Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Gość szpilka11
BSA rozumiem, ze juz mnie widziales z jakims murzynem. Jakiez to typowe, ze jak ktos ma inne zdanie to juz musi byc napewno z murzymen. Zalosne:oi

Gość szpilka11
No wiec wyobraz sobie kolego, ze nigdy nie bylam z murzynem. Ale co to ma za znaczenie skoro i tak juz mnie zaszufladkowales. Juz wole Polki, ktore sa z murzynami niz takiego Polaka, ktory nie szanuje zdania innych. No bo skoro nie przeszkadzaja mi zwiazki mieszane to juz zapewne musze w takim byc, prawda??:o

Gość czylitaktobylo
szpilka11 zakuta pale widzisz w lustrze polaczku. szpilka11 jak widze takiego cwaniaczka, co tylko patrzy gdzie cos ukrasc, kogo pobic czy sprowokowac to rzygac mi sie chce. Przez to jak sie tu ludzie zachowuja stracilam calkowicie szacunek do Polakow. Nie rozumiem dlaczego, jak mozna sie tak zachowywac?? wiesz co głupia kurwo nie oszukuj sie, ty tez zawsze bedziesz tylko polką, nikim lepszym no i skoro tak piszesz o polakach, to znaczy ze tylko z takimi mialas doczynienia, a to swiadczy o tobie, ze sie zadajesz z patolgia co za głupia jebana w dupe przez czarnucha poleczka

Gość rypła sie sprawa
Ech, dawno mnie tu nie było a juz widze ze dalej "zwolenicy tolerancji" nie widzą nic złego w byciu z murzynem, fuj! Żyjcie sobie na zachodzie, ale nie ściągajcie do Polski czarnych bo póki co to jesteśmy białym krajem i uwazam ze tak powinno pozostac. Sława!

Gość szpilka11
buhahaha komus zaraz zylka peknie. Obrazal mnie tepaku ile wlezie. Wlasnie o takich jak ty pisalam. Zero klasy, szacunku, takie zero, nic. BSA nie tobie oceniac to czy jestem patriotka czy nie. Tak samo jak nic ci do tego z kim spi jakas Polka, ktorej nigdy nie poznasz. Na swiecie tysiace Polek uklada sobie zycie z obcokrajowcami. Ich zycie, ich wybor. A wyzywanie ich od kurew czy innych takich, bo wybraly tak czy inaczej swiadczy tylko o waszym poziomie

Gość szpilka11
BSA heh jakbys nie zauwazyl pisalam o facetach mieszkajacych za granica. Zreszta moj ojciec kiedys mi powiedzial, ze jak Polak ci nie zaszkodzil to juz ci pomogl. Wiec ma identyczne zdanie o Polakach jak i ja.

Gość szpilka11
rypla sie sprawa za kilka lat przestaniecie byc bialym krajem. Wspomnisz moje slowa

Gość czylitaktobylo
ty pizdo lepiej poczytaj siebie i to w jaki sposob ty piszesz jebana szmato

Gość szpilka11
co prawda nie jestem z murzynem, ale mam chłopaka kurda i taaaaaaaaaaaak go kocham buzi moje kochanie **** cmok cmok

Gość szpilka11
chociaż nie ukrywam rze chentnie wymienilabym go na jakiegos przystojnego mandigo

Gość szpilka11
czylitaktobylo dawaj dawaj, tylko na tyle cie stac?? Biedny chlopczyk. BSA uwazasz, ze dojscie prawicy do wladzy cos da?? Ze niby co?

Gość szpilka11
lepszy taki czarny niz moj polski chlopak co mialam kiedys, mial fajne dresy, ale to nie to co mój Anglik z Kongo

Gość szpilka11
podszywaj sie kolego, prosze bardzo. Najlepszy dowod na to jaki zalosny jestes:o

Gość czylitaktobylo
odpierdol sie żeński debilu

Gość rypła sie sprawa
Szpilka11 - powodzenia z Kurdem, jak cie zamknie w kuchni to zobaczysz:D Arabowie najpierw są idealni a potem pokazują swoje islamskie nawyki, bedziesz niewolnicą araba i tyle.

