Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Gość eunuch :)
Polacy ci wykształceni i inteligentni lecą na kobiece Azjatki (małe noski, stópki, rączki), niestety mam wielu takich znajomych. I co jest lepsze, że inteligentni polscy mężczyźni lecą na obce dupy czy że głupie średnio/niskozamożne baby lecą na obcych facetów?

Jak Polak leci na Azjatkę to raczej nie dlatego, że zarabia ona lepiej niż Polka :D

Gość himmler
ooooooooooki% w takim razie nic dziwnego ze prezentujesz podobny poziom myslenia do nich. A czy przypadkiem nie zrobili Ci braiwashing? poniewaz moim zdaniem biali nikogo nie okradli a kolonializm to byla misja cywilizacyjna, dzieki temu teraz czarnuch moze poszczycic sie tym ze wie co to sa gacie i jak je zakladac na dupe (oczywiscie tylko 20% z nich), poniewaz reszta wciaz potrzebuje reedukacji. No prosze przeciez czarnuchy maja swoje panstwa, i czemuz to przyjezdzaja do Europy, albo Stanow, przeciez wedlug Ciebie sa tak wspaniali i inteligentni wiec Afryka dzisiaj powinna juz przegonic w rozwoju cywilizacyjnym Zachod, i co sie okazuje ze nawet nie potrafia wyprodukowac ba, majtek na swoje czarne dupska, a wrecz przeciwnie ciagle wolaja o pomoc bo przymieraja z glodu, a wiesz czemu poniewaz nigdynie pracowali, a jesli pracowali to tylko pod batem bialego kolonizatora, a w momencie kiedy kolonizacja sie skonczyla skonczyl sie ich rozwoj i nastapil regres wiec liberalowie wymyslili a sa najlepsi w niesieniu pomocy ze nalezy im pomoc i przyjmowac ich bez ograniczec do europy, stanow bo sa tacy biedni. dzieki temu czarnuch wspolczesny moze spokojnie zyc na doli w Stanach czy w Europie, jarac swinstwo, plodzic wiecej czarnuchow i krzyczec ze biuali sa tak dla niego zli i okrutni, a tutaj przypomina sie stare przyslowie dasz palca, to wezma cala reke, i to sie dzieje w dzisiejszym swiecie z winy waszych rzadow i waszego tolerancyjnego myslenia.

Gość Fuj
Nie mają na co łapać facetów, to łapią na inną narodowość. W końcu kto by się oparł zaliczeniu obcokrajowej dupy?

Gość nikifor z maila
dziś Polska gra z Wybrzeżem Kości Słoniowej. To idealna okazja, by biali mężczyźni udowodnili swoją wyższość nad ciemnoskórymi...

Gość oooooooooooki%
himller - nie doczytałam do końca tego co napisałeś, bo widzę że klapki a raczej klapy masz na oczach i nie przyswoiłeś ani trochę tego, co napisałam powyżej o naszych białych ziomach. Masz taki sam pogląd jak STOPRO z tego forum, cyt: "Nam się chodzi o to że trzeba j**ac murzynów a to co polacy kradną czy jak oszukują to ch*j mnie boli". Czyli lepiej pierdzielić historię o braku majtach na tyłku u czarnych, bo to jest be, za to jak nasi okradają naszych i kolorowych to jest cool. A Darker to pokazał jaki to jest "kumaty" - nie stanęło mu wyobraźni żeby się domyślić, że zrobiłam literówkę. Upijasz, upAjasz. Ale ja się przecież po was wiele nie spodziewam, so... :P

"A Darker to pokazał jaki to jest "kumaty" - nie stanęło mu wyobraźni żeby się domyślić, że zrobiłam literówkę. Upijasz, upAjasz. Ale ja się przecież po was wiele nie spodziewam, so..." I w dodatku analfabetka.

Gość oooooooooooki%
dlaczego analfabetka?

Gość oooooooooooki%
Uprzedzę, jeśli nie wiesz co to język potoczny: stanęło = wystarczyło

Gość ooooooooooohahahahaha
Darker - konkrety, bo gadasz jak baba z targu, czyli dużo, ale o niczym.

Gość oooooooooooki%
... i znowu brak argumentów.

Wybacz ale nudzisz, idę na inny temat. Ty w między czasie wysil się na jakiś dobry post.

