Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4tbty4gbhytbhrt

Myślicie że facet może do końca życia pozostac z jedną partnerką seksualną ? ? ?

Polecane posty

Gość 4tbty4gbhytbhrt

Pytanie jak wyżej:) Jestem z chłopakiem 3 lata z kawałkiem i jestem jego pierwszą partnerką seksualną... on również jest moim pierwszym partnerem:) Planujemy ślub jakoś tak za 1,5 roku. Ale zastanawia mnie czy on wytrzyma?? Czy istnieją jeszcze mężczyźni wierni jednej kobiecie??

Gość julka,.
tak,wykastrowany na pewno

Gość obecnie jest więcej prawiczków
mysle ze macie szanse gorzej jak jedno z was miało by kogos przed obecnym partnerem

Gość julka,.
ta,to zaraza jak mial przed nami,to syf,moze i diabel sam?????ajajajjjjjjjjjjj nie ma to jak stara dziewica:))))) taka pomarszczona:))))

Gość 4tbty4gbhytbhrt
Ja wytrzymam:) I żadne z nas nie miało nikogo wcześniej... Tylko mój ukochany bardzo lubi seks... i troszkę mnie to niepokoi:) A znacie może przykłady takich mężczyzn z waszego otoczenia??

Gość 45swe34
tak,facet musi byc kapciem,lagodnym,raczej uleglym,misiem, z przewaga hormonków zenskich i tyle,to nic złego oby nie bylo tu zboczen

Uwierz mi że istnieją. Nie wkrecaj sobie, że facet po ślubie będzie sypiał z innymi bo ty mu się znudzisz. Dbaj o swój wygląd a wtedy będzie wszystko ok

Gość przestancie p..glupoty
moj eks byl taki niby wierny a jak sie poduczyl, rozsmakowal w seksie ze mna, to zakonczylo nasz kontakt na amen,niestety

tak znamy takich. moj chlopal. ja jego pierwsza on moim pierwszym i tez lubi bardzo sex ;] i tez chcemy byc juz ze soba na zawsze. po ile macie lat ?

Uwierz mi że istnieją. Nie wkrecaj sobie, że facet po ślubie będzie sypiał z innymi bo ty mu się znudzisz. Dbaj o swój wygląd a wtedy będzie wszystko ok

Gość kiok
Nie, nie ma takiej mozliwosci, chyba ze to jakis aseksualny typ, ktorego bardziej podnieca powiedzmy gra w zolniezyki niz seks, i do tego wyglada jak 7 nieszczesc. Moze z toba byc, ale predzej czy pozniej ulegnie pokusie sprawdzenia jak to jest z inna, ale spokojnie, ty bedziesz zyla w nieswiadomosci, majac zaufanie do miska🖐️

Gość Lepiej sobie odpowiedz na
pytanie czy ty wytrzymasz.

Gość Jak pozyjesz z ukochanym
40 lat to będziesz wiedzieć dlaczego:D

Gość są gorsze...
Wszystko zależy od ludzi. Ja jestem teoretycznie drugą partnerką seksualną, choć z drugą nie poszli na całość. Jednak ta dłuższa znajomość pełna była innych form zaspokajania seksualnego, którego można nie doświadczyć nawet mając kilka partnerek... Także trudno takie rzeczy oceniać :o. On jest za to moim pierwszym, ale to nie znaczy, że pierwszym chłopakiem, czy fascynacją. Poznaliśmy się jako młodzi, ale dorośli ludzie, więc i uczucie było inne, mocniejsze, bardziej dojrzałe. To też ma znaczenie, czy związek został zawarty gdy oboje mieli 16 lat czy 21. To zupełnie inna perspektywa. A poza tym nic nie da nikomu pewności co do tego czy ktoś będzie chciał spróbować z inną. Większość związków w życiu dorosłym to związki ludzi z przeszłością, a zdrady ich nie omijają... Czy dojdzie do zdrady czy nie zależy od charakteru danej osoby, jego uczuć, dojrzałości, temperamentu i jeszcze wielu innych czynników. Ilość partnerów nie ma tu nic do rzeczy. W końcu każda następna jest inna, nowa, niezależnie czy przed były dwie,trzy czy więcej...

Gość Jak pozyjesz z ukochanym
albo piertolniętym tak jak Ty offerma.Nie masz życia w realu ciulasie przebrzydły?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem 15 lat z moim mężem, byłam jego pierwsza sexualna partnerka i tak jest do dzis i mam nadzieje ze zostanie tak na zawsze ;)

Gość pewanie tak
chociaż chyba mniejsza szansa jeżeli z pierwszą. Kwestia tego czy związek będzie udany a sex przez wszystkie lata satysfakcjonujący

Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.a ty miałas przed nim kogos pytam z ciekawosci bez podtekstów :)

Gość aquariuss
dlatego w dzisiejszych czasach ślub przed 30 stką to strata kasy, czasu, nerwów itd. itp.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak miałam 1 faceta ;)

jednego oficialnie czy to taka sciema

Gość uwazam ze facet nie moze
kobieta ci powie, ze moze ale i tak bedzie zdradzac z nanmietnymi kochankami, dyskretnie

Gość 4tbty4gbhytbhrt
Ja mam 22 lata a on 25... I on był moim pierwszym partnerem jeśli chodzi o seks...

Gość oj zaruchałbym poruchał
Niestety nie będzie sielanki. Poruchać będzie chciał inną, dotknąć piersi, pupy i polizać muszelki. Nie ma bata, to się rozleci najdalej za 7-10 lat. Mogą już być wtenczas dzieci. Przejebana sytuacja. Najpierw trzeba poruchać a potem się wiązać i śluby brać. Kolejność będzie u was odrotna i nie ma chuja powtarzam nie ma chuja!

jedynie jest strach przed tym ze jak jest prawiczek 20+ i pozna dziewczyne to moze ją pokochac więc ciężko mu bedzie od niej odejsc ze względu na to ze zawsze był sam :O i taka doswiadczona wygra zycie a on przegra :O