Gość szpilka11
zawsze mażyłam o czarnym chłopaku, na redtube codziennie oglądam pare filmikow z takimi fajnymi chlopakami :) cmok

Gość szpilka11
A sprzedawaj sobie, gdyby w Polsce bylo inaczej ludzieby z niej nie uciekali. A za chwile zaleje was masa taniej sily roboczej ze wschodu i dopiero bedzie psikus. Nie bedzie juz bialej rasy

Gość szpilka11
ale muj kurd jest inny, kocham go i on kocha mnie i bedziemy sie kochac i bedziemy szczensliwi, z polakiem nigdy bym nie byla szczesliwa

Gość szpilka11
czylitaktobylo ja wiem, ze z idiota sie nie dyskutuje, bo sciaga do swojego poziomu i bije doswiadczeniem wiec sie z toba pozegnam. Wiem, ze boli cie to co widzisz codziennie w lustrze, no ale coz. Adio rasisci

Gość szpilka11
moje koleżanki z polski zazdroszczom mi jak daje zdjencia na fejsbuka i nasza klase z moimi zagraniczynimi przyjaciolmi i chlopakami :)ale jestem fajna :) cmok w murzynski krok :)

Gość szpilka11
BSA dobrze ze za marzenia nie karaja. Ide bo kretyni sie podszywaja Adio

Gość rypła sie sprawa
Zgadzam sie z tobą BSA , a tym eurosocjalistom wszystkim to podziękujemy juz. Sam mam znajomych z Ukrainy, wporządku ludzie, szanujemy sie nawzajem i póki to nie jest mieszanka arabska to ja niemam nic przciwko o ile uczciwie pracują.

Gość szpilka11_
e tam, ukraincem, bialorusinem tak nie przycynisz na bejsbuku jak czarnuchem, arabskim latynosem czy innym z zachodniej europy

Gość oo taaa
bo wszyscy murzyni to maja końskie kutasy :D a ufoludy są zielone i maja wyłupiaste oczy, a jak masz okres to nie rób ciasta bo ci wyjdzie zakalec :o

Gość nadineeeeeeeeee1
Hm, właśnie dlatego wstydzę się Polaków i wiem, że mój chłopak ma rację kiedy mówi mi, że boi się ze mną lecieć do Polski. Dlaczego zakładasz, że jestem dziwką? Bo spałam z kimś kto jest czarny? Co to za wymysł, że oni mają HIV? Mój chłopak przede mną miał JEDNĄ dziewczynę, która też była Polką. Boli mnie to kiedy idę z Nim ulicą i słyszę, że jestem białą dziwką, kiedy niektórzy znajomi przestają mi mówić cześć na ulicy. Tylko dlatego, że się zakochałam, szczęśliwie się zakochałam. Moja rodzina go akceptuje, wręcz go uwielbiają. Jest wspaniałym człowiekiem, lubi pomagać innym ludziom, jego mama gotuje dla bezdomnych. On sam opiekuje się ojcem, który jest ciężko chory. Dlaczego mam go odrzucić, dlatego, że jest czarny? Nie planowałam, że z nim będę. Po prostu założyłam konto na portalu, pisałam z białymi, z czarnymi, z muzulmanami nie bardzo, bo jestem przeciwniczką islamu, ale nie ludzi oczywiście, nie odbierać tego tak. Spodobał mi się sposób w jaki do mnie pisał, później sposób w jaki się zachowywał, a przede wszystkim to, że mnie szanuje. Dodam coś o sobie, jestem z dużego miasta w Polsce, jestem młoda, ale skończyłam dobrą szkołę, świetnie zdałam maturę, bardzo dobrze władam językiem angielskim, nie mogłam pójść na studia w Londynie, bo mnie nie stać, ale mam nadzieję, że wreszcie mi się uda, niebawem. Mam 24 lata, jak juz mówiłam byłam w wielu związkach, ja sama nie toleruje alkoholu, nie toleruje ludzi ograniczonych, a przede wszystkim nie znoszę Polaków, którzy przyjeżdzają do Angli bądź do każdego innego kraju i uważają, że wszystko co angielskie jest BE. Język jest BE, po co się uczyć skoro sa polskie sklepy, polskie puby i ogólnie wszystko jest polskie, po co poznawać kraj skoro same czarnuchy i ciapki, najlepiej pracowac nielegalnie na budowie, nie myśleć o przyszłości, o tym, że przecież może zabraknąć siły do pracy fizycznej. Nie potępiam nikogo, nie nienawidzę Polaków za to, że nazywają mnie ku**ą, dziw*ą, lachociągiem, za to, że mówią, że poleciałam na monstrualnie wielkiego kutasa, za to, że mówią, że mam bakterie i HIVA i jeszcze za to, że nie usiedlli by ze mną przy tym samym stole. Jest mi po prostu przykro, że za swoją miłość musze płacić tak wysoką cenę. Nie mogę chodzić do polskich restauracji z moim chłopakiem, polskich sklepów, przy niektórych wręcz boję się mówic, że jestem z czarnoskórym, znoszę pytania ludzi na temat tego czy mój facet to anglik bo takie imię, a później chamskie spojrzenia gdy sie dowiadują, że anglik ale czarny. Ile można? Dlaczego w ludziach jest tyle zawiści? My nikomu nie robimy krzywdy. Jesteśmy normalna parą, jak każda inna. Z tym, że ja jestem biała, a on czarny.