Żal mi was panowie naprawdę. Jakież ubogie i nudne musi być wasze życie skoro od 4 godzin klepiecie durnoty na forum. Coś was jednak musi boleć, bo jeśli nie to po co ta cała szopka?? Żal.pl

aha, jasne:o i generalnie nie rozumiem co was obchodzi życie jakiejś tam Polki?? Jej życie, jej wybór i naprawdę obrzucanie jej błotem bo nie ma faceta Polaka jest poprostu żałosne. Zresztą to normalne na tym forum, że jak się nie ma argumentów to albo się wyzywa albo wytyka błędy ortograficzne/stylistyczne/itp. Zero klasy panowie:o

Gość oooooooooooki%
Darker - "w międzyczasie" jeśli już chcesz błysnąć, bo głupotą to porażasz.

nie mam , żadnych uprzedzeń, tylko mi dzieci z tych związków żal....byle jaki menel może powiedzieć, "kundel"......na to dziecko.

Ot, zmierzyła nasza klasę :D Weź się poturlaj do lodówki i wgryź w czekoladę a nie na komputer siadaj. Mam ja chwalić to wtedy bym klasę pokazał? No shit. Mam w rodzinie osobę w związku z obcokrajowcem więc wiem o co chodzi.

""w międzyczasie" jeśli już chcesz błysnąć, bo głupotą to porażasz." Argumentów brak jak widzę. Typowe.

Gość GrubyLuk
Ja chętnie poznał bym jakąś murzyneczkę z różową fugą.

Gość oooooooooooki%
Gruby Luk - poznałbym :D "Darker" - to ty nie potrafiłeś odpowiedzieć na moje posty. Ot choćby na to, dlaczego uważasz, że jestem analfabetką. A teraz nie mając pomysłu powtarzasz po mnie jak papuga.

Gość himmler
to takie proste, jesli panna mieszka w Anglii, to nikt tutaj nie mowi ze koniecznie musi byc w zwiazku z polakiem, przeciez sa jeszcze inni biali jak irlandczycy, Szkoci, Australijczycy, nawet Amerykanie i goscie z Nowej Zelandii, RPA, ale podejrzewam ze wiekszosc Polek na emigracji prezentuje bardzo mierny poziom kultury, dlatego panowie nie sa zainteresowani zeby starac sie o taka dziewczyne nawet jesli posiada piekna buzie i uwarunkowania fizyczne bo niestety to za malo zeby stworzyc zwiazek, natomiast dla przecietnego czarnucha Polka jest obiektem marzen, ze wzgledu na kilka podstawowych czynnikow - paszport stanowi przepustke do europejskiego raju, ewentualnie mozna Polke pozniej wymienic na nowszy model, bo takich nie brakuje - jest bardzo latwa w obsludze, wystarczy pare fajnych kwestii i jakis fajny drink, i znajomosc gotowa -Anglicy i inni biali faceci sa raczej powsciagliwi w zapoznawaniu kobiet z Europy wschodniej ktore maja juz ustalona etykietke na rynku( ewentualnosc to spotkanie na jedna noc) -Polki sa bardzo ciekawe egzotyki poniewaz rzadko gdzies bywaja(wiekszosc), co pozniej uwidacznia sie w postaci czarnych lub jak sie to potocznie nazywa ciapatych wnuczkow i doprowadzenia mamusi do ataku serca po okazaniu rodzinie takowego:-P

Gość oooooooooooki%
Tak Himler, jesteśmy proste, żałosne, aż na tyle że musiałeś spierdziulać do USA szukać tam grubą poczwarę, ale jak widzę z twoich wypowiedzi to i nawet takiego wieloryba nie udało ci się upolować. Widzę że pomimo tego że gorzej wypowiadasz się o czarnych, to i nie jest ci obce sranie we własne gniazdo, szkoda tylko że widzisz samo zło w puszczających się Polkach, ale w Polakach złodziejach już nic złego nie dostrzegasz.

Gość Karczemna Awantura
Himller ma ewidentnie jakiś problem z kobietami.

Gość himmler
ooooooooki% wiesz dobrze zarabiam wiec wieloryba nie mam ale naprawde fajna i zgrabna laske ktora podziela calkowicie moje przekonania, a co do Polakow zlodziei to nie spotkalem sie z takim zjawiskiem, zreszta jesli ktos zmuszony jest w jakis sposob przezyc w obcym kraju, to jest to nawet uzasadnione z tym ze to murzyni, i inne rasy przyjezdne nie tylko w Stanach ale w Europie okradaja ja w sposob zalegalizowany, poprzez benefity na przyklad, i bardziej wyrafinowane formy zlodziejstwa wiec nie mow mi prosze ze Polacy sa tylko zlodziejami bo z pewnoscia Twoi wspaniali emigranci z Afryki,Azji sa najwiekszymi bandytami i zlodziejami niz jakakolwiek pozostala grupa spoleczna.

