, Bogiem sławiena Maryja, U twego Syna Gospodzina, Matko zwolena, Maryja ! Zyszczy nam, spuści nam. Kyrie eleison. Twego dziela Krzciciela, Bożyszcze, Usłysz głosy, napełń myśli człowiecze. Słysz modlitwę, jąż nosimy, A dać raczy, Jegoż prosimy: A na świecie zbożny pobyt, Po żywocie rajski przebyt. Kyrie eleison.

Gość królowa książąt i ksieżniczek
:))

Gość królowa książąt i ksieżniczek
ale dzieci ładne kolorowe

Gość dziewczyna Azjaty
Hej podczytuje sobie ten topic bo w pewnym sensie mam podobna sytuacje, ale nie jestem z czarnoskorym tylko z Azjata. Dlatego tak dobrze rozumiem mieszane pary i wiem jak wiele musza zniesc w drodze do swojego szczescia Ile zawisci, nietolerancji zupelnie bezsensownie bo przeciez nikomu nie przeszkadzaja! MI nie podobaja sie Polacy z urody ani nie odpowiada mi ich owlosienie na calym ciele i zapach No coz nic na to nie poradze Zwiazalam sie z Azjata i jestem z nim szczesliwa Podoba mi sie jego uroda, sliczne czarne wlosy i oczy i gladka lekko zlotawa skora. Pewnie zaraz sie posypia komentarze od rasistow ze zdradzam Polske, rase itp Ale mnie to nie obchodzi tu chodzi o MOJE życie Ja nikomu krzywdy nie robię ! Pozdrawiam wszystkie mieszane i niemieszane pary !

Gość travelowy_kolezka
ja nie jestem w zaden sposób uprzedzony do takich związków ani moji rodzice, znajomi, a jesli znalem kogos kto oceniał ludzi bo kolorze skóry zamiast po charakterze to już go nie znam :) proponuje zrobic podobnie :)

Gość travelowy_kolezka
dziewczyna Azjaty bardzo fajnie napisałas :)

Gość gość
Cześć Przypadkiem znalazłem ten temat i śmiać mi się chce z takich związków. Krótki wakacyjny romans jest ok ale związek na dłuższą metę wstyd tylko brzydule na to się piszą niestety natura jest brutalna oraz białej rasy gamonie którzy nie umieją zagadać do dziewczyny lecą na wakacje do Afryki znajdują czarną czasami całkiem atrakcyjną laskę która śmierdzi pustą portmonetką i posklejanymi włosami bo nie stać ją na szampon wstyd.

Gość gość
a ty biedaku kopniety w tyłek przez kobiete moze faceta który pokochal afryke''? muszisz strasznei cierpiec :D

Gość gość
Bać to te panienki boją sie krajów ich ukochanych . Jakoś dziwnie często chcą razem mieszkać w PL czy UK a dziwnie wręcz niezwykle rzadko w rodzinnym afrykańskim kraju ? Dziwne to bardzo bo jak taka panna uwielbia panów określonego typu kocha czarne dzieci to czemu nie zamieszkają w Afryce ? Tam tego mnóstwo a dodatkowo nie ma białych okropnych Polaków itp ...

Gość gość
i brak warunków do życia !

Gość OleMii
Do Himmlera Przyglądam się tej konwersacji od początku i szczyt twojej arogancji powalił mnie na kolana. Amerykańskie obywatelstwo? Z czym ty tu wyjeżdżasz? A kogo to obchodzi? Jak dla mnie jesteś pustakiem arogantem i chorym człowiekiem.. Wspominać o Hitlerze i Holokaustcie?! A co murzyni maja do tego? Pod ścianą płaczu powinni stanąć tacy ludzie jak ty.. Ograniczeni, wywyzszajacy się ignoranci. Nie jeden biały jest takim csamtm ciulem jak ty.. Przepraszam wszystkich z góry za wulgaryzmy.. Ale tego nie da się inaczej opisać.. Wstyd mi za takich ludzi jak ty.. Za twój niewyparzony pysk nawet nie wiem czy bym na Ciebie splunela chociaż byś był biały jak śnieg i był prezydentem w tych twoich Stanach.. Żenada.. Czarny czy biały.. Człowiek to człowiek.. A jak do siebie pasują i się nawzajem szanują to najwazniejsze... Bo nie jeden biały jest większa małpa i debilem niz czarnoskórzy których się tak uczepiles.. A tak na marginesie.. Jak już się tak przyj***les do wyglądu i masz problem do blondynek i wszystkim sugerujesz że są brzydkie i grube to może pochwal się jak ty wyglądasz - Fabio się znalazł.. . Czy tylko twój paszport jest istotny.. J****y estata i kulturoznawca... Wstyd poprostu wstyd że ludzie mogą być tak puści i zepsuci .. Ręce opadają.. I zmień planete najlepiej.. Pewnych rzeczy z szacunku do historii nawet nie wypada porównywać.. A ty? Idealny przykład s********a co wyżej są niż d***e ma i wszystkie rozumy zjadł.. Bravo Ty! I do twojej wiadomości - jestem brunetka i mam powodzenie.. A i niezależna finansowo bo zaraz mnie wsadzisz do szufladki z utrzymankami. Po takich wypowiedziach wcale się nie dziwię że polki znajdują mężów gdzie indziej.. Lepszy kulturalny czarny niż biały prostak.. Słoma z butów i to jeszcze amerykańska.. Żenada człowieku!