Nadineeee nie przejmuj sie. Jak widzisz zawsze znajdzie sie ktos komu bedzie w dupie zle. Ja znam dwie Litwinki, jedna jest z Murzynem, druga z Hindusem. Znam obu. Wyksztalceni, z dobrymi pracami. Nie sa brufni, ani nie smierdza. Jakby Polacy tacy pachnacy byli. Mieszkacie w Londynie?? BSA jestes katolikiem?? Jesli tak to moze proponowalabym przejscie na inna wiare, bo Bog powiedzial, zeby nie gardzic ludzmi bo maja inny kolor skory. Poza tym pewne rzeczy wynosi sie z domu. Mi rodzice wpoili szacunek do drugiego czlowieka bez wzgledu na pochodzenie, religie czy kolor skory wlasnie. Ciebie uczyli rasizmu i tego, ze biala rasa jest lepsza?? W czym niby sie roznisz od takiego Murzyna czy Hindusa?? Kolorem skory, tylko i wylacznie.

Poza tym faktycznie same paszczury. Jak juz tu ktos przytoczyl Heidi Klum, Elin Nordegren czy Cheryl Cole to faktycznie paszczury a faceci,z ktorymi byly czy sa to napewno smierdzacy murzyni:o Jeszcze jedno BSA byles ty w UK, ze wiesz, ze angielki sie nie wiaza z ciemnoskorymi?? Wspomniana przeze mnie Cheryl Cole byla z ciemnoskorym, a nie nazwalabym jej brzydka i, ojej ojej, jest angielka!!!

czlowieku myslisz, ze bede z toba dyskutowac?? Nie potrzeba mi lekcji historii. Nazywasz mnie glupia, ok Ty dla mnie jestes typowym przedstawicielem ciemnogrodu. Zyj sobie w bialej Polsce, ale pewnego dnia sie obudzisz i ozbaczysz, ze ciemnoskorych jest tam coraz wiecej. Nie odpowiedziales na moje pytanie. Byles w USA czy UK, ze tak smialo stawiasz tezy, ze amerykanki czy angielki sie nie wiaza z ciemnoskorymi?? Bo ja bylam i widzialam. A Ty jak widze potrafisz operowac tylko stronami internetowymi, bo wiedzy na ten temat, praktycznej wiedzy nie masz za grosz. Tyle ode mnie. Z idiotami nie przywyklam dyskutowac.

Gość nadineeeeeeeeee1
MURZYNI NIE ŚMIERDZĄ! Każdy człowiek który sie nie myje śmierdzi do jasnej cholery. Człowieku, poznałes kiedyś jakiegoś murzyna? Spędzałeś z jakimś czas? Pewnie nie, bo taki ograniczony człowiek jak Ty uznałby, że nie wyobraża sobie mieć znajomego który jest czarny. Pieprzone brednie, sam nie wiesz o czym mówisz. Sprawdź definicje słowa dziwka, a wtedy mnie tak nazywaj. Nie puszczam się za pieniądze, po prostu do jasnej cholery kocham mojego faceta i mam w dupie to czy jest czarny czy żółty. Życzę Ci tego, żebyś pewnego dnia zrozumiał jak bardzo zaściankowy jesteś, ale to pokaże Ci życie. Wszystko co robisz do Ciebie wraca...

do "nadineeeeeeeeee1" i jej podobnych jesteś najgorszym rodzajem kurwy i gówna jakie może chodzić po świecie, zdrajczynią Polski, naszej historii, naszego narodu, nigdy nie przyjeżdżaj do pięknej Polski, bo nie ma tu już dla ciebie miejsca, jesteś tak tępym gównem, że można tylko być szczęśliwym, że już cie w Polsce nie ma weź sobie bardzo głęboko do serca, to co piszę i zapamiętaj to sobie na zawsze pomijając mnóstwo oczywistych powodów (których wiele też tu przytoczono) dla których związki polek (celowo z ałej litery) z czarnymi czy tymi trochę jaśniejszymi od czarnych są efektem wyłącznie skrajnej tepoty, powiem tylko, że szokuje mnie to, że są tak przeraźliwie głupie, że pochodząc z wielkiego narodu o wielowiekowej tradycji oddają się i rodzą dzieci murzynom, których osiągnięcia cywilizacyjne sprowadzają się mniej więcej do umiejętności lepienia chałupy z patyków i gówna antylopy, już niżej w hierarchi społecznej to już nie mogły spaść, co rozumieją białe kobiety z innych nacji