Gość oooooooooooki%
himller, nie twierdzę do cholery że czarni i kolorowi nie kradną! Natomiast wiem że biali kradną, więc jaką to ci robi różnicę? Kradną i jedni i drudzy, czy to oznacza że czepiać mam się tylko czarnych, a białych rozgrzeszać tak jak ty, że z pewnością umierali z głodu i kradli aby przeżyć, a pisałam przecież wyżej, że kradli bezczelnie i z premedytacją, chowając za pazuchą drogie rzeczy, a potem upominając się w punkcie o pieniądze za rzekomy błąd kasjera. Bajki jaką to ty modelkę masz przy sobie, to oczywiście pisać możesz, bo kto to sprawdzi, a ewidentnie z twoich wypowiedzi widać, że masz do kobiet uraz. I nie porównuj jak ty to nazywasz kradzieży usankcjonowanej przez państwo w postaci benefitów, do jawnej, chamskiej kradzieży jedzenia i napojów wyskokowych przez naszych.

Gość himmler
ooooooooook% Rozsmieszasz mnie:D Dlaczego jesli pisze sie prawde o Polkach te natychmiastowo twierdza ze facet ma jakis problem lub uraz do kobiet>>>>hahahahahahha Przeciez nie tylko wy jestescie na tym swiecie, a jest mnostwo innych i ja wybralem, a raczej wybralismy siebie razem z moja narzeczona i jest nam wspaniale, wiec insynuacje tutaj sa nie na miejscu, poniewaz niestety nie jestem waszym wielbicielem(polek) A co do zlodziejstwa to biali ciezko pracuja na siebie, i na swoje rodziny a sa na wlasnym kontynencie, a Twoje egzotyczne czarnuchy tu tylko przyjechali i w tym roznica ze kradna, gwalca, morduja i niszcza zachodnia cywilizacje przez zwierzece zachowanie, a powtarzam jeszcze raz ze nie spotkalem sie nigdy z przypadkiem zlodziejstwa wsrod Polakow w Stanach, widocznie zadajesz sie z marginesem, a moze w nim wyroslas i dlatego masz takie doswiadczenia:-P

oj Himmler coś mi się wydaje, że twoje amerykańskie obywatelstwo namieszało ci trochę we łbie. Miałam przyjemność być w Stanach i szczerze?? Nic ciekawego. Amerykanie są zadufani w sobie, uważając się za najfajniejszych na świecie. Twoi znajomi chociaż wiedzą gdzie leży Polska?? Ale po co pytam nawet jeśliby nie wiedzieli nie przyznasz się do tego. Twoje twierdzenie, że niby wszystkie Polki wiążące się w ciemnoskórymi pochodzą z nizin społecznych możesz sobie w tyłek wsadzić i zamieszać. Jesteś chamski, nie potrafisz odnosić się z szacunkiem do drugiego człowieka. I generalnie takich jak ty nazywa się mianem "polaczków", czyli takie zero, takie nic.

Gość oooooooooooki%
Masz bardzo okrojone spojrzenie na życie. Rozumiem że skoro masz takie złe myślenie o nas- Polkach (a nie polkach - miej odrobinę szacunku dla swojej narodowości panie Hamerykańcu) dlatego że niektóre puściły się za granicą, to oznacza, że wszystkie należą do tej grupy? Według ciebie TAK, nie ma więc co dalej ciągnąć tematu. Cyt: "Przeciez nie tylko wy jestescie na tym swiecie, a jest mnostwo innych i ja wybralem, a raczej wybralismy siebie razem z moja narzeczona i jest nam wspaniale". Dlaczego więc nie możesz zrozumieć że Polce może być również dobrze z obcokrajowcem, czy to żółtym, czy brązowym. Sobie dajesz takie prawo, a innym już nie? Rozgrzeszasz, że będąc na swoim kontynencie biali mogą już bezkarnie kraść, a czarnym nie wypada? To już jest chore naprawdę i udowadniasz tym, że słabo z twoim myśleniem. Nie spotkałeś się ze złodziejstwem w stanach, bo zapierdzielasz jak dziki osioł całe dnie w jakieś podrzędnej robocie, po czym styrany wracasz do swojej obleśnej nory i tyle widzisz co się naokoło dzieje. Adios 🖐️ Ps. kobiety to ty nie masz na 100%